Güzel giden ilişkiyi ben mi tüketiyorum...

Sindirilmek mi bilmiyorum , arkadaşıma olayı üstün körü anlattım detaylı anlatmadım oda ilişki zarar görmesin diye alttan al dedi.
Umarım artık bu sorun olmaz yıpratıcı ilişkiye zarar veriyor.

Zaten dün gece konuştuk konuyu kapattık tatlıya bağladık ama tekrar olayın çıkmasından korkuyorum biraz.
Tek sorun bu başka büyük derdimiz yok dediğim gibi öyle sürekli kavga etme olayımız hiç olmaz karşılıklı anlayış her zaman var.

öyle tabii. Ama mizaç işte. Değişmiyor. Ortak bir noktaya gelmeye çalışın siz de.
Benim eşim son zamanlarda iyice b.kunu çıkardı bu işin. Ben bi delirdim geçenlerde, gitmiş haftalık çizelge yapmış, calışma masasının panosuna asmış, programlarımızı oraya yazmış, bi de artık her sey benim kontrolumde demez mi
önemli olan çabası tabii, öptüm koynuma aldım ben de
o bu adımı atar, ben gerilmeme adımını atıyorum vs. Oturup konuşun. Bu ilişki bitirecek bir sey değil tabii. İkiniz de zamanla adım atarsınız.

Yarım saat bir kaç kere 40 dk geçmiştir. Karşıdan geliyor onu da anlayabiliyorum istanbul trafigi daha erken çıksın trafiği göz önünde bulundursun.
Peki geç kaldım diye sevimlilik vs yapıyor mu? Sizin moraliniz bozuluyor. O da yoldan gelirken bi çiçek alıp gönlünüzü alıyor mu mesela?

Dert etmemeyi ogrenirsiniz :)
Bekletme /bekleme sıkıntısı olmadı bizde.
Ama ben belirsizliği gelemiyordum.
Eşim ise tam tersi. Akışına bırakan tiptir

Evlendik, balayı rezervasyonumuz bile yoktu. 3 gün sonra 3-4 saat onceden aldığımız biletlerle gittik.
Neden planlamadı?
Düğünden sonra apar topar gitmek istemedi.
Ne zaman dinlenmis oluruz kestiremedi.
Güzel bir balayı geçirdik :)

Ben plan yaparken a b c d planları yaparım.
O lutfedip her seyi belirsiz plan yapar :)

He ama ben sinirlenmem buna. Gıcık olup biraz laf soksam da Güle oynaya dalga geçeriz bu durumla.

Ve işin garibi 5 yılda ona evrilmeye başladım. Özellikle çocuktan sonra yaptığım her plan suya dusmeye başlayınca :)

Seni çok iyi anlıyorum. Bazı kadınlar mükemmeliyetçidir ve özen gösterilmesini ister. Ancak erkekler olaya kadınlar kadar duygulu ve derin yaklaşamadıkları için bu çatışmalar dünyanın en mükemmel erkeğiyle bile yaşanır, yaşanacaktır. Beklentini yüksek tutman bence çok normal. Ama yeryüzünde böyle mükemmel bir erkek modeli var mı onu bilemedim işte...

Sonuçta seni hiç önemsemese tabii ki hiçbir şey yapmaz. Yazdıkların neticesinde önemsediğine eminim ancak belli ki yapısı böyle. Sen kendini törpülerken onunda senin hoşlanmadığın noktaların farkına varıp çaba göstermesi gerekiyor. Tek taraflı bir törpüleme veya alttan almayla olacak iş değil. Sonuçta ilişkide iki taraf var. Denge bozulursa ve bu tür kişilik çatışmaları derinleşirse toparlamak çok zor haberin olsun. Bu sorunlar derinleşmeden iki taraflı birşeyler yapmak gerekir. İki tarafında ilişkiyi kurtarmaya gönüllü olması gerekir ki sorun çözülsün. Ama eğer gönüllü değilseniz emin ol evlendikten sonra şu an gözüne batan meseleler daha da büyüyor. Bir arada sürekli yaşamak kolay biş iş değil. Bunun için iyi değerlendir, kendini dinle önce. Eğer böyle devam edecekse, ömür boyu böyle devam edebilecek misin?

Ne güzel çabalamış bir şeyler yapmış sevinmişsinizdir böyle uğraşmasına.
İlişkiyi bitirmek hiç aklıma gelmedi gelmez de karşılıklı sorunu çözme odaklıyım ben . Evlenince hepsinin acısını çıkaracağım

Peki geç kaldım diye sevimlilik vs yapıyor mu? Sizin moraliniz bozuluyor. O da yoldan gelirken bi çiçek alıp gönlünüzü alıyor mu mesela?
Sevimlilik yapıyor tabi gönlümü almaya çalışıyor , çiçek olayına girmesin eve götürmem sorun abi faktörleri var biliyor yani

Bende öyleyim işte bir şey yapılacaksa önceden planı yapılsın neden son güne saklıyoruz ki , o ise tam tersi ya olmazsa ya gidemezsek kendimizi bu kadar umutlandırmayalım kafasında.
Son anda ayarlamasına da lafım yok yaptığı şeyin yanlış olması beni kızdırdı önemsemeden yaptığını ima ettim.

