Evet ama bu sefer gardrobunu genişletmiş:)))Sürekli aynı kıyafetleri giyen adam değil mi bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama bu sefer gardrobunu genişletmiş:)))Sürekli aynı kıyafetleri giyen adam değil mi bu?
Canım istiyor sakıncası mı var?Sırt yurt dışında yaşıyor diye “bir dahakini sen ödersin” diyen bir adamla evleneceksiniz işte. Hala neyi sorguluyorsunuz?
Hem kolay değilmiş, hem de biraz da yaşım geçiyor, evde kalmayayım telaşı seziyorum ben. Yoksa bir kadın göz göre göre bu adamla niye evlenmeye kalkar ki?İşin komik yani konu sahibi zırt Pirt İngiltere'ye tatile gidecek bütçeye sahip, adam karışmıyor kendi masraflarini güzelce karşılıyor, dili var, orada geçer meslegi var.
Su adamdan medet umacagina geçen sene aracı bir kuruma basvursaydi çoktan İngiltere'ye yerlesmisti
Canı öyle istiyormuş.Amaç ne?
Eee kendi hayatı. Biz konudan çıktık mi biter gider. Konu sahibinin iyiliği için yazıyoruz. O kadar çok plan yapıyor ki.Canı öyle istiyormuş.![]()
bu pintiyi o yüzden çektiğinizi kabul ediyorsunuz yaniBilip bilmeden yorumlamayın o kadar kolay değil oraya yerleşmem ve zaten çalışıyorum yerleşmek için.
Hayır kendimin çaba göstermediğini yazmış ona cevaben yazdım yanlış anlamışsınızbu pintiyi o yüzden çektiğinizi kabul ediyorsunuz yani![]()
Ya ben öyle mi dedimHayır kendimin çaba göstermediğini yazmış ona cevaben yazdım yanlış anlamışsınız
@rachel90Eski konulara bakınca ikiniz de normal gelmediniz bana neyse.
Çok tatlısınızYa ben öyle mi dedimişin gücün var, dilin var , zırt Pirt gitmeye paran var. Bu hiyara mecbur değilsin dedim. Bir ajansa basvursan çoktan gitmiştin, orada İngiliz jonilerle muhatap oluyordun
Tam olarak aynı yorumu yaptım önceki konusunda. Tam bir zorunlu. Gerçi o parasını yediriyor, bu en azından yurtdisina kapak atmak için çekiyor.bu üye bana zorunluyu hatırlatıyor. her seferinde buraya bir şey yazıp bi sürü olumsuz yorum alıyor, bi
süre sesi çıkmıyor sonra ilişkiyi bir adım ilerletmiş olarak yeni bir konu açıyor
sanırım bazı üyeler burayı günlük gibi kullanıyor
çünkü yazılan hiçbir şeyi salladıklarını sanmıyorum![]()
Ya ben öyle mi dedimişin gücün var, dilin var , zırt Pirt gitmeye paran var. Bu hiyara mecbur değilsin dedim. Bir ajansa basvursan çoktan gitmiştin, orada İngiliz jonilerle muhatap oluyordun
İşte kilit cümle burda.hayatta her şey yolunda gitmez illaki aksilikler olur.her zaman gerilip problem yaratacaksa hayatı zindan eder size hiç bir şeyden zevk alamassınız onun yanında.iyi düşünün.Evet biraz saçma olmuş o kısım.
Evet çok geriliyor olumsuz bişey olunca
bu üye bana zorunluyu hatırlatıyor. her seferinde buraya bir şey yazıp bi sürü olumsuz yorum alıyor, bi
süre sesi çıkmıyor sonra ilişkiyi bir adım ilerletmiş olarak yeni bir konu açıyor
sanırım bazı üyeler burayı günlük gibi kullanıyor
çünkü yazılan hiçbir şeyi salladıklarını sanmıyorum![]()
Her seferinde demiyor şu ana kadar 3 kez söyledi ama ima ediyor bu aklıma gelmemişti keşke böyle söyleseydinm.Bence sizde “senin gibiyim uyumluyum tutumluyum” imajı vermek için otobüsle gidelim demişsiniz her ne olursa olsun onun hadi diyip taksiye bindirmesi gerekiyordu ayrıca her seferinde bidahakini sen ödersin demesinden sinir gelmedi mi? Ben olsam o demeden evet bidahakini ben ödeyeceğim hatta istersen ömür boyu ben öderim yeterki bu lafı kullanma derdim çok rahatsız edici cimri adam hiç çekilmez her güzel anı zehir edebilme potansiyelleri var ve kimle yaşarsan bi süre sonra ona benzersin sen de öyle olursun
Her seferinde demiyor şu ana kadar 3 kez söyledi ama ima ediyor bu aklıma gelmemişti keşke böyle söyleseydinm.
Aynen sen de taksiye binmek istemedin dedim onu da kabul ediyor. Bu arada ben kendimi düşünerek taksiyle gitmek istemedim. Bu tatil bütçemi epey sarstı