- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
Hepinize merhaba malum sıralamalar açıklandı benimki 100 bini geçik psikoloji istiyordum çok zor sadece mezuna kalmayı düşünenler, önümüzde ki tercih yapmayacak sayısalcilar ve artan hukuk kontenjanı sebebiyle biraz umut var. Daha 9 da üniversite araştıran ve 11 başından beri düzgün çalışan biri olunca en azından 80k civarı bekledim ama olmadi mezuna kalmak istemiyordum ama olacak gibi bu durum sinirimi bozdu baştan sıkıya alan birinin böyle sonuç görmesi
Hadi bunların yine çözümü var asıl beni sinir eden arkadaş cevrem ben karakter olarak sosyal gezmeyi eğlenmeyi seven biriyim hareketli bir yapım var abartmıyorum sabahtan akşama kadar kapalı ortamda kalmak benim için depresyon sebebi
hadi ortaokul ve 9.sınıf neyse çocuksun vs ben bulunduğum yere yakın farklı şehre gitmek arada kaldigim yerde sinema vs gitmek isterdim ama arkadaşlarımla zar zor bi kafeye gidebiliyorum uyuzlukları yüzünden sınavdan sonra dedim ki zombi karşıdan bekleme sen cevrende ki herkese yaz ayarla tamam eskiye göre daha iyi oldu ama bazı arkadaşlarımın bahaneleri o kadar sınır etti ki bi arkadasimla şehir dışına gitmek için söz aldım bekle yazarım dedi bi baktım başkalarıyla gitmiş 1 hafta oldu dönmedi bana dedim bizim iş noldu ay ben gelemem neymis sınav sonucu yüzünden annesi izin vermezmiş diğerleriyle de aniden karar vermiş ondan yazamamış ya senin annen Istanbul'a kutlamara seni tek başına gönderiyor buna mi izin vermeyecek? Yazdigim kişilerin doncem diyip yazmaması ve hadi gel şuraya gidelim tarzı yazmaması sınır ediyor şunu anladım bole durumda bana faydası olcak bi mahallede büyüdüklerim bide ilkokuldan beri samimi olduklarım ama onlarla da istediğin gibi yapamayınca sınır oluyorum.
Ilerde de böyle olur mu üni hayatım da böyle geçer diye endişeleniyorum açıkçası bide mezuna da kalma ihtimali olunca mezunkeb naparım calisacagim tabi de dershanedekiler belki iyi cikar ay bilmiyorun artik bunaldim arkadaşlarımın bu yaptıkları yüzünden çoğunu silmeyi bile düşündüm sizden istediğim kendimi bole bir ortama rağmen nasıl geliştirebilirim nasıl eğlenebilirim
Hadi bunların yine çözümü var asıl beni sinir eden arkadaş cevrem ben karakter olarak sosyal gezmeyi eğlenmeyi seven biriyim hareketli bir yapım var abartmıyorum sabahtan akşama kadar kapalı ortamda kalmak benim için depresyon sebebi

Ilerde de böyle olur mu üni hayatım da böyle geçer diye endişeleniyorum açıkçası bide mezuna da kalma ihtimali olunca mezunkeb naparım calisacagim tabi de dershanedekiler belki iyi cikar ay bilmiyorun artik bunaldim arkadaşlarımın bu yaptıkları yüzünden çoğunu silmeyi bile düşündüm sizden istediğim kendimi bole bir ortama rağmen nasıl geliştirebilirim nasıl eğlenebilirim