Amiim insallhh cnmmm bnm cumlemz insallhhRabbim kolaylik versin saglikla kucaginiza alirsiniz insallh canim☺
İşte ondan huzursuz oldum canım bende herkes kalp atışı başlayınca mide bulantısı oluyo diyo ama bende öyle aman aman bu mide bulantısı yok içim bulanıyor o kadar öğürme falan öyle olmuyor yaniNormal cnm bnmde oyleydi 7+5 te falan duyuldu miden bulanmaya basladimi bilki kalb atimlari baslamstr hcg hormonu yukselio cnm oda vucut aliskin olmadgi icin mide bulantisi yapio snra vucut alisinca bulanti falan kalmio
Olabilir canim rabbim hayirlisini versin insallh neyi nasip edrrse ama kiz annesi olmak cok guzel bisey sizin adiniza sevindim☺Allah bagislasin cnmmm oglandr blki busfr :)
Sabah ac karnina su ic bak nasil kusuonİşte ondan huzursuz oldum canım bende herkes kalp atışı başlayınca mide bulantısı oluyo diyo ama bende öyle aman aman bu mide bulantısı yok içim bulanıyor o kadar öğürme falan öyle olmuyor yani
Bende 7+1 im bende de hiçbir şey yok canımBen de bugün 6+0 im kizlar. Hic belirti yok neredeyse. Sadece goguslerimde hafif bir hassasiyet var
Canim herkes bir olmuyoki cok raht oluyor bazilari her ccuk ayni olmuyoBen de bugün 6+0 im kizlar. Hic belirti yok neredeyse. Sadece goguslerimde hafif bir hassasiyet var
Tesekr ederim cnm gecen temmuz ayinda oglum olmustu kalbnde problem vardi amlyt ettrdik ama malesf kaybttk 16gun hastanede yasadi rabbim kizima saglik versn insallhOlabilir canim rabbim hayirlisini versin insallh neyi nasip edrrse ama kiz annesi olmak cok guzel bisey sizin adiniza sevindim☺
Yani sadece afedersin sabahları tuvalete girince bi tiksinme geliyor o zaman bi hafif bulantı oluyo bulantı sayılırsaSabah ac karnina su ic bak nasil kusuonnormal ama cnm genede bi bulantin var baslamstr kalp atislari icini ferah tut
Genelde kiz doguracaklar rahat oluyomus canimBende 7+1 im bende de hiçbir şey yok canım
Tamamsin sen baslamis iste cnm artar merak etme busferde nie kusuom dersin cok berbat bse ama bnmde ole aman aman olmadi parmakla sayilir yaniYani sadece afedersin sabahları tuvalete girince bi tiksinme geliyor o zaman bi hafif bulantı oluyo bulantı sayılırsa
Amin insallh canim allah hcbir anneye yasatmasin cok zor bisey evlat acisiTesekr ederim cnm gecen temmuz ayinda oglum olmustu kalbnde problem vardi amlyt ettrdik ama malesf kaybttk 16gun hastanede yasadi rabbim kizima saglik versn insallh
Amin cnm cok zor valla kucaginin bos kalmasi eve bos donmek karnimda kesigim var bebegim yok cok kotu bi durum ama Allhm kizimi hemen gonderdi bana insallh bi hayr vardr bundadaAmin insallh canim allah hcbir anneye yasatmasin cok zor bisey evlat acisi
Insallh canim saglikla kucagina alirsinAmin cnm cok zor valla kucaginin bos kalmasi eve bos donmek karnimda kesigim var bebegim yok cok kotu bi durum ama Allhm kizimi hemen gonderdi bana insallh bi hayr vardr bundada
Sagol cnm bnmm insallhInsallh canim saglikla kucagina alirsin
Kalp atışları başlasın da canım demem niye kusuyorum diye o kadar olcak tabi valla sağol ya içimi rahatlattın :))Tamamsin sen baslamis iste cnm artar merak etme busferde nie kusuom dersin cok berbat bse ama bnmde ole aman aman olmadi parmakla sayilir yani
Canim bardak cekme yada kupa cekme olarak soylenilio eskiden cocugu olmayan kadinlar bu yontemle hamile kalirlarmis vucudun cesitli bolgelerinede yapilio tedavi amacli kesinlikle zararsiz bisey ve cokca da doktorlar tarafindam onerilern bisey benim yaptigm.en basit asama evde birisi yardimiylada yapilabilio.. bizim uyguladgmz belinin uç yerine yapiosun kuyruk sokumu bölgesi ve onun sağ sol bölgesi (youtubeda detayli anlatimlari var)Bardak ne cnm
Ne demk cnm bnm hersey yolunda Allhn iznyleKalp atışları başlasın da canım demem niye kusuyorum diye o kadar olcak tabi valla sağol ya içimi rahatlattın :))
Canim bardak cekme yada kupa cekme olarak soylenilio eskiden cocugu olmayan kadinlar bu yontemle hamile kalirlarmis vucudun cesitli bolgelerinede yapilio tedavi amacli kesinlikle zararsiz bisey ve cokca da doktorlar tarafindam onerilern bisey benim yaptigm.en basit asama evde birisi yardimiylada yapilabilio.. bizim uyguladgmz belinin uç yerine yapiosun kuyruk sokumu bölgesi ve onun sağ sol bölgesi (youtubeda detayli anlatimlari var)Bardak ne cnm
İçimizi ferah tutalım canım her şey güzel olacak inşşSaol cnm hamislerdeb boyle duyunca rahatliyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?