Güzel giden ilişkiyi ben mi tüketiyorum...

Tabi ki seviyorum bu durum dışında başka sorunumuz yok umarım bunu da çok büyük hasar almadan atlatırız.

tek kusur buysa kafana takma.
her insanda, ilişkide kusurlu yanlar olur.

eşim 13 yıldır aynı, ben de.

o gecikir, ben sinirlenirim. geçer gider.

Konu sahibi tek olumsuz yönü buysa bence üzerinde durmayın kimse mükemmel değil özünde baktıgınızda başka bi durumda da o sizi idare eder,önemli olan cok daha başka şeyler var bence.

Artık her ne ise belki tahammülsüz belki anlayışsızım.
Çok fazla bekletiyor sanırım bir-iki mesajı okudum da. O kadar beklemeye kimse tahammül edemez o da kusura bakmasın yani :) ben 10 - 15 dakika falan sanmistim

Sizin durumda kötü olmuş eve gidince ne yaptınız peki ?

Ben de sevgilin gibi tez canlı değilimdir, her şeye sabırsızlanınca, acele edince vallahi ben ruhen çok yoruluyorum. Seni sürekli sürekli bekletiyorsa tabi ki bu da hiç hoş değil. Ama huy.. bende bu huyumu değiştiremiyorum mesela. Ben her şeyi sakince yaparım, acele etmem, günler öncesinden plan yapmam bilirim ki o plan bozulursa üzülürüm, biri bana “hadi çabuk çabuk” yapınca darlanıyorum bütün enerjim gidiyor. Tek sorununuz buysa elbet çözülür, sürekli geç kalıp seni beklettiğinde tatlı bir dille anlat somurtmak yerine. Ben bu sayede artık çok daha dikkat ediyorum.

hımm çokmuş çocuğa arka çıkayım dedim ama:))
bir iki neysede sürekli oluyorsa haklısın. bence sen evden yarım saat geç çık bundan sonra
Şımarıklık gerçekten yapmıyorum belki abartıyorum falan sanmış olabilirsiniz .
bundan sonra öyle yapacağım bakalım artık

Bizim ilişkiye benziyor sizin ilişki ve fakat zamanla törpülendik diyeyim.
Aynen, tez canlıyım, yarışır gibi yaşarım zamanı; eşim ise relaks, ohh nasıl rahat...
Sanırım bu durumumuz üzerine buraya 290472398 çeşit konu açmış olabilirim

Aynı evin içine girince, sizi kendi alanınızda bekletmeye başlayınca esas o zaman zorlanacaksınız ki konu zora gelememe de değil sevgilinizin dediği gibi; aranızdaki huy- yapı farkı (İstediğinizin istediği an olmasını ummak tezcanlılık değil, sabırsızlık ayrıca, o farklı bir konu). Eşimle birlikte oturduğumuz yemekten, benden yarım saat sonra kalkmasını çocuk doğana kadar sorun etmedim, ya da duşta, wcde geçirdiği zaman, yardımına ihtiyacım olduğu zamana kadar (çocuklu zaman yani) gözüme batmadı. Biz bu süreçte çok tartıştık ve biraz ben törpülendim, biraz o.

Bunun yolunu şimdiden yapın, iyi görün diyorum. Cidden aynı ev içinde, tezcan-planlı-mükemmeliyetçi biri için delirme sebebi olabiliyor bu tarz şeyler yeri geliyor.

Aynı şeyi oda söylüyor ya iptal olursa son güne bırakalım kesinleşsin diyor. Ben ise erkenden halledelim kafamız rahat olsun kafasındayım.
Başka sorunumuz yok genel anlamda uyumluyuzdur bir tek bu durum da sorun çıktı.

Sizin durumda kötü olmuş eve gidince ne yaptınız peki ?
çok sinirlendim tabi ki tepkim ağır oldu ..benim o dönemler Çocuklukta yaşamış olduğum cinsel istismar terapi vardı ve cok ağır bir dönem yaşıyordum ve ben o taksiye binerken tecavüze uğrarim korkusuyla bindim o yüzden o günü unutmam asla.

