• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Puff , Canım :uhm:
Ameliyat sonrası baş ağrısı çok ouyormu ?
Doktor reçete yazdı mı ?
Burun deliklerinin köşesinde dikiş varmı ?
Birirkmiş kan pıhtılarını temizlemek için ne kullanıyorsun ?

Yani burnun harika gerçekten. Tekerar güle güle kullan diyorum boshayallersmile

ben mesaj hakkını doldurdum ama hiç kimsenin resmini gremiyorum neden acaba

Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)

kızlar 25 e tamamlamam lazım fotoğrafları görmek için şimdiden özür diliyorum bende burun ameliyatı hakkında bilgi ednmek için girdim bloga .

arkadaşlar bende burnun önden görünüşüne takıntılıyım ya güzel olmazsa diyorum önerdiğiniz bir doktor varsa memnun olurum

Ben çok araştırdım, ve ameliyatımı Emre İLHAN' a oldum, memnunda kaldım şuan 3. ayımdayım burun derim kalın olduğu için şişliklerim çok yüksek seviyede ama eski hali ile kıyasladığımda bu hali bile beni rahatsız etmiyor açıkçası.en makulu sizin araştırmanız ve içinize sinen doktora karar vermeniz.Doktor seçimi gerçekten zor bir aşama :)

Back
X