• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Selam arkadaslar
ben 15 kasim da naci bey tarafindan ameliyat oldum.su an gercekten cok memnunum.beni gorenler daha 5.gunumde 1 ay gemis saniyor.cunku cok az morluk ve sislik oldu.ben dahi goren tum arkadaslarim cok begendi.ayni zamanda dudak icin de silikon yapildi.hersey cok ii ve memnunum.ilk gittigim dr du , tereddut etmeden hemen karar verip 10 gun icinde yapildi.ilk iki gun narkozdan oturu sersem gibiydim , agrim olmadi hemde hic , tad almam 4. gun itibari ile yavas yavas basladi.1. hafta doldugu gun silikon ve dikisler alindi.su an nefes aliyorum ve gunluk hayatima geri dondum.yaptirmayi dusunenler daha ayrintili bilmek almak isterlerse msj atabilirler.

Selam,

cok sansilyimisin :-) sevindim, gecmis olsun. Güle güle kullan.
Ben yeni üye oldum ama uzun zamandir takip ediyorum burdaki yazilanlari. Naci beyi hic duymadim simdiye kadar ama cok iyi is cikarmis yazdiklarina göre :-)

Yakup bey gercekten cok pahali ne gerek var o kadar para almaya ya diger doktorlarda yapiyor ayni seyi ama Yakup bey sanki Ticarete dökmüs...12,500 demek ne demek siz burnunuzu satsaniz o kadar etmez zaten...Cok ciddi bir rakam...Bende 1,5 ay önce oldum 3,700 Tl'ye :)) 12,500 verenin aklina yanarim cidden. :) Herneyse Allah yardimciniz olsun. :)

12500 ne ya o fiyata full paket baştan yaratılır insan yazık valla.sen kime ameliyat oldun aisem birde foton varmı.

Selam arkadaslar
ben 15 kasim da naci bey tarafindan ameliyat oldum.su an gercekten cok memnunum.beni gorenler daha 5.gunumde 1 ay gemis saniyor.cunku cok az morluk ve sislik oldu.ben dahi goren tum arkadaslarim cok begendi.ayni zamanda dudak icin de silikon yapildi.hersey cok ii ve memnunum.ilk gittigim dr du , tereddut etmeden hemen karar verip 10 gun icinde yapildi.ilk iki gun narkozdan oturu sersem gibiydim , agrim olmadi hemde hic , tad almam 4. gun itibari ile yavas yavas basladi.1. hafta doldugu gun silikon ve dikisler alindi.su an nefes aliyorum ve gunluk hayatima geri dondum.yaptirmayi dusunenler daha ayrintili bilmek almak isterlerse msj atabilirler.

geçmiş olsun. albüm ekleyecek misiniz?

ıyı akşamlar ank tavsıye edecegınız dr varmı bende burun estedıgı olmayı düşünüyorum

ya arkadaşlar burunumu yaptırmak istiyorum ama kime yaptırmalıyım emre ilhan barış çakır abdülkadir göksel muhammet dilber veli aslan uffff napcam yardım edinnnnn

slm.arkadaşlar.ben yıllardır kendimde takıntı yaptığım burnumla yaşarken.sevgili hocam taner korkut ile tanışma fırsatı buldum.ve bir burun ameliyatı geçirdim.şuan inanın yeniden doğmuş gibiyim.bu kadarmı güzel bir estetik olur.hocamın ellerine sağlık.herkeze tavsiye ediyorum.

arkadaşlar benim kafamda cok karıştı barış cakır emre ilhan emrebey sanki daha doğal anlaşılmayan burunlar yapıyo barış bey iddalı burunlar yapıyo sonuçları nasıl olur emin olamıyorum iyice kafam karıştıı biri beni kurtarsınnn emre beyden randavü aldım mart ayına verdilerrr:DD

ya arkadaşlar burunumu yaptırmak istiyorum ama kime yaptırmalıyım emre ilhan barış çakır abdülkadir göksel muhammet dilber veli aslan uffff napcam yardım edinnnnn
2

naci çeliğe gitmeden de sakın karar verme.ben emre ilhan ve barış çakıra da gittim.hepsinin hasta fotolarını gör.hepsinin belli bir tarzları var şekil olarak.en hoş naci beyin geldi

