• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Arkadaşlar merhaba! ben de burun estetiği yaptırıcam hatta gün aldım.Haftaya cuma günü yani 25 ocakta kısmetse ameliyat olucam. Fotolarınızı görebilmem için 25 mesaj gerekiyormuş.
Yeni üye oldum da..

burun ucu ameliyatı olan varmı?

ama gercekten güzel burun olmus seninki canim...emre bey bana ilk tasarimda böyle bir burun yapmisti ama ben cok kalkik falan dedim...indir biraz...:P senin burunu gördükce keske demeden olmuor...:kedi: ve sanrim 4üncü bir ameliyat yaptirmak istedigimi söylesem beni direk timarhaneye gönderirler...yanlis anlasilmasin bu arada ben kendi burnumu seviom...fazlasiylada memnunum...:)

Bayaa olmus bide sonradan kotu yonde degismeyip boyle kaldirsa cok sanslisinnn!

Evet ben istiyorum doktor karar verme konusma asamasindayim... Cok narin bir burnum var ve cok az dokunus istiyorum ve yapay burunlardan ve simetri bozuklugundan cok korkuyorum... Seni ekledim resimlerime bakarsin :)

Katiliyorum ama insan braz garantici davraniyor bu konularda:)
Sonucta burun yani yuzunun tam ortasi,kasini degisik alinca bile yuzun nasil degisiyor..
Bi de malesef cogu doktorda minik,kavisli,kalkik burun yapma egilimi var,
bu sebeple yaptigi isleri gordugum birine ister istemez daha yakin hissediyorum kendimi:-/

Back
X