• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

atmışüç sayfayı nası okuyim ben ya hadi okudum karmakarışık olur kalırım..

canım evet doğru duymuşsun, en çok tamponlar çıkarılırken acı duyuyorsun. Ama bu acı da öyle abartılıcak bir acı değil gerçekten. Zaten bir an önce çıksın istediğim için o acıyı hissetmedim bile ben:) ama sonrasında öyle bir nefes almaya başlıyorsun ki, oksijen çarpıyo resmen:1:

o kocaman buruna sokulan tanponlar yok artık herşey daha kolaylaştı

Bunlarda benim burnum.İlki 3-4 aylık,sonuncusu 6 aylık buruncuk kaydirigubbakcemile3
Doktorum Ufuk Bilkay,şimdilik memnunum burnumdan.Çok doğal durduğunu ve yüzüme yakıştığını söylüyor çevremdekiler.Herkesin istediği buruna kavuşması dileğiyle arkadaşlaropuyorumnanaktan

burnunuz çok güzel olmuş....

ıyı burun çevrenın tepkısıylede olculebılır,benım burnum çok şiş oldugu halde bu halının bıle çok yakıştıgını ve cok guzelleştıgımı soyledıler.ve estetık oldugunun bellı olmadıgını soyledıler,en sevındıgımde bu kısmı :62:

merhabaa ben 15 yaşındayım ve burnumun çok büyük olduğunu düşünüyorum güzel bi kız olmama rağmen burnum resmen güzelliğimi gölgeliyor.Kimsenin beni profilden görmesini istemiyorum gittiğim hiçbir yerde de rahat olamıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.Nereye gitsem insanların burunlarına dikkat ediyorum ve en kötü burun sanki benimkiymiş gibi geliyor.Bi kaç fotograf koyarsam bana gerçek görüşlerinizi söyleyebilir misiniz? Çünkü dışarıdan birinin söylediği laflar benim için çok önemli.Lütfen dürüst olun.Şimdiden teşekkür ederim:50:

merhabaa ben 15 yaşındayım ve burnumun çok büyük olduğunu düşünüyorum güzel bi kız olmama rağmen burnum resmen güzelliğimi gölgeliyor.Kimsenin beni profilden görmesini istemiyorum gittiğim hiçbir yerde de rahat olamıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.Nereye gitsem insanların burunlarına dikkat ediyorum ve en kötü burun sanki benimkiymiş gibi geliyor.Bi kaç fotograf koyarsam bana gerçek görüşlerinizi söyleyebilir misiniz? Çünkü dışarıdan birinin söylediği laflar benim için çok önemli.Lütfen dürüst olun.Şimdiden teşekkür ederim:50:

bende aynısını yaşadım ,bunyen uygun hale gelınce mesela 20 yaşında gıbı amelıyat ol bence yıllarca aynı hıslerle yaşama

resım koyarsan fıkrımı soylerım

Back
X