çok mutlu bır muhammet dılber hastası olarak gönul rahatlıgı ıle önerebılırım.tecrubesı konuşmasıyla amelıyat sonuçlanıncaya kadar her adımda bellı oluyoo...muhabbeti, tatlılıgı anlatılmaz, muyanesınde zıyaret edın, tanıyın yeter. çok tatlı, espirili biri:) resımlerıme bakabılırsınız. eklersenız kabul ederım bi kaç albumum var fikir edinmek istersenız. sorunuz olursada cekınmeyın. mutlu bir estetikli başka mutluluklarada vesıle olmak ıster:)

çok mutlu bır muhammet dılber hastası olarak gönul rahatlıgı ıle önerebılırım.tecrubesı konuşmasıyla amelıyat sonuçlanıncaya kadar her adımda bellı oluyoo...muhabbeti, tatlılıgı anlatılmaz, muyanesınde zıyaret edın, tanıyın yeter. çok tatlı, espirili biri:) resımlerıme bakabılırsınız. eklersenız kabul ederım bi kaç albumum var fikir edinmek istersenız. sorunuz olursada cekınmeyın. mutlu bir estetikli başka mutluluklarada vesıle olmak ıster:)

mesajim az oldugu icin resimleri goremedim, lutfen doktor emre ilhana amelyat olan bir iki kisi fotografini buraya ekleye bilirmi?
birde fiyati ne buraya yada ozel mesajda yazarmisiniz lutfen?
cok tesekkur ederim

ya Emre İlhan facebook da falan onlarca hasta resimleri var, diğer doktorlardan farkı bu.

ben başka hiç bir doktorun hasta resimlerini bulamadım nette....

mesajim az oldugu icin resimleri goremedim, lutfen doktor emre ilhana amelyat olan bir iki kisi fotografini buraya ekleye bilirmi?
birde fiyati ne buraya yada ozel mesajda yazarmisiniz lutfen?
cok tesekkur ederim

ya Emre İlhan facebook da falan onlarca hasta resimleri var, diğer doktorlardan farkı bu.

zor olan bahsi gecen tavsiye edilen doktorların hasta resimlerini görebilmek.

Bursada Alper bayraktara ameliyat oldum bugün 10.günüm söyledikleriinin aksi hiçbirşey olmadı yeni burnuşumla iyiyiz..3000 verdim helal olsun hakkıdır

Bursa'da doktor aradım bende. Bülent cihantimur astronomik çıktı. bende digerleriyle ilgili net birsey bulamadığımdan istanbula yöneldim. hangi hastanede oldun ameliyatını?

zor olan bahsi gecen tavsiye edilen doktorların hasta resimlerini görebilmek.

zor olanı kolay eylıyeyım bende:)benım doktorumunda facebook sayfası var ve hastaları orda amelıyat oncesı sonrası fotolarını paylaşıyor. fikir edinmek isteyen sayfayı begenebılır. her eklenen hasta fotosunuda gorur.

Bursa'da doktor aradım bende. Bülent cihantimur astronomik çıktı. bende digerleriyle ilgili net birsey bulamadığımdan istanbula yöneldim. hangi hastanede oldun ameliyatını?

muhammet bey ıstanbul dısındada amelıyat yapıyor galıba ama tam nerelere gıdıyor bılmıyorum. ara sor ıstersen. muhammet dılber topıcınde ankara ızmır de yaptıgı amelıyatlı hastaalrını gormuştum.bursada ıstanbbula yakın belkı gıdıyordur:S ama ıstanbulada gelsen kolay bır operasyon bursaya donmen zor olmaz merak etme.

Back
X