Tabi ki canım, ben bahsettiğim gibi emre beyin hastasıyım ve gerçekten ameliyat öncesi, ameliyat süreci ve ameliyat sonra tüm süreçlerle alakalı çok memnunum doktorumdan. En ufak bi sıkıntı yaşamadım. Daha bir ayı yarın dolduracak burnum ve şuanki haliyle bile benim beklentilerimin çok çok üstünde. Ayrıca çok ilgili bi doktor, hiç çekinmeden kafana takılanları gerek görüşmelerle, gerek telefonla rahatça sorabiliyorsun, her görüşmede de bu konuda rahat olmamızı üstüne basa basa söylüyor sağolsun. ameliyat sonrası konusunda da şunu söyleyebilirim, abartmıyorum hiç ama hiç ağrım olmadı. doktorumun verdiği ağrı kesiciyi kullanmadım bile. sadece hastanede serumla beraber verdiler, onun dışında hiç ihtiyaç duymadım. ameliyat sonra yaşadığım tek sıkıntı başım yukarda yatmam gerektiği için uyumakta zorlanmamdı. onun dışında hiçbir sıkıntım olmadı. ha bi de morluklarım beklenenin biraz üstündeydi, doktorumun dediğine göre dokularım çok hassasmış, kanama biraz fazla olmuş sanırım. ama o bile 10 günde geçti bişy kalmadı. ama muayeneye gelen diğer arkadaşları görüyordum, 3. günleri 5. günleri hiçbişyleri kalmıyordu.
Benim aklıma gelenler bu kadar. kafana takılan başka şeyler varsa onları da cevaplayabilirim. umarım yardımcı olabilmişimdir...