Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görünüşe göre ufuk bey'in hastaları cok memnun... bir de fotograf gorebilsem.. henüz yeniyim de, ille birsürü yazı yazmam gerekiyormuş![]()
xeynus seni arkadaş olarak ekledim,kabul edersen sevinirim.sanırım albümün sadece arkadaşlara açık
Arkadaşlar ben de sonunda olduuuuuuumŞu an ikinci günüm.Yaşadılarımı burada çok detaylı bir şekilde anlatacağım.Resimlerimi de ilerleyen zamanlarda eklemek istiyorum.Bana arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz :)
Şu an o kadar yeni ki hastaneden dün gece çıktım.Çok az ağrım var yani şöyle diyeyim ağır grip olursunuz ya öyle bişe.İnanın korkulacak bişe yok.
Şimdilik bu kadar :) Tampon alınacak yarın.Bana dua edin lütfeeeeen :) Dediğim gibi kendimi daha iyi hissettiğimde ameliyat olacak olan arkadaşlara yardım etmek isterim ve yaşadılklarımı anlatacağım.Çünkü ben sizin sayenizde cesaret edebildim ve çok şey öğrendim.Allahn izniyle inş şeklini de beğenirim.Görüşmek üzere :)
Merhaba ben almanyada ogrencigim ve burnundan cok sorunlar yasiyorum gerek görunum olsun gerek nefes konusunda olsun fakat ogrenci oldugum dan dolayi
Maaliyetini ögrenmem gerekio. saglik acisindan burda ameliyat oldum fakat burnumu oldugundanda cirkin yapip biraktilar cok felaket bunalima giriyorum yardimci olabilirmisiniz lutfen
Slm..bence so bald wie möglich ticket kaufen und ab nach istanbul und von Emre Ilhan beraten lassen. Burda yaptii ameliyatlarin sonuclari belli, sakli degil gizli degil ve kimsenin bir sikayeti olmadigi gibi gayet güzel sonuclari görebiliyoruz. Bende oldum. Baska bir Doktora, pismanin güzel olmadigi gibi, nefes alamiyorum, cevremdeki insanlarin dikkatini cekmis artik soruyorlar burunun tikali gibi konusuyorsun felan diye(( Bende en yakin zamanda revision icin onunla görüsmeye gitmek istiyorum.
dr.emre ilhan
Arkadaşlar ben de sonunda olduuuuuuumŞu an ikinci günüm.Yaşadılarımı burada çok detaylı bir şekilde anlatacağım.Resimlerimi de ilerleyen zamanlarda eklemek istiyorum.Bana arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz :)
Şu an o kadar yeni ki hastaneden dün gece çıktım.Çok az ağrım var yani şöyle diyeyim ağır grip olursunuz ya öyle bişe.İnanın korkulacak bişe yok.
Şimdilik bu kadar :) Tampon alınacak yarın.Bana dua edin lütfeeeeen :) Dediğim gibi kendimi daha iyi hissettiğimde ameliyat olacak olan arkadaşlara yardım etmek isterim ve yaşadılklarımı anlatacağım.Çünkü ben sizin sayenizde cesaret edebildim ve çok şey öğrendim.Allahn izniyle inş şeklini de beğenirim.Görüşmek üzere :)