Aynen yapsnda rahatlayak gunlerdr catlattu bızı cadı :)Bilemeyiz canımm sabah ola hayr ola yaptn testi bakalm
Git kuzum için rahat etsn hem zatn kadınlarn 6 ayda bir gitmesi gerekhic ilk basta kahve rengili gelmemisti canim vede diger adet zamanlarima gore az oluyor simdiye ben bisuru pet harcardim ya yarin testte de negatif cikarsa kadin doguma felan gitsemmi kahve rengi aknti icin rahmde felan bisey olabilirmi :/
Şimdiye ben 40 kere yapmşdımAynen yapsnda rahatlayak gunlerdr catlattu bızı cadı :)
Ay bnde vallaa supheyle yasamak daha koty en azndan kafa rahat olurŞimdiye ben 40 kere yapmşdım
Kuzu blmiyom ki valla canlı görmekle resm bir değilki yağmura da yok demşdim hamile çıkdıKuzu sen görmüştun war demiştin ama adet olmuştum84zmr
Kuzum toz şeker koy bir kaba kavanoz kapağı olabilir ona idrarindan dök biraz erirse hamile değilsin erimez topaklanirsa hamilesin %100 doğru değil ama
Hatirlamiyomki canim ya soda gibi hemen kabarmisti fokur fokirHemen mi köpürdü canm. Köpürmek öyle değil balomcuk şeklinde olmalı bardağn dibinden yukarı çıkmalı üstüde normal bulaşık deterjanı gibi köpürmüyo valla bnde tutuyo sizi blmem 3 gebeliğimn üçünüde ben önce o şeklde öğrendm
Aynen kuzu tersi ciktii :)Kuzu blmiyom ki valla canlı görmekle resm bir değilki yağmura da yok demşdim hamile çıkdı
Aynen canımmAy bnde vallaa supheyle yasamak daha koty en azndan kafa rahat olur
Sonucunu ogrenınce bni mutlaka etıketle catlattın bnle 84zmr i :)hic ilk basta kahve rengili gelmemisti canim vede diger adet zamanlarima gore az oluyor simdiye ben bisuru pet harcardim ya yarin testte de negatif cikarsa kadin doguma felan gitsemmi kahve rengi aknti icin rahmde felan bisey olabilirmi :/
Soda varmı canmm evnde şimdi cinsiyt testide yapılıyo onla köpürmezse kız köpürürse erkek bi yapsanaAynen oyleee
Tamam canim bir husran haberimi etiketleeim heralde :d hayirlisiiSonucunu ogrenınce bni mutlaka etıketle catlattın bnle 84zmr i :)
Valla yaaa ben ilk gebeliğimde gecenn 1 inde acildeydm düşün doktr yapmıyodu bide dedm çalışıyorm gelemem gündüzSonucunu ogrenınce bni mutlaka etıketle catlattın bnle 84zmr i :)
Hayırlısı olsunda napak canm zatn çokda umutlu değildin kiTamam canim bir husran haberimi etiketleeim heralde :d hayirlisii
Lımon sıkıon ıdrarına tortu batmazsa hamilesnLimonla nasil oluyor
Yuhhhj:) daha neler neler :)) cep sodasımı içmelik sodamıSoda varmı canmm evnde şimdi cinsiyt testide yapılıyo onla köpürmezse kız köpürürse erkek bi yapsana
Sen yaptn mı soda twstını ne cktıValla yaaa ben ilk gebeliğimde gecenn 1 inde acildeydm düşün doktr yapmıyodu bide dedm çalışıyorm gelemem gündüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?