Cnsyt ıcın cep sodası testı varmsta evde yok kabartma tozu var dedk onun makarası cnmİçimiz kabarmış birer soda hanımlar
Smdi biri hamile olan bayana farketrmeden sacında ortu olmayan hamile kadının basına bi tutam parmak ucuyla tuz atar
Ama hamile kadın farktmick bunu.
Daha sonra hamile kadını izler hamile kadın elini ilk burnuna degdrrse erkek
Agzına degdrrse kızı olur.
Oglumda kayınpderm yapmıstı drek burnuma dokundum :) doktrlar kız derken o erkek dıodu snrada erkek oldgunu frktti doktrlar
Aa bakalm tutckmı kayınpder bnde bunada erkek dedi ama doktr kız dedı baklm pazartsi belli olur:)Bunuu biliyom canm teyzm yaptı bana kız dedi
Usg cıktısına gore bası sagda cnmSenn bebek ne tarafnda canm sağmı sol mu usg çıkdısı atmışmıydnsweet
İdrarına dokuomussun falan cnmCep sodası neymiş nasılmış hey yavrum
Aynen deusuk hurafe:)Ne enteresan mor lahana idrar karıştıranları duymuştum da bu tuz da bi değişikmiş
Ozaman doğru kız canımm hep öyle derlerUsg cıktısına gore bası sagda cnm
Atsana bi resmiUsg cıktısına gore bası sagda cnm
Ama yer deıstrıo kı sureklı ondan once soldaydı:))Ozaman doğru kız canımm hep öyle derler
Harekete başlamadn önceki canmm hareketliyken değil dönüyoya sürekli belli olmaz ki nerde oldğuAma yer deıstrıo kı sureklı ondan once soldaydı:))
Nzmn harektli deilki:) ilk gorundgu zmn mı acabaHarekete başlamadn önceki canmm hareketliyken değil dönüyoya sürekli belli olmaz ki nerde oldğu
Bakala kırıştırmış hep ilk kese resmi yokmu canmm
Kese ve 7 9 hafyalık hali canm 10 haftada başlıyolar hareketeNzmn harektli deilki:) ilk gorundgu zmn mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?