• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel gecem mahvoldu. Onurum mahvoldu.

Herkeste cok normalmis gibi yazmis bende bi anormallil var sanirsammm... Tamam uyurken cimdik atmak hemde bi erkegin bacak arasina cok sacma olmus muhtelen dalmista ve o yüzden tepki göstermis yanliz aniden firlayip bikere vursa yani refleks olarak tamam diycemde adam sagli sollu resmen dövmüs ve sögmüs... Vallah ben bukadarini normal göremiyom maalesef... Iyice pisman olup özür dilemeden affetmeyin derim... Bana göre coook yanlis, insallah bu ilktir vede son olur... Allah yardimciniz olsun....

Sunuda eklemeden edemiycem, eger reflex olarak vurduktan sonra,kendine gelip özür dilerim canim aniden oldu gercekten acidimi bi yerini ya keske yapmasaydin öyle bak simdi ne oldu falan gibi biseyler demesi gerekirdi, ama es özür dilemiyo bi caba yok arti siddet gösterdigi kadini yaptigi tatliyi ve cayi afiyetle götürüyo ve sabahsida bi özür dilemiyor...yani bu normalse bisey diyemiycem...her firsatta siddet siddetir diyen hanimlar nerde merak ettim dogrusu...

uyuyan adama çimdik atmak nerden geldi aklınıza
hemde bacak arasına
ikinizde hatalısınız
sonradan özür dilemesi lazım ama dilememiş
dileyene kadar bekle ozaman
sende bidaha uyurken kocana dokunma

Ucuz kurtulmuşsun, bence yarın ilk işin sadaka vermek olmalı. Camdan aşağı atmadığına dua et.

çimdik atılacak yerı bulmuşsunuz sizde hemde uyuyan adama benım eşim bana yapsa bende döverdim sanırım uyku sersemliği gerçi sizinki uykusu açılıncada değişememiş ama kötü olmuş

Biri beni dürterek uyandirdigi zaman bile sicrarim, vücudumu titreme basar ve nedense asiri sinirli olurum.
Kaldi ki bi de en hassas yerlerime cimdik yiyerek uyandirilacagim... Artik refleksten ölür müyüm öldürür müyüm bilemiyorum.

Bence esininki de can havliyle öyle bi refleksti.
Ha, sonradan özür dilememesi tabii ki sinir bozucu,
ama o özür karsilikli dilenmesi gerekir diye düsünüyorum.

Eşim beni böyle uyandırsa ne yaparım tahmin bile edemiyorum.
Normal uyandığımda bile ayılma aşamasında agresif olurum.
Ben istemdışı vurduğunu düşünüyorum çünkü insan o şekilde uyandırılmaz.

Kadının kadına yaptığı kotulugu baska kımse yapamaz herhalde..
Şu k.k de daha neler okuyacam acaba ..

Kocası kadına resmen sovüp kaba tabirle dayak atmış.Yani öyle sizin bahsettıgınız masum reflekslerınızden olmamış!
İnsan anlık rekleks gösterir, sonra kendine gelir durumu toparlamak ister ama burda ki erkek vuruyor-sovuyor kadının ağladığını canını yaktıgını bıldıgı halde utanmadan ! onun yaptıgı tatlıyı yıyıyor ve zıbarıyor ..

Sizlerinde burda gelip '' oh ıyı yapmış kocan bır tane daha caksaydı keşke '' demedıgınız kalıyor konu sahıbıne ..
Allah aşkına yapmayın, şiddet bu bilinçli yapılan şiddet hemde..

Konu sahıbı hatalı evet,uyuyan ınsana yapılmaması gereken bırsey yapmış ta karsılığı dayak mı olmalı?
Şurda konuları değerlendirirken o tokatları yıyenın sız oldugunuzu dusunup yazın cızın lutfen ..

Konu sahıbı arkadasım her ne kadar hatan olsada sen o cırkın sözlerı ve hareketlerı hak etmıyorsun!
Özür dilese dahi yaptığını ödet eşine, hemen affetme ..

uyuyan bırıne cımcık atmak hemde bacak arasına bıde bu kısı erkek... kıyamet kopar tabı ama vurması sıddet gostermesı gozardı edılemez fakat gel gorkı sızde ona sıddette bulunmustunuz karsılıgında ne beklıyordunuz kı bu kadar uzulmussunuz ??? aaa karıcım ıyıkı cımcırdın mı ??

ben eşimden dayak yemdim ama eğer uyurken her ne şartta olursa olsun kendisine çimdik atsam dayak yerdim diye tahmin ediyorum uyku moduna geçince adam ekstra sinirli oluyo. bikeresinde o uyurken seveyim dedim gece. elimi bi tutup fırlattı bana bi fırça tabi ben ağla zırla. sabahta diyo ya ben askerde bunun yüzünden adamın ağzını kan çanağına çevirdim uyurken dokunma bana kendimi kaybediyorum kimmiş neymiş farketmiyo. başata ağırıma gidiyodu ama alıştım. o uyuklayınca toz oluyorum ortamdan :)))))))

