• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

:16:

Bende senin gibiydim onu okuyorum bunu okuyorum fln beynim sulanmıştı çok dr gezdim yaptıkları burunlara fln baktım en son ameliyat oldugum doktorum kalmıştı onunla görüşmeye gittim çünki forumda hiç bilgi bulamadım sonra yaptıgı ameliyatlara baktım o kadar güzeldi ki hepside birbirinden farklı ve güzel burunlar tamam dedim gün aldım koku duyumu yitirmiştim şimdi çok güzel kokular alıyorum. Burnumun sol tarafı tamamen kapalıydı kemerim vardı saga dogruda egriydi bunlar çözülmesi gereken sorunlar hepsini halledecegim dedi ztn milyon çeşit foto var bilgisayarında hemen karar veriyorsun. Diger gezdigim doktorların yaptıkları hep birbirinin aynısıydı bi dr farklı ve hastanın istegine uygun iş çıkarmalı fiyatıda çok uygundu meme büyütmeyle birlikte oldum. Allah dualarımı kabul etti yoksa astronomik rakamlarla olacaktım.:16::16::16:

Cok guzel yazmissin oncelikle tesekkur ederim.
Hangi doktora oldun?ve ne kadar odedin ?

Odedigin rakan gercekten piyasanin cok altinda cok uygun.
Tesekkur ederim

Cnm Ahmet bey özel bir hastanenin doktoru bu parayıda kendisi almıyo hastaneye ödeniyo ilk randevu için 60 tl ödedim o kadar pahalı olunca iyi olcak gibi bişey yok bigit görüş derim eminim karar vereceksin ben çok pimpirikliyimdir ama allah yüzüme güldü yoksa 10bin de ödeyebilirdim aynı burun için kesinlikle tavsiye ediyorum nereni begenmiyorsan yapıyor başka drlar gibi kendi bildigini degil. Photoshop yapmıyor ztn onu sadece yandan yapıyorlarmış dikkat et dedi bana hiç kimseninki photoshoptaki gibi olmaz. Haberlerini bekliyorummmm

ben de Göksel bey in mutlu olan hastalarından biriyim,kendisine revizyon oldum tam tamına 18 ay önce,burnum çok doğal,yüzüme uyumlu ve nefes alma problemimde hiç kalmadı,profilimden resimlerime bakabilrsiniz,melek gibi ben de kendisine çok güveniyorum,botox ve dolgumuda kendisine yaptırıyorum:)

Merhaba, goksel bey dudak dolgusu yapiyor mu acaba? Bilginiz varsa ve paylasirsaniz cok mutlu olurum.

detaylı bilgide verebilirmisiniz

Balıklı Rum hastanesinde Dr Muhammed Barış'a salı günü ameliyat oldum 2800 TL'ye mâl oldu doktorumun güler yüzlü olması ilgilenmesi gerçekten çok hoşuma gitti dün tamponlarımı aldırdım yarında alçımı kontrol edicek ve çıkartıcak çok heyecanlıyım fotomu atıcam hemen :)

Back
X