• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

ben kemer aldırmakla beraber , deviasyon da yaptıracağım için kbb doktoruyla beraber ameliyata girdikleri için bu doktoru araştırıyorum.

ne kadar zor bir durum ya..bir yandan insan biran önce olup kurtulmak istiyor..ama diğer yandanda pişman olma yada istetiğini bulamam korkusuyla bin düşünüp bir hareket ediyor..
bende deviasyon ve kemer aldırtma işlemi yapılıcak..ama hala doktor konusunda karar veremedim..
ankarada başaralı doktor isimlerine ihtiyacım var..yardımcı olabilrseniz sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim..ve umarım herkesin bu konudaki ümidi ve ve endişesi olumlu yönde sonlanır..bir kadın için oldukça önemli bir konu..

nasil koydun canim ya? bende 25 msj yazmam gerektigini okudum ondan sonra albume resim koyabiliyormusum....yani daha 2 msj im kaldi heheheheh:1: nihayet ondan sonra albume baslayabilirim

aynen bende resimlere bakmak istiyorum 25 msj diyor :( bende yarına randevu aldım dr fuat yuksele bakalım neler söyliycek :)

kuzenim bu ayın 17 sinde emre ilhana ameliyat oldu .. bende olmayı düşünüyodum ama önce sonucu görmek istedim gayet başarılı bi ameliyat olmuş bence :) Bende eger sıra bulabilirsem emre ilhan a ameliyat olucam gerçekten çok
ilgili ve sizin ne istediginiz çok önemli. Başarılı bi doktor bence daha öncede bi arkadaşım on yaptırmıştı burnunu oda çok memnun :) sıra bende ve diger 4 kuzenimde :))) :21::21:

fiyat nedir acaba?

merhaba,
bu siteyi yeni gördüm ve çok beğendim....
ben de yorum yapmaya karar verdim. 8 ay önce burundan nefes almakta sıkıntım olduğu için doktora gittim ve ameliyat önerdiler. hem içi hem de dışında problem vardı. Arkadaşımı ameliyat eden kulak burun boğaz doktoru Dr Bülent Koç ' a gitmemi söylediler,anadolu yakasında olduğu için evime de yakındı. Daha önce yurtdışında yaşadığım süre içinde de burun estetiği yaptırmayı düşünmüş ama açıkcası çekinmiştim. Bülent beyle tanışınca gerçekten rahatladım. Öncesi sonrasını ameliyatı çok iyi anlattı ve hemen karar verdim. ameliyat oldum ilk hafta biraz sıkıntım oldu, şimdi çok iyiyim, çok çabuk iyileştim....
korkulacak bir ameliyat değil, bir hafta izin almak yetiyor,şişlikler zamanla iniyor.....ben memnunum yani:))
iyi geceler....

foto koyma imkanın varmı acaba? bide fiyat nedir?

ya arkadaslar bisey sorcam ben...burnum 2.5 aylik oldu. ama dikkatimi ceken bisey var.. benim burnumda baya bi kemer vardi o alindi simdi cok guzel dogal bi burnum var ama..sanki ilerledikce burnumun uzerinde cok hafifte olsa bi kemer olustu??? yani eskiden daha berbatti yuzum cok cirkin duruyordu..burnumu yaptirdim yuzum cok degisti ve guzellestim :) sadece o burnumun uzerindei hafif kemer neden olustu? acaba benim gibi burnumda sonradan hafif bi kemer olusan arkadas varmi?

masaj yaptıysan acaba yanlısmı yaptın? benim bir tanıdıgımda kemiklestirmis masajı yanlıs yapmıs..

Bir de Üsküdar hospital turkte Erdinç Ak isimli bir doktor varmış Bu doktoru bilen ya da ameliyat olan var mı acaba? çok kararsız kaldııım

Kızlar lütfen YARDIIIIM.... "Ahmet KARACALARA" a burun estetiği olan var mıydı aranızda? Foruma göz attım ama denk gelmedi. eğer varsa da kaçırıdım sanıırm gözlerim sulandı artık okumaktan :((( Lütfen bilen duyan okuyan varsa...

:(( üzüldüm yaaa prof. kendisi aslında tv de yayınları da var. ama burun ameliyatlarını hiç görmedim :(

:(( üzüldüm yaaa prof. kendisi aslında tv de yayınları da var. ama burun ameliyatlarını hiç görmedim :(

internetten baktım yüzü tanıdık geliyo gördüm sanırım televizyonda falan ama örnek burunlarını görmeden sakın karar verme çok araştır emin değilsen için rahat değilse ameliyat olma pişman olan bir sürü insan var acele etme. Ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum.

internetten baktım yüzü tanıdık geliyo gördüm sanırım televizyonda falan ama örnek burunlarını görmeden sakın karar verme çok araştır emin değilsen için rahat değilse ameliyat olma pişman olan bir sürü insan var acele etme. Ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum.

Haklısın :(( teşekkür ederim. prof. iyidir ama işte karambole iyidir demekşle olmaz dediğin gibi.. teşekkür ederim cevapladığınız için arkadaşlar.. ama yine birini duyar ya da görürseniz haberleriniz beklerim :)

Back
X