• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

xxxx

YİĞİT TİFTİKÇİOĞLU- EGE ÜNİVERSİTESİ ;)

BU FOTOGRAF ALÇIM ALINDIKTAN 10 DK SONRA ÜSTELİK DAHA ŞİŞ.... :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim fotolarımı gördün mü deborah? ben teoman beye ameliyat oldum..belki fikir verebilir sana..ben memnunum ama yine de tavsiye vermeyi çok sevmiyorum, büyük sorumluluk gibi geliyo bana..burun işi şansa bağlı biraz..ama genel anlamda oldukça memnunum

Zeyn_a malesef yeni üye olduğum için albüme bakamıyorum (25 yorum yapmam gerekiyor), ama senin burnunu çok merak ediyorum çünkü daha önce de okumuştum yazdıklarını. Birkaç gün önce burada bir arkadaş T.Doğan'a ameliyat olduğunu, ama görüntüsünden memnun kalmadığını, sonrasında nefes alma probleminin ortaya çıktığını yazmıştı, bu nedenle tırstım biraz :/ Ama yine de hala T.Doğan'ı düşünüyorum, en doğalı o gibi geliyor bana.

Zeyn_a malesef yeni üye olduğum için albüme bakamıyorum (25 yorum yapmam gerekiyor), ama senin burnunu çok merak ediyorum çünkü daha önce de okumuştum yazdıklarını. Birkaç gün önce burada bir arkadaş T.Doğan'a ameliyat olduğunu, ama görüntüsünden memnun kalmadığını, sonrasında nefes alma probleminin ortaya çıktığını yazmıştı, bu nedenle tırstım biraz :/ Ama yine de hala T.Doğan'ı düşünüyorum, en doğalı o gibi geliyor bana.

Ben de Teoman Doğan'a ameliyat oldum, burnum gerçekten çok doğal oldu kimse estetik olduğunu söylediğimde inanmıyor. Ne istediğinizi anlayıp yapan biri gerçekten hatta biraz daha ince ve kalkık mı yaptırsaydım acaba diye bile düşündüm :) Benim ameliyattan önce de nefes problemim vardı kemiğim yamuk olduğu için. Birçok arkadaşım var nefes için ameliyat olan eğer şanslı insanlardan değilseniz nefes probleminizin mucizevi bir şekilde düzelmesini beklemeyin derim. Benim ameliyattan sonra alerjim oldu parfum sıkınca bile hapşuruyorum ama bunun doktorla alakası yok ameliyatla ilgili bir şey böyle bir risk var yani

estetik anlamında ben Teoman Doğandan memnun kaldım kısacası :)

Son düzenleme:

Ben de Teoman Doğan'a ameliyat oldum, burnum gerçekten çok doğal oldu kimse estetik olduğunu söylediğimde inanmıyor. Ne istediğinizi anlayıp yapan biri gerçekten hatta biraz daha ince ve kalkık mı yaptırsaydım acaba diye bile düşündüm :) Benim ameliyattan önce de nefes problemim vardı kemiğim yamuk olduğu için. Birçok arkadaşım var nefes için ameliyat olan eğer şanslı insanlardan değilseniz nefes probleminizin mucizevi bir şekilde düzelmesini beklemeyin derim. Benim ameliyattan sonra alerjim oldu parfum sıkınca bile hapşuruyorum ama bunun doktorla alakası yok ameliyatla ilgili bir şey böyle bir risk var yani

Son düzenleme:

Benim nefes problemim yok çok şükür ama ameliyattan sonra oluşur mu diye endişe ediyorum. Bir de benim burun sırtımda kemer yok aslında, sadece burnumun ucundan rahatsızım; kıkırdak fazlası var, çok uzun görünüyor özellikle gülünce. O kıkırdaktaki fazlalığın alınması lazım, ve delikleri büyük. Burun ucumun kaldırılmasından ziyade kısaltılmasını (biraz küçültülmesini) istiyorum. Sizin burnunuzun ucu nasıldı önceden ve burun ucunda T.Doğan'ı başarılı buluyormusunuz?

Benim nefes problemim yok çok şükür ama ameliyattan sonra oluşur mu diye endişe ediyorum. Bir de benim burun sırtımda kemer yok aslında, sadece burnumun ucundan rahatsızım; kıkırdak fazlası var, çok uzun görünüyor özellikle gülünce. O kıkırdaktaki fazlalığın alınması lazım, ve delikleri büyük. Burun ucumun kaldırılmasından ziyade kısaltılmasını (biraz küçültülmesini) istiyorum. Sizin burnunuzun ucu nasıldı önceden ve burun ucunda T.Doğan'ı başarılı buluyormusunuz?

