- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
4 cnm adamın ultrasonu iyi o fotoyu elimize verdi kız dedi biz gotoya baktık bacak arasındaki ne o zamn dedik eve gelinceIkinci foton baya bi belrgnmiş kac d ceklmiş o
Kuyruguda var ama ozmn onu sey sanmayasın:) snradan kayboluyor o kuyruk4 cnm adamın ultrasonu iyi o fotoyu elimize verdi kız dedi biz gotoya baktık bacak arasındaki ne o zamn dedik eve gelince
Usgsı superms yanlız :) kız dıosa kızdır adamn usg konusuyor:))4 cnm adamın ultrasonu iyi o fotoyu elimize verdi kız dedi biz gotoya baktık bacak arasındaki ne o zamn dedik eve gelince
Hayırlısı bakalım canım hiç kız gibi hissetmedim sağlıklı olsun da bakalım ne gelcek bizeUsgsı superms yanlız :) kız dıosa kızdır adamn usg konusuyor:))
Aynen cnm saglıklı olsunda sag salim alalm kucagmza.Hayırlısı bakalım canım hiç kız gibi hissetmedim sağlıklı olsun da bakalım ne gelcek bize
İyi geceler canım sabah olsun bende evime gideyim yavrumla hastane köşelerinde nöbet tutuyosHerkese iyi geceler kızceler:)
Benim bebek ilk 3 ultrasonda da solda ve erkek sagi solu yok ki cinsiyetin cnm batil inanc bunlarAynen canmm soldaa hadi bakalım ptesi öğrende söyle ama erkek hep sağda oluyımuş gördklerm hep öyle dün arkdaşda öyle dedi
slm ya bişey sorcam hormon testimi yaptırdınInternetten bakiyorum ama sonuçlar hala çikmamiş.sağlik ocağinda yaptirmiştim.tiroit ve vitamin değerlerinede bakalim dedi.offf çatliycam
canım hamilemiymişsin epeydir girmiyorum daKizlar benm kanamam azaldi ya annem test yapak diyor normalde cuma gunu adet gunumdu pazar gunu hafif damlalarla kahverengi seklde akinti geldi gece12den sonrada kana dönüstù nornal oldugumdan az sekilde olyordu bugunde iyce azaldi pet normal bi peti doldurmuyor oglenden beri cok az ve cok tuvalate gidyorum hic bukadar gitmiyodum ben ya
Canım sen ilaç kullandın ondan bu ay böle olmuştur ya bir ağrı kesici bile adeti azaltıyorAma az ol oluyo canim ya onceki adetler gibi degilki sirf umitlendirmek icin hem gecikip hemde bolemi olyor bolemi denk geldi umutleniyim.diye :/
Yok canim.hcg testi yaptirdim yükselmişmi diye.doktor vitamin değerlerine ve tiroitinide ölçelim dedi.o yüzden sonuçlar çikmadiS
slm ya bişey sorcam hormon testimi yaptırdın
Benim de daha kalp atışı duyulmadı canım bende 6+2 de gitmiştim 8. Haftada çağırdı tekrar normalmiş 6. Haftada duyulmamasıKızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
Vajinal ultrasonla mi görüldü kalp atışı canım benimki 6+1 de karın ultrason da görülmedi doktor hafta sonu çağırdı bakalım dedi o da 6+6 ya denk geliyor inşallah görebilirizBen 6+5falandi
Vajinal ultrasonla mi gördünüz cnmBende 6+1 de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?