Zora gelemediğim durumlar örneklerde verdiğim gibi buluşmak için onu beklemek gibi ya da yanlış bir şey yaptığında söylenmem gibi . Ben daha kusursuz olsun bir şeyler diye uğraşırken o daha akışına bırakıyor.zora gelemediğiniz kısmı anlamadım..
siz tez canlı o rahat. zora gelememekle ne ilgisi var bu özelliklerin?
kurduğun cümleler ne ona karşı ki?
Aslında önceden bende böyle değildim fakat bu durumlar sıklaştıkça tavrımı bu şekilde gösterir oldum. Karşılıklı anlayış genelde her konuda vardır ama bu durumda nedense anlayışlı olamıyorumUyumlu degilseniz degilsinizdir. O hakli veya sen haksizsin diyecek birsey yok pek. Boyle devam edilirse bu iliski ilerde evlenince yurur mu bilemem.
En ufak seyde karsimda suratsiz suratsiz duran, herbiseye sitem eden biri cok keyfimi kacirir benim şahsen. Ben bazen rahat bazen asiri tez canliyimdir, eşimde benim gibidir. En ufak şeyde boyle yapacak olsak yanmistık herhalde.
Daha fazla uzatmamak için konuyu kısa tutmaya çalıştım haliyle karışık olmuş olabilir.zora gelememek ne demek ?
nesen size surekli bunu soyluyor
konu cok kopuk anlamadim hicbirsey
Aslında bugünün işini yarına bırakmak değil de daha sakin ne de olsa halledilecek son güne kadar dursa da sorun olmaz halledicem kafasında genelde.O da surekli bugunun isini yarina birakan tembel umursamaz gibi. Kadinlar planli yasamayi severler. Erkekler de akisina gore yasamayi. Ikiniz de bu durumu kabullenip fedakarlik yapmalisiiniz bence. Orta yolu bulmak lazim.
Yanlış anladınız ertelenen plan hiç olmadı bu zamana kadar sadece son zamana kadar bırakıldı ya da geç gelmesi benimde tavır yapmam sıkıntımı belli etmem bütün sorun.Yapılacak planı ertele dur, aksilik olunca da o aksiliği çekmedin diye “Zora gelemiyorsun nempol” E niye gelesin ki, kaç kere uyarmışsın. Sizde bi dahakine “Hayatım seninle hep zor mu olacakta benden üstün bir çaba bekliyorsun?” diyin. Neymiş bu böyle ya.
Evet en çok söyledim kelimedir genelde ona önemsemiyorsun oda aksine önemsiyorum düşündüğün gibi değil diyor. Bi bu konuda çatışıyoruz genelde iyi anlaşırız dediğim gibi kavga etmeyiz kolay kolay.Sen düzenlisin zamanında olmasini yapilmasinı isteyen planlı programlı bir insansınsevgilin ise yumurta kapıya gelince özenmeden (özense de belki basaramayan) son dkda islerini halleden birisi. Ben ve es kişisi gibi beni deli etmisligi çoktur sinirden köpururum o hala son dk yi beklerdi ve zamanla beklentim bitti...kendim yaptım onu beklemedim. Zor karakter catisması.
Ertelemeden kastım son zamana bırakmak. Sona kaldığı için aksilik çıktı diye anladım.Yanlış anladınız ertelenen plan hiç olmadı bu zamana kadar sadece son zamana kadar bırakıldı ya da geç gelmesi benimde tavır yapmam sıkıntımı belli etmem bütün sorun.
Ben geç kaldığım zaman hiç söylenmez aksine dalgasını geçer seni beklettiğim zamanların acısını mı çıkarıyorsun derBende de ayni durum vardi. Ben herseyin planini yaparken o biraz umursamaz davranirdi cok iclenirdim bu duruma ama söylenmezdim.
Sonra baktim adamin huyu bu bende onun gibi oldum simdi hic sorun yok .
Bence sen de bulusmaya gidecegin zaman onun gec kaldigini bildigin icin sen de gec git.
Herseyi 4 4luk planlama .
Beklentilerini azalt ancak bu sekilde yol alirsiniz cok buyuk bir problem goremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?