Güzel giden ilişkiyi ben mi tüketiyorum...

ama bu zora gelememek değil ki
yani sürekli buluşmaya geç kalıyorsa bu saygısızlık, nasıl olsa beklercilik vs vs. bir kere geç kalırda söylenirsin buna karşılık bile savunma zora gelemiyorsun olamaz.
bana suç bastırıp topu sana atıyor gibi geldi

karakteri böyle canım net. . o adam öyle sen de böylesin birbirinizi önemsiyorsunuz bunda sorun yok .

Siz zora degil de ihmalkarlıga , özensizliğe ,vurdumduymazlıga gelemiyorsunuz.Sevgiliniz yanlıs yorumlamiş sizi bence.
Ben özeniyorsam oda özensin önem versin istiyorum , çoğu konuda çok düşüncelidir benim aklıma gelmeyen şeyleri yapar mutlu eder fakat ufak şeylerde bende mod düşüyor.

Ben geç kaldığım zaman hiç söylenmez aksine dalgasını geçer seni beklettiğim zamanların acısını mı çıkarıyorsun der

Bizim takildigimiz seyler onlara cok normal geliyor iste bosuna üzmüşüm kendimi diyorum simdi

Ben özeniyorsam oda özensin önem versin istiyorum , çoğu konuda çok düşüncelidir benim aklıma gelmeyen şeyleri yapar mutlu eder fakat ufak şeylerde bende mod düşüyor.

iyide ne kadar geç kalıyor mesela da modun düşüyor?

Uyuya kaldıgı için buluşmaya gelememişliği var eşimin ilk çok bozulmuştum sonra alıştım evine gidip uyandiriyordum,bence benim gibisini valla bulamazsın al beni demiştim,aldı

Bir tek bu konuda sorun yaşıyoruz genelde iyi anlaşırız sorun varsa konuşuruz ötelemeyiz asla. Bu konuda işin içinden çıkamadık sorunu hallettik gibi ama umarım bir yerde tekrar patlak vermez.

Ben zora gelememe durumu göremedim. Ona tahammülsüzlük, sabırsızlık yada anlayışsızlık desek daha doğru gelir gibi geldi bana

Bununla ilgili guzel unutamadigim bir anı. ..kucagimda daha minik olan kızım elimde 3 koca valiz uçaktan inmişim arıyorum geldik ne taraftasin bizi al diye bana diyor ki aaaa siz geldiniz mi zaman çabuk geçmiş ben daha evdeyim (gece 1 e geliyor bu arada)siz taksiyle gelin. Ne tuhaf

Daha fazla uzatmamak için konuyu kısa tutmaya çalıştım haliyle karışık olmuş olabilir.
Rahatsız olduğum durumu sert şekilde söylediğim için böyle diyor oda.
iyi de bu zora gelememek degil ki , ortada ciddi anlamda bir kavram karmasasi var
bende cok hizliyim , bekletilmeyi sevmem , bu zora gelememek demek degil ki

eger bu adami seviyorsaniz ve devam etmek istiyorsaniz madem huyunu biliyorsunuz ona gore davranin

bulusma saati ikiyse bir deyin o birde gitsin siz ikide orda olun vb..

ben esimle cok mutluyum , o da agirkanlidir , bende arada dirdir yapiyorum ama alistim artik , bi yerde 10 da olmamiz gerekiyorsa ona 9.30 diyorum cunku onun yavasligiyla zaten 10 da oluyoruz :)

İlk defa sona bıraktığı şeyde karışıklık oldu bilerek yapmadım ya sonuçta isim benzerliği olabilir dedi .
Genelde karşılıklı alttan alırız ama bu konularda çok uyardığım için aynı durum olunca direk sinirlenebiliyorum .

ben de öyleyim.
ben hemen olsun isterim, eşim de ağırdan alır her şeyi.

olay anında söyleyeceğimi söyler meseleyi kapatırım.

bana çok abartılı gelmedi tavrın.

Geç kaldığı zaman önemsemiyorsun ben erkenden kalkıyorum zamanında orada oluyorum sende ol diyorum. Trafikti benzin aldım gibi şeyler diyor . Günümüz kötü geçmesin diye de uzatmıyorum .

iyide ne kadar geç kalıyor mesela da modun düşüyor?
Yarım saat bir kaç kere 40 dk geçmiştir. Karşıdan geliyor onu da anlayabiliyorum istanbul trafigi daha erken çıksın trafiği göz önünde bulundursun.

Uyuya kaldıgı için buluşmaya gelememişliği var eşimin ilk çok bozulmuştum sonra alıştım evine gidip uyandiriyordum,bence benim gibisini valla bulamazsın al beni demiştim,aldı
Sevindim sizin adınıza.

ben de öyleyim.
ben hemen olsun isterim, eşim de ağırdan alır her şeyi.

olay anında söyleyeceğimi söyler meseleyi kapatırım.

bana çok abartılı gelmedi tavrın.
Ben genelde de öyleyim evde bir yere gideceksek ben hazırlandıysam karşı taraf hadi hadi deyip acele ettirip ben hazır olunca onun hala oyalanıyor olması çok sinirimi bozuyor.
Biz de genelde o an konuşur sonra kapatırız konuyu son olayda öyle olmadı maalesef.

Ya ben kızımla şehirdışından geliyordum gece saat birde indim,eşime dedim ki sen uyuyakalırsın annene git ,kv yollasın seni,kv ile ikisi de uyuyakalmış şaka gibiler sonra aradım ikiside uyuyor Allahtan otogar evimize yakın on dakikada geldi taksiye binersin de arıza çıkacak diye ödüm patladı diyor,valla alıştım heralde artık kızmıyorum bile,beni de kendine benzetti

Yarım saat bir kaç kere 40 dk geçmiştir. Karşıdan geliyor onu da anlayabiliyorum istanbul trafigi daha erken çıksın trafiği göz önünde bulundursun.

hımm çokmuş çocuğa arka çıkayım dedim ama:))
bir iki neysede sürekli oluyorsa haklısın. bence sen evden yarım saat geç çık bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…