Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kucukken beni bisiklet ezdi vajinamdan ve daha okula gitmezken 6 yasindaydm ameliyat oldum hatirlamak bile istemiyorum canim tramva kaldi iliskiye bile zor girdim korkuyorum cok hemde
Rabbimm yardımm etsinn kuzumm kolay değill üzüldümm. Sezeryan olsn bişy olmaz bakacak biri varsa

Rabbimm yardımm etsinn kuzumm kolay değill üzüldümm. Sezeryan olsn bişy olmaz bakacak biri varsa
Cok sukur cnm annem yakinimda oturuyo kayinvalidem ust katta sezeryan diyince tepki aliyorum ama bni anlayamazlar bende herkese anlatamam dimi

Cok sukur cnm annem yakinimda oturuyo kayinvalidem ust katta sezeryan diyince tepki aliyorum ama bni anlayamazlar bende herkese anlatamam dimi
Aynen öyle canmm boşver demek kmseyede öyle gerekdi de gitsin yaşamadn kmse anlayamaz

Kendi saçımdan bile miğdem bulanır olduu allahımmm kıl görünce alt üst oluyrm yaaa

Cnm ben burdayim amin ben 22 yasindayim sen
Kuzummm benm kafaya takıldı kız olsaydı eğer 11.nci haftada çıkıntı olarak görünürmüydü ki usg de bide senn takımı görünce heveslendm ki öğrensemde cici alsam kuzumaaa

Kuzummm benm kafaya takıldı kız olsaydı eğer 11.nci haftada çıkıntı olarak görünürmüydü ki usg de bide senn takımı görünce heveslendm ki öğrensemde cici alsam kuzumaaa
Dur cnm seni rahatlatcm bekle bi dk sana bi resim atcam oyle anlatcm bn cok arastirdim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…