• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

arkadaşlar öncelikle kendi burnunuzu tanıyın öyle karar verin.yani terzi verilen kumaşa göre dikim yapar sonuçta.
şöyle açıklayayım mesela dr. barış çakır beyin yaptığı burunları çok beğeniyorum.gayet başarılı da buluyorum.kezaa dr.yakup avşar da öyle..
ancak benim burnum gibi burunlarda yani iri ve kalın derili burunlarda bu doktorların başarısız olduğunu düşünüyorum.tam bir yıl araştırdım.dr emre ilhanı seçtim.
bu yüzden şu çok iyi bu harika 2 günde iyileştim veya tam tersi yorumlara pek aldırış etmeyin.mesela yaseminciğin burnuda benim gibi kalın derili ve geniş bir burundu emre beye yaptırdı aynı şekilde eso da öyle yani size benzeyen burunlardaki başarı oranını dikkate alın

cnm dogru ama normalde burun fotografını zaten zor buluyoruz da, bide kendı burnumuzun emsalını nereden bulacagız:)

arkadaslar haftaya terminim var doktorda bakalim ne olcak hala bi karar veremedim iki doktor arasiznda kaldim :( hayirlisi olur ins ....

mhh... ben telefonla görüstüm termin aldim ikisindende fakat görüsme icin ücret talep etmediler yani bana demediler görüsmek icin bu ücteri ödenemniz gerek diye.. benimde sormak aklima gelmedi:S istersende sende bi tel ac sor ... malesef pek yardimcsi olamicam sana :S:S:S...-ücretlimi degilmi diye bilmiyorum banada süpriz olcak -.- :D az kaldi bana ya :( :37:

Back
X