Aynenn kuzumm zaman çabuk geçsin istiyorm ne zorlu bi süreç. Bnmde bu saatler olunca miğdem içden içe bulanmaya başlıyo yaaa18.hafta ayrintiliya gir parmaklarina kadar goruyosun o kadar guzel bir duygu ki bebegimi a dan. Z ye izledim o kadar guzeldiki o an dedim iyiki bayan olarak yaratmissin beni rabbim cok sukur
Kizda olsa erkekde olsa o senin minik yavrun her turlu kiymetli tabi insan merak ediyo ama cogu gitti azi kaldi bak simdi ben bisi yapmistim sanada yapiyim mi kac kisiye sordumsa tuttu tabi eglence amacli :)11nci hafta olmasa aşağımı yukarımı net görünürdü de işte tüh bilemedkkk kii
Tamm kuzumm yap bakalmKizda olsa erkekde olsa o senin minik yavrun her turlu kiymetli tabi insan merak ediyo ama cogu gitti azi kaldi bak simdi ben bisi yapmistim sanada yapiyim mi kac kisiye sordumsa tuttu tabi eglence amacli :)
Canim ben sanmiyorum belli etsin cok cok erken cinsiyeti yeni olusuyo bi arkadasim 12. Hafta erkek demisler sonra 14de bi gidiyo kiz oldugnu ogreniyo dogumuna 2 ay kaldiBenm sorun şu aslında bitanem diyorm ki eğer kız olsaydı 11.nci haftada bu şeklde bakmayla (yani cinsiyt için baklmadı sadece doktr baştan popoya ölçü aldktan hemn snra çekdi bunu) belli edermiydi kız kendini
Anladmmm kuzumm tammm bu soruyu atıyorm kafamdann ve bekliyorm 2 hafta snra gidiyorm nasip kısmet bakalımmCanim ben sanmiyorum belli etsin cok cok erken cinsiyeti yeni olusuyo bi arkadasim 12. Hafta erkek demisler sonra 14de bi gidiyo kiz oldugnu ogreniyo dogumuna 2 ay kaldi
Iki kagit var karistirdim birini saga birini soluma koydum canim sagmi solmu:)Tamm kuzumm yap bakalm
Okurken direk sağ diye düşündüm kuzum içimden ilk geçenIki kagit var karistirdim birini saga birini soluma koydum canim sagmi solmu:)
Okurken direk sağ diye düşündüm kuzum içimden ilk geçen
Boyle kac kisinin elindn tahmin yuruttuOkurken direk sağ diye düşündüm kuzum içimden ilk geçen
Tabi bu eglencesi canim bak alyansina ip gecir gobeginin ustune sag elinle ipten sarkit sol elinle sabitleyince birak yuvarlak ciziosa erkek ileri geri gidiosa kiz derlerhiç bi seçim düşünmeden solu okumadan direk sağ geçdi içimdenn ama şuan çok duygulandımmm yaaa neden blmyrm
Dur yapıyım kuzummBoyle kac kisinin elindn tahmin yuruttu
Tabi bu eglencesi canim bak alyansina ip gecir gobeginin ustune sag elinle ipten sarkit sol elinle sabitleyince birak yuvarlak ciziosa erkek ileri geri gidiosa kiz derler
Merakla bekliyorum cnmmDur yapıyım kuzumm
Ayaklarıma doğru gitti geldi kuuzummMerakla bekliyorum cnmm
Gitti geldi daire gibi oldu snra yine gitti geldi canımmYuvarlanmadimi canim bende yuvarlandi yuzuk daire cizdi
Kuzum batil inanc bunlar iste eskidn insanlar uydurmus dogruluk payi dusunulur ileri geri kiz kuzum ama bnm icime erkek dogduGitti geldi daire gibi oldu snra yine gitti geldi canımm
Doğruluk payı olurmu ki bilmiyorm kuzumm bence daha çok eğlence bunKuzum batil inanc bunlar iste eskidn insanlar uydurmus dogruluk payi dusunulur ileri geri kiz kuzum ama bnm icime erkek dogdu
Karbonat varmı evnde kuzumm bi denesene onu merak ediyorm ben yine almayı unuttummKuzum batil inanc bunlar iste eskidn insanlar uydurmus dogruluk payi dusunulur ileri geri kiz kuzum ama bnm icime erkek dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?