Koyu kirmizi degl canim acik renkKoyu kırmızı mı pembe mi canmm
İnşallah yerleşme falndır ama kimyasal ise olur canm adrt günü çok geçmeden atılıyo kanla
Ben 1bucuk yasindaki yigenimi kucagimda hoplattim ziplattim gezdirdim dusuk olmadi. Dusuk sagliksiz spermden olur kucaga alinan bebekten olmaz skma canini kanamaya gelince arkadasim doguma kadar surekli gunluk pedle gezdi ara ara kanamalari oldu kizi suan 6 aylik :)Ck fazla belrgn degldi canm eve gdyorum bakcm bdha bakalm
Canmm yok faln deme ablan olarak diyorm kalk bi acile git kan ver hadi içimiz rahat etsin herneyseinsAllah yerlesmedir canm cok az gelyor ya normalde birinci gunu 2 3 ped degistirirdm baya olurdu yani
Tmm cnmcım hber edersn son durumuAck kirmizi canm pembemsi ole koyu degl kahverengyle karisinca bi degsk olmstu smdi belli olur yeni pedde
bebisiniz hayirli olsun ilk olarak. Cinsiyeti bellimi acaba saglikla gelsin ins kucaginiza:)Merhaba arkadaşlar 15+4 günlük hamileyim bende aranıza katılmak istiyorum hamile arkadaslarıma hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsinn diyorumm kızlar
Al evde klsin bu sefer eczanedenkanamaya donusstumu,adetmi,acabaTest yok ki ya canm ya
Amiinn inşallah Rabbim senide kolay kurtarsin inşallah.:) ilk bebekmiHosbulduk canım dogru takvim ama dogumum 9 subatta hayırlısıyla insallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hah bnde onu dicektim Adet kokusu gibi degl canmBejan19 kokusu nasl cnm adet kokusu bellidr farkdrsn
AlaCAm ya evde dursun harbiden adetmi degilmi cok merak icindeyimAl evde klsin bu sefer eczanedenkanamaya donusstumu,adetmi,acaba
Bı acile gorunseydn kuzum yaHah bnde onu dicektim Adet kokusu gibi degl canm
Herkez farkli diyor canimyaBen 1bucuk yasindaki yigenimi kucagimda hoplattim ziplattim gezdirdim dusuk olmadi. Dusuk sagliksiz spermden olur kucaga alinan bebekten olmaz skma canini kanamaya gelince arkadasim doguma kadar surekli gunluk pedle gezdi ara ara kanamalari oldu kizi suan 6 aylik :)
Herkez farkli diyor canimya[/QUOTE
Canim tedbiri al tabi ama 1 yil arayla bebek sahibi olan bayanlar surekli bebekle geziyorlar cok kafaya takma bu tarz seyleri. Ins saglikli bir hamilelik gecirirsin
Bkalim esime soleyim bi boyle olmasa gitcektim ya keske gideydim sabah gideelim demisti yok dedm hafif kahverengi seyler gelnce adet olurum sandm korkudan bakamadim bidaha oldum diye dusundum oda az bisey olmus kan gibi olmamis eve geldigimde artik cok gecti :/Canmm yok faln deme ablan olarak diyorm kalk bi acile git kan ver hadi içimiz rahat etsin herneyse
Test yapmismiydn canimC
Hamile degldm canm istyorum suanda kahverengi lekelenmeler var
Yapma sakin kuzummm allah korusun dusuk tehlikesi olabiliyorAlltan bakılacak muhtemel bebeğe zararı olur mu korkuyorum ya
Kuzum ben annemlere geldimm arada giriyorumKızzlaarr niye sesiniz çıkmıyooo
Canmm geç faln deme bak netmde çekmiyo doğru düzgn hadi kalkda bi. Git acile hiç değilse ona göre hareket edersnzinsAllah canim
Tamamm kuzumm ordamj kalcksnKuzum ben annemlere geldimm arada giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?