Sevimlilik yapıyor tabi gönlümü almaya çalışıyor , çiçek olayına girmesin eve götürmem sorun abi faktörleri var biliyor yani
örnek olarak söyledim. Eğer düşünceli birisiyse önemsemiyor diyemezsiniz. :)

Genel olarak sorun yaşamayız konuşur hallederiz
Takıldığım yerler oda önemsesin ben erken kalkıp hazırlanıp çıkıyorsam oda çıksın . Bu konuda gene de konuşup hallediyorduk son olayda durum çok değişti biraz sert çıktım onunda söylediği ben bu kadar uğraşıp önem verirken senin böyle söylemen hoşuma gitmedi oldu.
Sorunları aşmak istiyorum birbirimize değer veriyoruz yok yere üzülmeye gerek yok sonuçta.

10 gün önce yaptığı planda da yanlislik olabilirdi.
Ozensizlik gibi düşünmeyin bu durumu.
Bir de gerçekten değişmez bu malesef.
Evlendigimiz ilk yıl tatil için erken bilet aldık ki sadece ucak bileti. Otel vs yok tabiki :)
Eşim bir kaza geçirdi ve ameliyat olması gerekti
Şimdi erken rezervasyon yapmaya çalışsam bunu hatırlatır :)

Bekletilme konusu fazlasıyla sinir bozucu ama.
1 saat erken söyleyin yada siz geç gidin.

örnek olarak söyledim. Eğer düşünceli birisiyse önemsemiyor diyemezsiniz. :)
Genel olarak düşüncelidir benim aklıma gelmeyen şey onun aklına gelir böyle yapalım falan der o konuda hiç hakkını yiyemem bencillik yapmış olurum.
Tek takıldığımız olay geç gelmesi ya da planı son dakika yapması.

Sorunu çözme tarafındaysan aranızda zaten soğuma gibi veya sevgi eksikliği gibi bir problem yok demektir.
Eğer değer veriyorsan kesinlikle uygun bir dille kendini ve sorun olarak gördüğün, hoşlanmadığın şeyleri ifade et. Sonuçta aranızda açık iletişim olmadan sağlıklı bir ilişki kurulması mümkün değil. Mesela kendinle ilgili fazla yükseldiğini düşünüyorsan bunları da törpüle, kendinle de yüzleş. Ona da fikrini sor.
Söylediğim gibi, eğer mükemmeliyetçi ve tez canlı biriysen, karşındaki dünyanın en mükemmel erkeği de olsa yine sorun yaşarsın. Bu dünya mükemmeliyetçiler için böyle! :))

Sevgiliniz biraz rahat herhalde.esimde oyledir ve ben artik cok sinir oluyorum bu duruma.dunya yansa umrunda olmaz elbet biri sondurur halledilir der.en basitinden eve gelince montunu koyar koltuga 50 kere sunu yerine as derim.tamam asarim der 2 saat sonra kaldirir onu oradan.eskiden hic ona demeden kaldirirdim ama aryik yapmiyirum kendisi yapsin banane.ya da perdeleri as derim asarim tamam der aradan 1 saat gecer ben baslarim sinirimden kendim asmaya.o zaman alir elimden birak ben asarim diye.ben asmaya kalkmasam belkide ertesi gune kalir o is. Ya da yemek yapiyorumdur birsey lazim olur bakkala git derim tamam der yerinden kalkmaz en son ben giderim.tatil icin otel ayarlanacak olur aylar oncesinden basini didiklemeye baslarim cunku bilirimki bizim is son gune kalacak ki oylede olur.oteli ben bulurum gununu herseyini ayarlarim esime sadece yola cikmak kalir.bu ornekler boyle uzar gider.vallahi bosanma nedeni.cunku catlatiyor veni sinirden.allahtan iyi yonleri daha fazlada idare ediliyor yine.ama gercekten zor bir durum.sizinki birde size diyormus alttan al diye.bilemedim valla.insan bazen degersiz hissediyor kendini oyle yapinca.sanki soylediklerim umrunda degil gibi

Kötü olmuş sizin durumda . Ama erken rezervasyonla daha uyguna geliyor
Sinir olunca haliyle ona kızıyorum bende içime atmaktansa , oda zaten içine atma bir sorun varsa o an söyle der.

Karşılıklı hatalarımızı törpülememiz lazım ben kendimi ne kadar düzeltirsem düzelteyim onunda bunları görüp kendini düzelmesi gerekiyor.

Bahsettiklerinizin aynısı abim de var yemek hazır olur çağırırız gelmez bir iş olur söyleriz yapmaz kıyafetini kaldırıp dolaba koymaz.
Evet kendimi önemsiz hissediyorum böyle olunca bunu ona da söylüyorum sinirleniyorum haliyle.

Bunlar hep çok sevmekten kaynaklanıyor Herşey daha daha daha güzel olsun istiyorsun. Azıcık eleştirince bıdırda bıdır ben seni mutlu edemiyo muyum bak ben ne kadar çabalıyorumlar. Ben çabalamıyorum zaten.

Erkekler,kadınlar kadar detaycı ve mükemmeliyetçi olmadığı için kendi kendinizi ve ilişkinizi hırpalamayın. Ne o sizin arzu ettiğiniz dakiklikte olacak ne de siz onun arzu ettiği söylenmeyen kadın olabileceksiniz.
Boşverin çok üstünde durmayın güzel giden bir ilişkiye eften püften sorunlar yaratmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…