Ben kesinlikle bütün sorun onda ya da bende demiyorum eğer sorunumuz varsa halledebiliriz kocaman insanlarız .
Şimdiden bunları halletmeliyiz ki ileride evlilikte sorun yaşamayalım istiyorum , evlenmek kolay ama onu sürdürmek zor burada bir sürü konu okuyoruz. Hayatta sorunların üstünü kapatmayız ikimiz de sorunu aşmaya çalışırız.

Üzüldüm sizin adınıza kötü olmuş gerçekten .

tek kusur buysa kafana takma.
her insanda, ilişkide kusurlu yanlar olur.

eşim 13 yıldır aynı, ben de.

o gecikir, ben sinirlenirim. geçer gider.
Dediğiniz gibi tabi ki kusursuz insan yoktur.
şuan tek sorunumuz bu olay oldu onun dışında iyi anlaşırız .

Ama inan nempol tek sorunun sadece bu olsun eğer ikinizde torpulenirseniz sorun kalmaz. Vicdanlı, anlayışlı, merhametli, insan olsun.

Tam olarak bizim de bu sorunumuz var. Gordüm ki birçok ilişkinin sorunuymuş.
Benim eşim de tam olarak böyle. Hatta bazen çocuk yetiştiriyor gibi hissediyorum bu konuda. Ama fark şu ki, bu sebepten beni çileden çıkardığında, utanıp mahcup olur. Suçu bir de benim üstüme atmaya calışmaz. Bu zora gelememek değil. Sanki planları hastalıktan, ekonomik yetersizlikten mi yapamıyor ki zora gelemiyorsun diye bir de üste çıkıyor? Bu sorumsuzluk, kafa dağınıklığı, rahatlık, gamsızlık, ne derseniz işte. Zorluk yaratıp sonra da zora gelemiyorsun bikbik demek saçmalık. Zorluk çıkarma o zaman.

Zamanla karşılıklı uyum sağlanıyor tabii. Ben de eskisi kadar disiplinli değilim, eşim de eskisi kadar rahat değil. Yine de eş düzeye gelinmiyor. Ha ama bence bu sorun değil. Ama üste çıkmaya çalışırsa sorun olur.

Ama inan nempol tek sorunun sadece bu olsun eğer ikinizde torpulenirseniz sorun kalmaz. Vicdanlı, anlayışlı, merhametli, insan olsun.
Dünya iyisidir bu zamana kadar hiç bir yanlışını görmedim anlayışlıdır üzmez beni kolay kolay bir tek bu konu var işte bunu da atlatmak istiyorum bir an önce.

Bana sindirilmissin gibi geldi. Arkadasin da tuz biber olmus.
Ama biriyle bulusacaksan ve her defasinda gec kaliyorsan bunu ben saygisizlik olarak algilarim. Hele hele defalarca uyardiysan ve devam ediyorsa daha da saygisizlik.
Hoslanmadigini bile bile niye ayni seyleri tekrarliyor birde ustune seni sucluyor ki?
Zaman kisitli. Hadi insanlik hali bulusmaya gec gidilir ama hep de degil..

Ben çok büyük bir sorun göremedim.
Tolare edilemeyecek değil en azından
Her insanın ufak çapta da olsa kusuru olur.
İlişkinizde ki tek sorun anladığım kadarıyla bu
Geri dönüşü olmayan şeylere yol açmadığı sürece bence gayet mutlu mesut yürütülebilir :)

Bir tek bizim ilişkinin sorunu değilmiş anladığım kadarıyla
Bende kızdığım zaman üstüme gelmez genelde tepkimden çekinir sakin olur ama diyeceğini de söyler .
Benim önemsediğim kadar oda önemsesin istiyorum sadece.
Zamanında yapsa zaten ben hiç bir şey söylemem meraklı değilim olay çıkarmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…