Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
18.hafta ayrintiliya gir parmaklarina kadar goruyosun o kadar guzel bir duygu ki bebegimi a dan. Z ye izledim o kadar guzeldiki o an dedim iyiki bayan olarak yaratmissin beni rabbim cok sukur
Aynenn kuzumm zaman çabuk geçsin istiyorm ne zorlu bi süreç. Bnmde bu saatler olunca miğdem içden içe bulanmaya başlıyo yaaa

11nci hafta olmasa aşağımı yukarımı net görünürdü de işte tüh bilemedkkk kii
Kizda olsa erkekde olsa o senin minik yavrun her turlu kiymetli tabi insan merak ediyo ama cogu gitti azi kaldi bak simdi ben bisi yapmistim sanada yapiyim mi kac kisiye sordumsa tuttu tabi eglence amacli :)

Kizda olsa erkekde olsa o senin minik yavrun her turlu kiymetli tabi insan merak ediyo ama cogu gitti azi kaldi bak simdi ben bisi yapmistim sanada yapiyim mi kac kisiye sordumsa tuttu tabi eglence amacli :)
Tamm kuzumm yap bakalm

Benm sorun şu aslında bitanem diyorm ki eğer kız olsaydı 11.nci haftada bu şeklde bakmayla (yani cinsiyt için baklmadı sadece doktr baştan popoya ölçü aldktan hemn snra çekdi bunu) belli edermiydi kız kendini
Canim ben sanmiyorum belli etsin cok cok erken cinsiyeti yeni olusuyo bi arkadasim 12. Hafta erkek demisler sonra 14de bi gidiyo kiz oldugnu ogreniyo dogumuna 2 ay kaldi

Canim ben sanmiyorum belli etsin cok cok erken cinsiyeti yeni olusuyo bi arkadasim 12. Hafta erkek demisler sonra 14de bi gidiyo kiz oldugnu ogreniyo dogumuna 2 ay kaldi
Anladmmm kuzumm tammm bu soruyu atıyorm kafamdann ve bekliyorm 2 hafta snra gidiyorm nasip kısmet bakalımm

Okurken direk sağ diye düşündüm kuzum içimden ilk geçen
Boyle kac kisinin elindn tahmin yuruttu
hiç bi seçim düşünmeden solu okumadan direk sağ geçdi içimdenn ama şuan çok duygulandımmm yaaa neden blmyrm
Tabi bu eglencesi canim bak alyansina ip gecir gobeginin ustune sag elinle ipten sarkit sol elinle sabitleyince birak yuvarlak ciziosa erkek ileri geri gidiosa kiz derler

Boyle kac kisinin elindn tahmin yuruttu

Tabi bu eglencesi canim bak alyansina ip gecir gobeginin ustune sag elinle ipten sarkit sol elinle sabitleyince birak yuvarlak ciziosa erkek ileri geri gidiosa kiz derler
Dur yapıyım kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…