Rabbimm yardımm etsinn kuzumm kolay değill üzüldümm. Sezeryan olsn bişy olmaz bakacak biri varsaKucukken beni bisiklet ezdi vajinamdan ve daha okula gitmezken 6 yasindaydm ameliyat oldum hatirlamak bile istemiyorum canim tramva kaldi iliskiye bile zor girdim korkuyorum cok hemde
İnşallahhh canmm ama bana zaman hiç geçmiyo. Aynen kuzum yaa burnumda kanıyo bazen oluyo ki.[/QUOTE sayili gun cabuk gecer cnm
Kaçdı o korkudaann hrldee bende yazdm ama gelmiyor hanfendiii@Bejan19 nerdesinnn
Cok sukur cnm annem yakinimda oturuyo kayinvalidem ust katta sezeryan diyince tepki aliyorum ama bni anlayamazlar bende herkese anlatamam dimiRabbimm yardımm etsinn kuzumm kolay değill üzüldümm. Sezeryan olsn bişy olmaz bakacak biri varsa
Aynen öyle canmm boşver demek kmseyede öyle gerekdi de gitsin yaşamadn kmse anlayamazCok sukur cnm annem yakinimda oturuyo kayinvalidem ust katta sezeryan diyince tepki aliyorum ama bni anlayamazlar bende herkese anlatamam dimi
Aynen cnm diyorum karnimi yarsinlar umrumda deil bida ordan aci yasamak istemiyorum zatn iz var .sAynen öyle canmm boşver demek kmseyede öyle gerekdi de gitsin yaşamadn kmse anlayamaz
Haklısınn canmm ne olmuşduda amelyt etdiler yırtılma falnmıAynen cnm diyorum karnimi yarsinlar umrumda deil bida ordan aci yasamak istemiyorum zatn iz var .s
Yanakta patlama ve yarik asagi dogru cnm baskidn da zarim nasibini alms unutamiyorum o aciyiHaklısınn canmm ne olmuşduda amelyt etdiler yırtılma falnmı
Allahımm yaşatmasnn kuzum tekrarr rabbm korusn. Kaç yaşındasn canmYanakta patlama ve yarik asagi dogru cnm baskidn da zarim nasibini alms unutamiyorum o aciyi
Cnm ben burdayim amin ben 22 yasindayim senKızlar nereye gitdiniz
24 canm benCnm ben burdayim amin ben 22 yasindayim sen
Ilk cocugun dimi yasit sayiliriz canim24 canm ben
Kuzummm benm kafaya takıldı kız olsaydı eğer 11.nci haftada çıkıntı olarak görünürmüydü ki usg deCnm ben burdayim amin ben 22 yasindayim sen
Aynen ilk canmm dursaydıı şimdiye 2 yaşını dolduracakdı hrlde diğeri de 1Ilk cocugun dimi yasit sayiliriz canim
Dur cnm seni rahatlatcm bekle bi dk sana bi resim atcam oyle anlatcm bn cok arastirdim daKuzummm benm kafaya takıldı kız olsaydı eğer 11.nci haftada çıkıntı olarak görünürmüydü ki usg debide senn takımı görünce heveslendm ki öğrensemde cici alsam kuzumaaa
Ilk bebegini dusurdun mu cnm :-(Aynen ilk canmm dursaydıı şimdiye 2 yaşını dolduracakdı hrlde diğeri de 1
Dur cnm seni rahatlatcm bekle bi dk sana bi resim atcam oyle anlatcm bn cok arastirdim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?