- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi legendary1
-
açıkçası bazen anlayamıyorum geçinmek istiyor mu istemiyor mu benim de hareketlerim sanırım onu kötü etkiliyor ve çok yoğun bir işi var ben son kez kendi davranışlarıma dikkat edip bi tık daha ılımlı olmayı öfkeme sahip olmayı öğrenmeye çalışacağım buna rağmen kavgalar devam ederse evlenme hususunu çok derin bir şekilde düşünürüm vazbilegeçebilirimAmin. Eş seçerken geçimli olup olmadığını iyi tartmanı öneririm. Geçinmeye gönlü olmayan bir adamla geçinmenin herhangi bir yolu yok ve geçinmek isteyen adamla da zaten gecinirsin. Bu cümleyi al ve kulağına küpe olarak tak
Allah hepimizi geçinmeye istekli insanlarla karşılaştırsın
bende siz gibiyim en ufak şeyi bile söylerim aklıma düşerse asla içimde tutmam ama bu karşı tarafı bazen yoruyor gibime geliyor çünkü empati yaptığımda belki de karşımızdaki insan da bizi kırmamak için bişeylere susuyor o bunu yaparken benim hiç yapmamam beni sorgulatmaya başladıEn en en ufak bir şeyi yutmadigim, aklıma dustuyse dile getirmemezlik etmediğim, aman kızar mı ne yapar diye tartmadigim ve Allah nazardan saklasın çok mutlu olduğum bir evliliğim var. Böyle şeyleri genelleyerek içinizi huzursuz eden şeyleri normallestirmeye calismamalisiniz. Bu işin kuralı yok. Hele kadınlar üzerinden konulmuş kuralların hepsi çok samimiyetsiz. Fedakarlık başka bir şey, "alttan almak" başka. Alttan almak bana karşındakinden duygularını saklamak gibi geliyor. Alttan almamak demek değil ki her tartışmada kırıp dökmek. Mantık, saygı, doğru tavır ve doğru ses tonu ile yaşadıktan ve fikir alışverişi yapabildikten sonra alttan almaya gerek kalmıyor. Hayat bu, belki ileride anlaşamam, ayrılırım, ama ilişkinin dogrusu yukarıdaki şekilde iletişim kurabilmek, insanların bunu yapmaması ve birbirini alttan alarak idare etmesi, bunun doğruluğundan bir şey eksiltmiyor bence.
Yaşınız küçük değilmiş, ilişkiniz yeni mi acaba? Zart zurt küçük şeyleri içimde biriktirip erkek arkadaşım uyurken ona arka arkaya 83 mesaj yazmışlığım vardır benim de ilk yılımızdaEvet ben küçük bişeyde bile hemen parlıyorum ve hiç alttan alan yapım yok alttan almak ne demek onu bile tam bilmşyorum Buda zarar veriyor ilişkime
Konuyu kapatıp susmak,üzerini kapatmak gibi değilde iki taraf da gergin ise tartismanin buyumemesi adına o an için bir tarafın susması daha yerinde olur.Güzel giden bi ilişkide kadında alttan alıyor mudur ? Kadınlar da ilişkinin güzel gitmesi için bazı şeyleri yutmalı mıdır bazen kavga çıkmasın diye susmalı mıdır ? Bahsettiğim yutmalı dediğim şeyler tabiki aldatma şiddet değil daha genel geçer şeyler
Şuna da kendimce cevap vereyimErkekle birlikte kadın da alttan almalı mı alttan almak nasıl bişey nasıl zamanlarda olmalı nasıl yapılır iş işten geçtikten sonra toparlamaya çalışmak alttan almak mıdır
Bende sizin gibiyim. Hep parlarım alttan almam tamam demem hatamı kabul etmem. Eskiden öyleydi :) zamanla törpüledim ama karşılıklı anlayış olunca ilişkiler daha güzel oluyor. Alttan almamaktan kastım şu mesela eşim burası dağılmış neden dikkat etmedin dediğinde “ of bazen görmüyorum her yeri düzeltmek zorundamıyım” diye savunma mekanızmam devreye giriyor. Tüm çocukluğum savunma mekanızmamla geçti. Artık eşime tamam hayatım dikkat ederim diyorum çünkü diğer türlü bişey demedim ki neden kızıyorsun bende sana yardım ediyorum tek sen iş yapıyormuşsun gibi davranma diyor. Ee haklı. Zamanla törpülenir :)Evet ben küçük bişeyde bile hemen parlıyorum ve hiç alttan alan yapım yok alttan almak ne demek onu bile tam bilmşyorum Buda zarar veriyor ilişkime
Ben kızdığım şeylerde kavga çıkarsa çıksın demişimdir çünkü sonra tepki vermediğim için kendime kızacağımı bilirim. Neye kızdıysam kavgasını ederim. Aman ağzımızın tadı bozulmasın tarzında hareket etmem.O zaman kadının hiç alttan almadığı kavga çıkarsa çıksın dediği bi ilişki tarzı da olmaz o zaman değil mi
Güzel giden bi ilişkide kadında alttan alıyor mudur ? Kadınlar da ilişkinin güzel gitmesi için bazı şeyleri yutmalı mıdır bazen kavga çıkmasın diye susmalı mıdır ? Bahsettiğim yutmalı dediğim şeyler tabiki aldatma şiddet değil daha genel geçer şeyler
bence yanlış oylama kadın değil bazen erkeke te alttan almalı , biz eşimle durumlara şartlara göre alttan alıyoruz. şartlar kime uygunsa o alttan alınmalı. erkekke streslidir çok yoğundur kadına sayı fazla düşebiliir . hata yı kim yaptıysa gibi gibiGüzel giden bi ilişkide kadında alttan alıyor mudur ? Kadınlar da ilişkinin güzel gitmesi için bazı şeyleri yutmalı mıdır bazen kavga çıkmasın diye susmalı mıdır ? Bahsettiğim yutmalı dediğim şeyler tabiki aldatma şiddet değil daha genel geçer şeyler
Alttan alma durumu karşılıklı olmalı bazen kadın bazen erkek alttan almalı. Başka türlü tek tarafın alttan almasıyla ilişki yürümez kesinlikle..Kadında bazı şeyleri yutmalı mı?demişsiniz.Bu konunun ne olduğuyla alakalı her şey yutulmaz sanırım..
Kişiye göre değişir eğer alttan alacağı biseyse seviyorsa alır yoksa zor.Güzel giden bi ilişkide kadında alttan alıyor mudur ? Kadınlar da ilişkinin güzel gitmesi için bazı şeyleri yutmalı mıdır bazen kavga çıkmasın diye susmalı mıdır ? Bahsettiğim yutmalı dediğim şeyler tabiki aldatma şiddet değil daha genel geçer şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?