- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Ben burdayım canım :))Herkes getti gene
Kuzum benim ultrasona gore 9+4Kızlar birşey sorcam ultrasonda bebeğin 1 hafta önden gitmesi problem mi
Benim de tam tersi sata göre 6+2 idi ultrasona göre 7+2 çıktı ama kese fazla büyümüş 1 hafta önce 6 mm çıkmıştı en son gittiğimde 18 mm olmuş belki ondan 1 hafta ileri gosteriyodur diye düşünüyorum sende de belki öyle birşey olabilir canımKuzum benim ultrasona gore 9+4
Sat a gore 10+4
Ben hic bisey anlamadim bu isten :)
Anlamadim ki kuzum benim kese de gec gorundu cunkuBenim de tam tersi sata göre 6+2 idi ultrasona göre 7+2 çıktı ama kese fazla büyümüş 1 hafta önce 6 mm çıkmıştı en son gittiğimde 18 mm olmuş belki ondan 1 hafta ileri gosteriyodur diye düşünüyorum sende de belki öyle birşey olabilir canım
Anlamadim ki kuzum benim kese de gec gorundu cunku
Bakalim bu hafta gidecegim be diyecek
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımAnlamadim ki kuzum benim kese de gec gorundu cunku
Bakalim bu hafta gidecegim be diyecek
Bu başlığı yeni keşfettim hoşuma gitti baya ne güzel herkes birbiriyle konuşuyor çok sıcak bir ortam :))Arada ses verin yahu
Oyledr canciger kuzu sarma herkes canim hosgeldinnnnnBu başlığı yeni keşfettim hoşuma gitti baya ne güzel herkes birbiriyle konuşuyor çok sıcak bir ortam :))
Buydayim ya cok halsizim bnHerkes getti gene
Enerji veren bisiler ye kuzumBuydayim ya cok halsizim bn
Uyumak istiyorum kuzum biraz uyyum bnEnerji veren bisiler ye kuzum
Bende burdayimmBuydayim ya cok halsizim bn
Uyu cnmcim iyi uykularUyumak istiyorum kuzum biraz uyyum bn
Napiosun cnm evdemsnBende burdayimm
Saol cnm hamislerdeb boyle duyunca rahatliyorunBence gayet güzel senin benim de öyle bi şey olmuştur
Evdeyim canim sen napiyosun nasilsinNapiosun cnm evdemsn
Iyi cnm bnde tv izliom ole bni affet baslocak brzdan onu bkliomEvdeyim canim sen napiyosun nasilsin
Hoşbulduk canım :)) birşey sormak istiyorum mide bulantısı baş dönmesi falan ne zaman başlamıştı sendeOyledr canciger kuzu sarma herkes canim hosgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?