mesela benim de fazla nefes problemim ve kemerim yoktu canım..burun sırtımı biraz törpüledi teoman bey, asıl problem ucundaydı..ucu ile bayaa uğraştı..ben şimdi ne desem boş, resimleri görünce sen karar ver canım

mesela benim de fazla nefes problemim ve kemerim yoktu canım..burun sırtımı biraz törpüledi teoman bey, asıl problem ucundaydı..ucu ile bayaa uğraştı..ben şimdi ne desem boş, resimleri görünce sen karar ver canım

Anladım canım.. O zaman ben 25 mesaj limitini aşayım da resimlerinizi göreyim, çok merak ediyorum :) :)

Benim de burnumun ucunda kıkırdak fazlası vardı biraz uzundu :) Şimdi ucundan memnunum diyebilirim, ben çok korkuyordum estetik olduğu anlaşılan burunlardan olmasın kalkık vs. olmasın diye baya konuştum. O yuzden de kıkırdak fazlasını kesti ama onun dışında çok fazla mudahale etmedi burnuma. Şimdi biraz daha inceltebilirmişim ucunu diyorum sadece :) fazla etkilemek istemiyorum önemli bir karar bu ama şunu söyleyebilirim siz anlattıktan sonra yaptığı tasarımın aynısını burnuma da yaptı, beklemediğim bir şeyle karşılaşmadım.

Benim de burnumun ucunda kıkırdak fazlası vardı biraz uzundu :) Şimdi ucundan memnunum diyebilirim, ben çok korkuyordum estetik olduğu anlaşılan burunlardan olmasın kalkık vs. olmasın diye baya konuştum. O yuzden de kıkırdak fazlasını kesti ama onun dışında çok fazla mudahale etmedi burnuma. Şimdi biraz daha inceltebilirmişim ucunu diyorum sadece :) fazla etkilemek istemiyorum önemli bir karar bu ama şunu söyleyebilirim siz anlattıktan sonra yaptığı tasarımın aynısını burnuma da yaptı, beklemediğim bir şeyle karşılaşmadım.

tamamen aynı şeyleri yaşamışız diyebilirim..hatta ameliyata girerken, üstümde ameliyat önlüğü hala teoman beye "noolur fazla kaldırmayın burnumu" diye sayıklıyodum :) bana söylediği şeyden daha fazlasını ya da eksiğini yapmadı..hatta ben de sonra kızdım kendime keşke daha küçük, daha kalkık filan isteseydim diye..ama işte eğer o küçük ve kalkıkların ölçüsü kaçarsa çok fena oluyo..ondan çok korktum açıkcası..çok doğal olması idi istediğim şey..o da oldu sanırım

bizde ünal şahine olduk..şişliker olduğu halde mükkemmel oldu....istediğimiz burunu kavuştuk..henüz sargıları çıkmadı ama gördüm çok güzel...

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama Emre İlhan'ın yaptığı burunların nesini beğeniyorsunuz cidden anlamakta güçlük çekiyorum. Şu foruma 1-2 hafta önce üye oldum ve müsait oldukça estetik yapılmış burun fotolarına bakıyorum. Emre İlhan, burunlara fazla kavis veriyor ve uç kısmını fazla kaldırıyor. Hiç doğal görünmüyor estetik olduğu çok çok belli. Ve resimlerin altındaki yorumlar şöyle: "ayy cnm çok güsel olmuş burnunn." "yaaa kızım burnunu ödünç alabilir miyim muhteşem olmuş eee doktorumuz kim dimiiii"

Ya gerçekten güzellik anlayışımız çok farklı ya da 'doğal burun'dan anladığımız şey farklı. Ben çözemedim bu işi...

görünüşe göre ufuk bey'in hastaları cok memnun... bir de fotograf gorebilsem.. henüz yeniyim de, ille birsürü yazı yazmam gerekiyormuş :(

merhaba.bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorm ama doktor konusunda çok kararsızım aklımda bi kaç isim var sizin önerileriniz nelerdir?

Prof.Aydin Saray in yaptigi burunlar bayagi kotu, uclari top gibi ve puruzlu her yerleri.Veli Aslan daha basarili ve ilgili . Cok iyi dusun, doktor secimi cok onemli.

Kızlaar:( ben estetik oldum 9. gunumdeym alçım alındı fakat burun deliklerim çok büyük olmuş hergun ağlıyorum sadece burun deliklerime mudehale ettireblrmym bana bişey söyleyn:((((

Kızlaar:( ben estetik oldum 9. gunumdeym alçım alındı fakat burun deliklerim çok büyük olmuş hergun ağlıyorum sadece burun deliklerime mudehale ettireblrmym bana bişey söyleyn:((((

canım sadece 9 günde burun deliklerinin büyüklüğünü anlayamazsın..çok erken henüz..biraz zaman tanı kendine..ama yine de beğenmezsen mutlaka müdahale edilebilir, üzülme

Back
X