Güzel haberler kızlar

Önceki konunu okumadım dış etken dediğin ne kv falan mı karışıyor hayatınıza ?
Eşine karşı hemen yumuşama her ne sorun yaşadıysan fark etmez. Soğukluğu hissettir ona her zaman elinin altında olmadığını göster. Hele eğer şiddet varsa hiçbir şey olmamış gibi davranma.

hep diyosun bu sefer degisti diye ama yine ayni seyler oluyor.bak gor sen bisey yap o sana diyecek sen kendini degistirmiyosun suclu yine sen olcaksin.senin ki sevgi degil muhtacsin duzenini bozmak istemiyosun.
cocuklarin icin cabaliyosun ama adamda is yok.

Pişman oldu ya . Hiç üstelemem dediğin gibi çocuklarıma bakar gezerim

Pişman oldu ya . Hiç üstelemem dediğin gibi çocuklarıma bakar gezerim
pismanligin ozu nedir bilir misin cansu.?once tevbe etmeli.Rabbine yalvar yakar dua etmeli..beni affet Allahim..diye..ben esime cocuklarimin annesine el kaldirdigim aglattigim onu zor hallere getirdigim yavrularimin gozyaslari icinde annelerini dovmelerini izlettirdigim icin.beni affet demeli..dedi mi..son cumlemi yazarken yuregim burkuldu icim ciz etti..senin gozune bakamamali kacirmali utanmali elini tutmaktan sakinmali seni opmekten cekinmeli vicdan azabindan kivranmali..hissettinmi bunlari..
agzindan cikan pismanim birdaha yapmicam demek yetmez ki cansum..
Once Rabbinden ozurdilesin.Allahim bana emanet ettigin hanimima kotu davrandigim icin diye.. cocuklar zaten masum.cocugunun aglamaktan bagirarak annesinin dovulusunu izledi ya ben bunu hic unutmuycam cansu..
dedim ya tevbenin ozu pisman olmak ve birdaha yapmamak..insallah yapmaz..dua ediyorum..baska yapacagim bisey yok..

Ya arkadaşlar kız boşanamıyor maalesef. . Tutunacak bir dalı yok.. eşinin düzelmesini ummaktan başka çaresi yok. İnş düzelir ne diyim ama sen o eltinle de kaynanla da görüşme mesafe koy net...

Hadi sana yaptığını unutuyosun da çocuklarına yaptığını nasıl unutup seviyorum diyebiliyorsun ki.
Yanlış mı hatırlıyorum eşin çocuğunu duvara sıkıştırıp kızıyordu. Çok korkmuştu çocuk falan. Çocuğuna böyle davranan birinin sözüne her seferinde güveniyorsun.
Böyle birini nasıl sevebiliyorsun anlamıyorum ki.

Sen iyi ol da. Yine de boşanma durumu için delil toplamaya başla. Bir de çocuklarına sormak lazım onlar ne diyor.

Oy dağlar ! Ne yazacaksam yazılmış ne diyim Allah mesud etsin sizinki aslında melek gibi adam

Bir daha boyle melek gibi birini karalama konulari acmazsin artik.

Cansu ogrenilmis caresizlik yasiyosun.adam dovsede gitmiyorsun gidemiyorsun.en azindan bu defa dayakla.ilgili konu acmadigina sevindim.eain sanmiyorum ama.ins. duzelmistir.
Kv elti aile konularina hic krisma uzak dur cocuklarinla mutlu ol.allah yuvanda mutlu etsin ..

Diğer konunuza baktım da eşiniz sizi saatlerce dövmüş ve siz küseyim mi yoksa hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım demişsiniz. Onu okuduktan sonra bu çokta şaşırtıcı gelmedi.

Saatlerce dövmek ne demek? Böyle bir adam nasıl ''iyi adam'' oluyor? İyi adamlara hakarettir bu. İyi adam, adam gibi adam o dış etkenler yüzünden eşiniz dövmez, dış etkenler yüzünden eşiniz üzmez, evinin huzurunu bozmaz.

Umarım eşiniz değişmiştir, umarım çok mutlu olursunuz. Ama ben %90 eminim yine başa saracaksınız. Yine eşiniz sizi dövecek siz yine boşanmayacaksınız ve buraya konu açıp akıl danışacaksınız. Ben asıl o evde büyüyen çocuklarınıza çok üzülüyorum. Lütfen daha fazla çocuk yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…