Güzel geçen tatilin sonu kötü oldu:/

İşin komik yani konu sahibi zırt Pirt İngiltere'ye tatile gidecek bütçeye sahip, adam karışmıyor kendi masraflarini güzelce karşılıyor, dili var, orada geçer meslegi var.
Su adamdan medet umacagina geçen sene aracı bir kuruma basvursaydi çoktan İngiltere'ye yerlesmisti
Hem kolay değilmiş, hem de biraz da yaşım geçiyor, evde kalmayayım telaşı seziyorum ben. Yoksa bir kadın göz göre göre bu adamla niye evlenmeye kalkar ki?

Yahu siz bu adamla ilgili zibilyon tane konu açtınız. Amaç ne? Adam da 2 maaş birlessin istiyor, siz de mantık evliligi. Adamın her çıkan yeni huyunu buraya yazmanız garip. Korkusu varsa gerçekten sevgilinizse psikiyatra gidin. Ne ayranim dökülsün ne ....
Size bir tavsiye bu kadar plancilik insanın elinde patlar.

Canı öyle istiyormuş. 🥲
Eee kendi hayatı. Biz konudan çıktık mi biter gider. Konu sahibinin iyiliği için yazıyoruz. O kadar çok plan yapıyor ki.
Böyle erkekler vardır. 18inden başlarlar. Karım şöyle olmalı böyle olmali diye. Hep de gidip en sirreti bulurlar.
Evet gözü kapalı aşk ile evlenilmez de biraz da sezgi diye birşey var.

Hayır kendimin çaba göstermediğini yazmış ona cevaben yazdım yanlış anlamışsınız
Ya ben öyle mi dedim 😂 işin gücün var, dilin var , zırt Pirt gitmeye paran var. Bu hiyara mecbur değilsin dedim. Bir ajansa basvursan çoktan gitmiştin, orada İngiliz jonilerle muhatap oluyordun

Ben bu konudan zerre bir şey anlamadım, sorun-dert neredeki? İçinize sinmiyorsa ayrılın, görüşmeyin.

bu üye bana zorunluyu hatırlatıyor. her seferinde buraya bir şey yazıp bi sürü olumsuz yorum alıyor, bi
süre sesi çıkmıyor sonra ilişkiyi bir adım ilerletmiş olarak yeni bir konu açıyor😄
sanırım bazı üyeler burayı günlük gibi kullanıyor
çünkü yazılan hiçbir şeyi salladıklarını sanmıyorum😄
Tam olarak aynı yorumu yaptım önceki konusunda. Tam bir zorunlu. Gerçi o parasını yediriyor, bu en azından yurtdisina kapak atmak için çekiyor.

Ya ben öyle mi dedim 😂 işin gücün var, dilin var , zırt Pirt gitmeye paran var. Bu hiyara mecbur değilsin dedim. Bir ajansa basvursan çoktan gitmiştin, orada İngiliz jonilerle muhatap oluyordun

Aynen oyle ornek ben. Kendi kariyerim icin yurtdisina ciktim burada da esimle tanistim. Benimki Ingiliz degil Ispanyol gerci ama olsun 😅

Pound kazanan bir adamin TL kazanan kiz arkadasina basit bir yemek, kahve parasi odetmesinin cimriligini ve iticiligini bir kenara koyuyorum, sevgilisine 'bi dahakine sen odersin' demek ne demek ya? Yerini yapiyor odemez diye korkusuna 😂 Ben Turkiye'ye geldigimde arkadasima bile hesap odetmiyorum, ne kadar iyi kazaniyor oluyor olsunlar, sonucta kur farki asla yadsinamaz miktarda.

Evet biraz saçma olmuş o kısım.
Evet çok geriliyor olumsuz bişey olunca
İşte kilit cümle burda.hayatta her şey yolunda gitmez illaki aksilikler olur.her zaman gerilip problem yaratacaksa hayatı zindan eder size hiç bir şeyden zevk alamassınız onun yanında.iyi düşünün.

Bence sizde “senin gibiyim uyumluyum tutumluyum” imajı vermek için otobüsle gidelim demişsiniz her ne olursa olsun onun hadi diyip taksiye bindirmesi gerekiyordu ayrıca her seferinde bidahakini sen ödersin demesinden sinir gelmedi mi? Ben olsam o demeden evet bidahakini ben ödeyeceğim hatta istersen ömür boyu ben öderim yeterki bu lafı kullanma derdim çok rahatsız edici cimri adam hiç çekilmez her güzel anı zehir edebilme potansiyelleri var ve kimle yaşarsan bi süre sonra ona benzersin sen de öyle olursun

bu üye bana zorunluyu hatırlatıyor. her seferinde buraya bir şey yazıp bi sürü olumsuz yorum alıyor, bi
süre sesi çıkmıyor sonra ilişkiyi bir adım ilerletmiş olarak yeni bir konu açıyor😄
sanırım bazı üyeler burayı günlük gibi kullanıyor
çünkü yazılan hiçbir şeyi salladıklarını sanmıyorum😄

Bu cimri adamdan bu üyenin kariyer çıkarları var onu korumaya çalışıyor. Zorunlu un o da yok :)

Bence sizde “senin gibiyim uyumluyum tutumluyum” imajı vermek için otobüsle gidelim demişsiniz her ne olursa olsun onun hadi diyip taksiye bindirmesi gerekiyordu ayrıca her seferinde bidahakini sen ödersin demesinden sinir gelmedi mi? Ben olsam o demeden evet bidahakini ben ödeyeceğim hatta istersen ömür boyu ben öderim yeterki bu lafı kullanma derdim çok rahatsız edici cimri adam hiç çekilmez her güzel anı zehir edebilme potansiyelleri var ve kimle yaşarsan bi süre sonra ona benzersin sen de öyle olursun
Her seferinde demiyor şu ana kadar 3 kez söyledi ama ima ediyor bu aklıma gelmemişti keşke böyle söyleseydinm.
Aynen sen de taksiye binmek istemedin dedim onu da kabul ediyor. Bu arada ben kendimi düşünerek taksiyle gitmek istemedim. Bu tatil bütçemi epey sarstı

Her seferinde demiyor şu ana kadar 3 kez söyledi ama ima ediyor bu aklıma gelmemişti keşke böyle söyleseydinm.
Aynen sen de taksiye binmek istemedin dedim onu da kabul ediyor. Bu arada ben kendimi düşünerek taksiyle gitmek istemedim. Bu tatil bütçemi epey sarstı

Taksiyi de mi bolusecektiniz?🤨

Back
X