• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Benim ameliyat sürecini yaşamış biri olarak size nacizane tavsiyem,fikir edinmeniz açısından;EMRE İLHAN,SERDAR EREN ya da NACİ ÇELİK gerçekten iyi sonuç alma ihtimalinizin yüksek olduğu doktorlar...
Doktor seçimi gerçekten oldukça zor,gidip en pahalısını seçmeye çalışıyorsunuz aman sonuç iyi olsun diye fakat bu olay da inanın ölçü fiyatta değil....mişşşş...
Acı bir şekilde bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum malesef

ben ufuk bilkayı düşünüyorym 17 eylülde muayenem var

Bu arada bende foti koymak isterdim ama daha yüzüm alçılı, Dr umda bursada alper bayraktar. Çıkınca aşçıların paylaşırım kızlar sizin için :D

10 Mayıs'ta Çekirge Devlet hastanesinde burun estetiği yaptırdım Alper bey işinde başarılı bir -estetik ve plastik cerrahi- doktordur herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.. Estetik operasyon geçirecekseniz eğer lütfen ve lütfen ne istediğinizi bilin de gidin o zaman sonuç çok daha güzel olacaktır.. Kendisi artık Çekirge Devlette değil Medical Park'tadır.. Sağlıklı günler diliyorumm..

Merhaba rooseossman bende 2eylülde alper beye ameliyat oldum. Gerçekten işinde başarılı bir kişi uzuuuun uzuuuun araştırdım ve o içime sindi.hala alçılı burnum şeklini Pazartesi göreceğim :)

Back
X