Hamişmisin canımmKızlar yarin randevum var vajinal ultrasonun zararı olur mu
Keşke önce sağlık ocağında kanda baktrsaydn canmm keseyi göremezse dr canını sıkar erken olabilir sata göre daha yeni 4 haftalıkdırHamileyim canım gebelik testinde gördüm yarin ilk gidicem
Yani canımm tehlikeli ilk dönemlerde gitme derm ben. Çünkü ilişki bile iyi değil ilk 3 ayAlltan bakılacak muhtemel bebeğe zararı olur mu korkuyorum ya
Hosbulduk canım dogru takvim ama dogumum 9 subatta hayırlısıyla insallah rabbim hepimizin yardımcısı olsunHoşgeldin canim takvim doğruysa maşallah bitirmisin sen son günler darisi bize artik hayirlisyla inşallah :))
Saol kuzummmOyy yerim hayirli olsun balim
Çokk tatttlııı annesiii yaaa maşallah inşallah bu cicilern içinde bebişinn resminide atcksn bize
Oyy saol cnmm insallhh kuzum bnm yaaÇokk tatttlııı annesiii yaaa maşallah inşallah bu cicilern içinde bebişinn resminide atcksn bize
İnşallahh kuzummOyy saol cnmm insallhh kuzum bnm yaa
İnşallahh kuzumm
Kahverengi canm az az oluyor kan Gbi degl ama kirmizi deglTelas yapma kuzu belki yerlesme kanamasidr dur bakalm ddevami gelcekmk
Canim dondurma cektiii kuzum yaKızzlaarr niye sesiniz çıkmıyooo
Hamile degldm canm istyorum suanda kahverengi lekelenmeler varCanim daha yenimi hamileydin yoksa bekliomusun ? Çünkü eğer hamileysen bu kanama çocuğu tasimadan.bile olablr.benimde düşük tehlikem vardi kanama geçirdikten bi kaç gün sonra yogenimi kucaklamistm daha 3-4 aylik bisydi ondan sonra lekelenmelerim oldu tekrardan :/ çok dikkat etmelisin eğer hamileysen mümkün mertebe hoc bisy tasima
Baktinmi ewde idrar testi,yapsaydinC
Hamile degldm canm istyorum suanda kahverengi lekelenmeler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?