selam!
ben de henuz bir foto albumu yaptim. arkadas olarak ekleyenler gorebilecek. burnumun oncesi ve sonrasi fotograflarini koydum. Doktorum ufuk bilkay.
Fiyat da yasanan sikintilar da kisiden kisiye degisiyor bunu gidip doktorunuzla konusmaniz gerekiyor. bu sunun gibi, hani kuaforde uzun saca ayri kisa saca ayri fiyat koyarlar ya onun gibi.
bende deviasyon vardi. o sikintimdan kurtuldum, ancak alerjik bir bunyem oldugundan burun icindeki etlerim surekli sis halde. bunun ameliyatla ilgisi yok. evde kedim var ve kedi dahil pek cok seye alerkim var. uzun lafin kizasi nefes alma problemimden tam olarak kurtulamadim ama burnumun egriliginden kurtuldum. burnum bir yone dogru egikti. ameliyatim ve sonrasi oldukca agir ve sikintili gecti. Doktorumdan son derece memnun olmama ragmen keyfi yaptiracak olanlar bir kere daha dusunsun derim.
Olay sadece et kiciltme kikirdak vb ise cok dert degil ama benim kemiklerim kirildi tuz buz oldu ve korkutmak gibi olmasin yasadigim agriyi aciyi tarif edemem. hala cok az da olsa hic kaybi var. guzel olup olmadigi ise size kalmis ben begendim :)
bu arada ayni doktora ameliyat olan baska bir arkadasim var onun burnu bambaska. kisiye gore yuze yakisacak bir burun yapiyor ufuk bey, kaliptan cikma bir ornek burun yapmiyor. benim onden gorunusunu degistirmedi, ucunu hic ellemedi, kemigi kirip aldi ve egriligi duzeltti, daha kucuk bir burnun yuzumde cirkin duracagini soyledi. ama arkadasimin minyon bir yuzu var ona hokkacik bir burun yapti mesela ve cok guzel oldu. baska sorulariniz olursa (fiyat haric) yardimci olurum.