Bas donmesi olmadi bnde cnm kalp atislari basladigi zaman midem bulanmaya basladi o da cok degil sdce sabahlari . Smdi hic yok ccnm sabahta yokHoşbulduk canım :)) birşey sormak istiyorum mide bulantısı baş dönmesi falan ne zaman başlamıştı sende
Iyi cnm bnde tv izliom ole bni affet baslocak brzdan onu bkliom[/QUOTEbende cok halsiz hissediyorum canim ya bayilacak gbi oluyorum basim donuyor kalbim hizlaniyor neden acaba
Gebelik surecine alismaya calisiodur kalbin cnm duzelr m.etme dinlenmene bak
Tamm canim ayaga kalkacak hakim yok zaten
Bende hala başlamadı sadece sabahları yemekten sonra içim bulanıyor gibi oluyor o kadar merak ettim ondan sordum canım :))Bas donmesi olmadi bnde cnm kalp atislari basladigi zaman midem bulanmaya basladi o da cok degil sdce sabahlari . Smdi hic yok ccnm sabahta yok
Normal cnm bnde hic blrti yok suan neguzel rahat gecirioruz:)) kalp atislarni duydun muBende hala başlamadı sadece sabahları yemekten sonra içim bulanıyor gibi oluyor o kadar merak ettim ondan sordum canım :))
Cjnsiyetler farklimi cnm ondandr blkiBnmde ilk cocukda rahatti canim ama ikincisi baya farkli oldu
Anladm cnm ogrendgnde solersnCanim daha iki aylik hamileyim cinsiyet belli degilki
6+2 de gittik duyamadık canım doktor normal dedi ilk defa gittiğim bir doktordu ilk önce keseyi görmek yeterli dedi 2 hafta sonra gel o zaman duyarız kalp atışını dediNormal cnm bnde hic blrti yok suan neguzel rahat gecirioruz:)) kalp atislarni duydun mu
Normal cnm bnmde oyleydi 7+5 te falan duyuldu miden bulanmaya basladimi bilki kalb atimlari baslamstr hcg hormonu yukselio cnm oda vucut aliskin olmadgi icin mide bulantisi yapio snra vucut alisinca bulanti falan kalmio6+2 de gittik duyamadık canım doktor normal dedi ilk defa gittiğim bir doktordu ilk önce keseyi görmek yeterli dedi 2 hafta sonra gel o zaman duyarız kalp atışını dedi
Dogrudir cnm ilki oglanmiydiBnde merakla bekliyorum canim daha heyecanliyim ikincide
Yok canim bi kizim var uc yasindaDogrudir cnm ilki oglanmiydi
Siz kac ayliksinz kizmi istiyosnz erkekmiYok canim bi kizim var uc yasinda
Bn 4 bucuk ayligim cnm kiz bnm bebisimSiz kac ayliksinz kizmi istiyosnz erkekmi
Allah bagislasin cnmmm oglandr blki busfr :)Yok canim bi kizim var uc yasinda
Rabbim kolaylik versin saglikla kucaginiza alirsiniz insallh canim☺Bn 4 bucuk ayligim cnm kiz bnm bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?