Pişman oldu ya . Hiç üstelemem dediğin gibi çocuklarıma bakar gezerimcansu esinin sulalesine karisma ne yaparlarsa yapsinlar ufak seyleri bile gozunde buyutuyon sonra sana pahaliya mal oluyor esin acisini senden cikariyor.cocuklarina bak yemegini yap gelene gidene normal ol sorun cikarma en azindan cocuklarin psikolojisi icin yap bunlari.esinde bir uzmana gorunsun gerekirse terapi ilacla ofke kontrolunu saglasin.daha oncede yapmicam dedi yapti.bunun disardan bi uzmanla asabilecegini bilmeli bunu sart sun guzelce.dedigim gibi senin anan yengen falan diye karisma ne halleri varsa gorsunler..
pismanligin ozu nedir bilir misin cansu.?once tevbe etmeli.Rabbine yalvar yakar dua etmeli..beni affet Allahim..diye..ben esime cocuklarimin annesine el kaldirdigim aglattigim onu zor hallere getirdigim yavrularimin gozyaslari icinde annelerini dovmelerini izlettirdigim icin.beni affet demeli..dedi mi..son cumlemi yazarken yuregim burkuldu icim ciz etti..senin gozune bakamamali kacirmali utanmali elini tutmaktan sakinmali seni opmekten cekinmeli vicdan azabindan kivranmali..hissettinmi bunlari..Pişman oldu ya . Hiç üstelemem dediğin gibi çocuklarıma bakar gezerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?