Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy hadiiii çatlycm yoksa cici almak istiyormmm yaaa
Erkeklerde, tomurcuk erkek cinsel organı olarak gelişir ve 12. hafta civarında uzamaya başlar. Dış zar scrotal kese olarak büyür ve daha sonra da testislere barınaklık eder. Resme bak cnm

Eklentiler

• WEBPAGE_20170204_023016.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 31
Erkeklerde, tomurcuk erkek cinsel organı olarak gelişir ve 12. hafta civarında uzamaya başlar. Dış zar scrotal kese olarak büyür ve daha sonra da testislere barınaklık eder. Resme bak cnm

Ne diyon yaniii kuzucummm sonuççç?? Erkek diyip kız çıkmasn snra ama kızda belli olurmu ki 11nci haftada onu bilemedm yada gerçekden bnm resmde ki o çıkdımı yanlş görmüyorz demi dktr da bişy demedi bn sormadm diye demekki

Canim kizlardada cikinti var 12.haftada bu cikinti resimdeki gibi ya asagi dönüyor yada yukari uzuyor bak simdi bi resim daha atcam erkek de kizda 11.haftada degisim basliyo senin o cikinti kizdada erkektede var cnm

Cok uzuldum cnm nie kaybettin bebeklerini. Rabbim bu bebisinin omrunu uzun etsin ins cnm
İnşallah canmm cümlemizinki hayırlıı ömürler olsun. Bilemedm ve dikkat etmedm kuzumm ilknde ilaç kullandm antibiyotik enfeksiyon ağrısı sandm o ağrıları hiç test yapmakda glmedi aklıma usg ye girdim bakan kişi kist dedi öyle gördü demekki keseyi nasibimzde olsaydı bişy olmazdı diye düşünüyorm ama bide tedbir tabi. İknci de hemen olacağını düşünmedm sadece 1 haftann içinde eşim yanmda yokdu bayrama gldi gitti 4 hafta oldu hamile oldğumu öğrendm ertesi gün hastaneyi boyladm dikkatsizlik ağır kaldrma blmem ne fln

Canim kizlardada cikinti var 12.haftada bu cikinti resimdeki gibi ya asagi dönüyor yada yukari uzuyor bak simdi bi resim daha atcam erkek de kizda 11.haftada degisim basliyo senin o cikinti kizdada erkektede var cnm
Hah Bende onu diyorm iştee kuzucmm

Basin sagolsun cnm Rabbim bebisinin omrunu cok rtsin ins ama baya buyumus korkma bence

Hayirlisi cnm bnm tahmin erkekden yana ama suprizde yapabilir Rabbimin meyvesi her turlu guzeldir.

Tekrar çekdm yakndan yanlş görmüyom demi kuzumm orda çıkıntı var kız yada erkek se bide bu sıpa arkdası dönük yatıyo sankii şuan farkettm elini yüzüne koymuş

Eklentiler

• IMG_20170204_025616.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 26
Arkası dönük yatıyo gibi sankii baksana bi kuzumm manolyammmm

Eklentiler

• IMG_20170201_101255.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 30
Tekrar çekdm yakndan yanlş görmüyom demi kuzumm orda çıkıntı var kız yada erkek se bide bu sıpa arkdası dönük yatıyo sankii şuan farkettm elini yüzüne koymuş
Canim bende gordum cikintiyi ama cikinti yukarimi asagimi o kafami kurcaladi en iyisi 2 hafta sonra git merakin dinsin cnm zaten senin yigit hemen gosterir gibi

Canim bende gordum cikintiyi ama cikinti yukarimi asagimi o kafami kurcaladi en iyisi 2 hafta sonra git merakin dinsin cnm zaten senin yigit hemen gosterir gibi
11nci hafta olmasa aşağımı yukarımı net görünürdü de işte tüh bilemedkkk kii

Aynenn öylee kuzumm
18.hafta ayrintiliya gir parmaklarina kadar goruyosun o kadar guzel bir duygu ki bebegimi a dan. Z ye izledim o kadar guzeldiki o an dedim iyiki bayan olarak yaratmissin beni rabbim cok sukur

Benm sorun şu aslında bitanem diyorm ki eğer kız olsaydı 11.nci haftada bu şeklde bakmayla (yani cinsiyt için baklmadı sadece doktr baştan popoya ölçü aldktan hemn snra çekdi bunu) belli edermiydi kız kendini manolyammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…