Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ck fazla belrgn degldi canm eve gdyorum bakcm bdha bakalm
Ben 1bucuk yasindaki yigenimi kucagimda hoplattim ziplattim gezdirdim dusuk olmadi. Dusuk sagliksiz spermden olur kucaga alinan bebekten olmaz skma canini kanamaya gelince arkadasim doguma kadar surekli gunluk pedle gezdi ara ara kanamalari oldu kizi suan 6 aylik :)

Merhaba arkadaşlar 15+4 günlük hamileyim bende aranıza katılmak istiyorum hamile arkadaslarıma hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsinn diyorumm kızlar
bebisiniz hayirli olsun ilk olarak. Cinsiyeti bellimi acaba saglikla gelsin ins kucaginiza:)
.

Herkez farkli diyor canimya

Canmm yok faln deme ablan olarak diyorm kalk bi acile git kan ver hadi içimiz rahat etsin herneyse
Bkalim esime soleyim bi boyle olmasa gitcektim ya keske gideydim sabah gideelim demisti yok dedm hafif kahverengi seyler gelnce adet olurum sandm korkudan bakamadim bidaha oldum diye dusundum oda az bisey olmus kan gibi olmamis eve geldigimde artik cok gecti :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…