• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

selam kızlar ben cance cok mutlu yummmm artık cok guzel bır burnum var yarın atelım cıkıyo doktırum YAKUP AVSAR onu anlatmaya kelımler yetmez doktorum bır numara sımdı dıyeceksınız kı cok pahalı soylermısınız kızlar mutluk kac para olceusu varmıdır ve guzel seyler pahalı deıl mıdır her zaman profılımde 3 gunluk resımlerım var bakabılırsınız sorularınız varsa yanıtlarım seve seve doktorum hakkında konusurum sbaha kadar tek o deıl esı personleı hastanede kı gorevlılerı hepsı bır numara hemsılererı ıse bırer melek gencecık bır an yalnıuz bırakmıyolar hocama aldıgı para annesının ak sutu gıbı helal olsun yerden goye kadar artık duası dılımden dusmez :hooray:

canım goremedim resimleri :( yardımcı olursan sevinirim tşklr:)

selam kızlar ben cance cok mutlu yummmm artık cok guzel bır burnum var yarın atelım cıkıyo doktırum YAKUP AVSAR onu anlatmaya kelımler yetmez doktorum bır numara sımdı dıyeceksınız kı cok pahalı soylermısınız kızlar mutluk kac para olceusu varmıdır ve guzel seyler pahalı deıl mıdır her zaman profılımde 3 gunluk resımlerım var bakabılırsınız sorularınız varsa yanıtlarım seve seve doktorum hakkında konusurum sbaha kadar tek o deıl esı personleı hastanede kı gorevlılerı hepsı bır numara hemsılererı ıse bırer melek gencecık bır an yalnıuz bırakmıyolar hocama aldıgı para annesının ak sutu gıbı helal olsun yerden goye kadar artık duası dılımden dusmez :hooray:

canım resimleri göremedim;barslanli@hotmail.com ,yardımcı olursan seviniri tşkler:)

Öncelikle burun estetiğini düşünüp ciddi manada karar verip ama Dr kararsızlığı yaşayan herkese bu yazımın yardımcı olması dileğiyle diyerek başlıyorum ;)
Sonuçtan başlayıp geriye doğru gitmek gerekirse daha dün Prof. Dr. Selçuk İnanlı'nın revizyon ameliyatından çıktım. Ve çok rahatım artı memnunum. Neden diye sorarsanız eğer, Selçuk bey' in hastasına son derece net bilgiler vermesi, ilgilenmesi ve tüm bunlarla birlikte hiçbir tedirginliğe yer vermeyecek güven vermiş olması. Ardından güvenle girilen ameliyat ve başarının videosu doktorumla ilgili yanılmadığımı gösterdi. Üstelik ben bu araştırmaları yaptığım sırada sayın Selçuk Inanlı ile Abdulkadir Göksel arasında kalmıştım. Ama ilk randevum Selçuk bey ile idi. Iyiki öyle olmuş. 1 buçuk saat boyunca tüm sorularımı yanıtladı kulak boğaz ve burun muayenelerimi yapıp revizyonu anlattı. Yine söylüyorum çok net olması ve başarılı ameliyat görüntüler

Mrb Emre ilhamda burun estetiği yapanların fotolarını görmem mümkün kü yeniyim kızlar yardımcı olurmusunuz

Back
X