Bende bazen olurum öyle,bi film izleyelim derim eşimin keyfi olmaz,o izleyelim der benim keyfim olmaz..Film uzun bişey oldugu için karşısına geçip izlemek cesaret işi..Eğer baslasaydınız izlemeye eşin uyuycaktı kesinlikle..Biz film karşısında çok uyumuşuzdur eşimle..Böyle seyler malesefki evliliği yıpratan şeyler,çimdik attın diye vurdu falan..ortak karar verip izliyceksiniz,eğer eşin istemiyosa sende onunla birlikte dizi izleseydin yada madem uyudu ikiniz birlikte yataga geçip uyusaydınız..Huzur için bunlar gerekli bişeyler yapmak gerekli..:16:

Öncelikle okurken gözlerim doldu yazık o kadar hazırlık yapmış o bütün günün yorgunluğunu eşiyle film izleyerek keyif yaparak atmak istemiş kadıncağız eşinin sana bidaha vurmaması için dua ettim umarım bidaha hiç yaşamazsın ben eşinin tepkisini şöyle değerlendirdim acaba önceden bir kızgınlığı vardıda bu cimcik olayını bahane ederek onun sinirini mi çıkardı ya da aman şunu bir döveyimde beni rahat bıraksın mı diye düşündü ? Birde arkadaşlar hiç bir erkeğin bir bayana el kaldırması söz konusu olamaz tamam onunda cimcik olayında haklı yanı var ama bu hem kalbini kırmasını hemde canını yakmasını gerektirmez tamam sinirlendiyse canı yandıysa vazoyu kırsın duvara vursun ama çiçekten narin bir varlığa asla vurmaya hakkı yok

doğruyu söylemek gerekirse ikinizde hatalısınız
ama tabi eşinin hatası daha fazla
aranız düzelir zamanla inşallah
ama adamı çimdikleyerek darbelerle uyandırma bir daha

vurması çirkin elbette..
amaaaaa uyuyan insana çimdik ne yani...
kusura bakma hem uyku sersemi hem canı yanmış adamın...
kendi kendine geceni mahfetmişsin...

eşim bi keresinde sırf eğlence olsun diye sırtımdan aşağı su dökmüştü ben uyurken...
hiç ama hiç yapmak istemezdim ama suratına tokatı yapıştırdım bende...
direk reflex arkadaşlar... hadi uyanıkken neyse de, uyuyo olunca bi an ne yaptığının farkına varamıyosun..
şok olmuştu... hayır yani çocuk muyuz su dökmeler cimciklemeler falan...
o gün bu gündür öperek uyandırır :1:

ben uyuyakalmışken eşim bacak arama cimcik atsa, ne kadar düşüncesiz olduğunu, beni bir şokla ve acıyla uyandırırken beni hiç düşünmediğini düşünürdüm.
Konu sahibine soruyorum derin uykuda olsan ve eşin senin bacak arana çimcik atsa ne düşünürdün?
Tabi şiddet hiçbir türlü kabul edilemez.
Bir de film yerine onun dizisini izleseydiniz keşke, sonuçta izlenen şeyin önemi yok

canım ben normalde sakin bir insanım. ama uyku esnasında biri bana onu yapsa canına okurum o sinirle. önceden kardeşim uyurken canımı bile yakmamış sadece karşımda dalga geçip gülüyordu diye o uyku sersemliğiyle kızı duvara yapıştırdım. sonra çok utandım ama bilinçsiz olunuyo o an.

bence bu büyük bir sorun değil. film izlemeyi sevmiyordur, ortak sevdiğiniz bir şeyler yapın, evliliklerinizi zehir etmeyn her şey yolundaysa.

Bence ikinizde hatalısınız ve birbirinizden özür dilemelisiniz. Kimse bu şekilde uyandırılmaktan hoşlanmaz ama eşinizde tepkisini biraz abartmış. Sizin ondan korktuğunuz gibi, eşinizin de canı acımış. Saat alarmıyla bile uyanmak istemem, çünkü genelde ani uyandırılmak bütün gün sinirli vede huzursuz yapar insanı.
Hoş olmayan tarafı ise eşinin, olanlardan sonra yemeğe içmeye devam etmesi.(bunu da ani uyanmalardaki kan şekeri düşüklüğüne verin) Uzatmayın oda sonra hatasını anlamış, yanınıza gelip sarılmış bunu bir özür gibi alın, kırıldığınızı hareketlerle belli etmeyin, anlamıyorlar çünkü, açıkca söyleyin.

Back
X