İki tane gitti canmmIlk bebegini dusurdun mu cnm :-(
Erkeklerde, tomurcuk erkek cinsel organı olarak gelişir ve 12. hafta civarında uzamaya başlar. Dış zar scrotal kese olarak büyür ve daha sonra da testislere barınaklık eder. Resme bak cnmayyy hadiiii çatlycm yoksa cici almak istiyormmm yaaa
Cok uzuldum cnm nie kaybettin bebeklerini. Rabbim bu bebisinin omrunu uzun etsin ins cnmİki tane gitti canmmnasibmzde yokmuş rabbm bu yavruma sağlık sıhat versn inşallah cümlemizinkiyle
Erkeklerde, tomurcuk erkek cinsel organı olarak gelişir ve 12. hafta civarında uzamaya başlar. Dış zar scrotal kese olarak büyür ve daha sonra da testislere barınaklık eder. Resme bak cnm
Canim kizlardada cikinti var 12.haftada bu cikinti resimdeki gibi ya asagi dönüyor yada yukari uzuyor bak simdi bi resim daha atcam erkek de kizda 11.haftada degisim basliyo senin o cikinti kizdada erkektede var cnmNe diyon yaniii kuzucummm sonuççç?? Erkek diyip kız çıkmasn snra ama kızda belli olurmu ki 11nci haftada onu bilemedm yada gerçekden bnm resmde ki o çıkdımı yanlş görmüyorz demi dktr da bişy demedi bn sormadm diye demekki
İnşallah canmm cümlemizinki hayırlıı ömürler olsun. Bilemedm ve dikkat etmedm kuzumm ilknde ilaç kullandm antibiyotik enfeksiyon ağrısı sandm o ağrıları hiç test yapmakda glmedi aklıma usg ye girdim bakan kişi kist dedi öyle gördü demekki keseyi nasibimzde olsaydı bişy olmazdı diye düşünüyorm ama bide tedbir tabi. İknci de hemen olacağını düşünmedm sadece 1 haftann içinde eşim yanmda yokdu bayrama gldi gitti 4 hafta oldu hamile oldğumu öğrendm ertesi gün hastaneyi boyladm dikkatsizlik ağır kaldrma blmem ne flnCok uzuldum cnm nie kaybettin bebeklerini. Rabbim bu bebisinin omrunu uzun etsin ins cnm
Hah Bende onu diyorm iştee kuzucmmCanim kizlardada cikinti var 12.haftada bu cikinti resimdeki gibi ya asagi dönüyor yada yukari uzuyor bak simdi bi resim daha atcam erkek de kizda 11.haftada degisim basliyo senin o cikinti kizdada erkektede var cnm
Basin sagolsun cnm Rabbim bebisinin omrunu cok rtsin ins ama baya buyumus korkma benceİnşallah canmm cümlemizinki hayırlıı ömürler olsun. Bilemedm ve dikkat etmedm kuzumm ilknde ilaç kullandm antibiyotik enfeksiyon ağrısı sandm o ağrıları hiç test yapmakda glmedi aklıma usg ye girdim bakan kişi kist dedi öyle gördü demekki keseyi nasibimzde olsaydı bişy olmazdı diye düşünüyorm ama bide tedbir tabi. İknci de hemen olacağını düşünmedm sadece 1 haftann içinde eşim yanmda yokdu bayrama gldi gitti 4 hafta oldu hamile oldğumu öğrendm ertesi gün hastaneyi boyladm dikkatsizlik ağır kaldrma blmem ne fln
Sağoll canmm benmm Korkum kalmadı çok şükür canmm ilk öğrendğimde çok korkuyodm bi resm daha atacakdn kuzuBasin sagolsun cnm Rabbim bebisinin omrunu cok rtsin ins ama baya buyumus korkma bence
Canim 11.haftaya kadar kiz da erkekde boyleymisHah Bende onu diyorm iştee kuzucmm
Bu Çıkıntı sanki yandan bakmayla görünmez gibime geliyo canmm allahtan hayırlısı bakalım ayın 22 sine tekrar gdcm inşallahCanim 11.haftaya kadar kiz da erkekde boyleymis
Aynenn öylee kuzummHayirlisi cnm bnm tahmin erkekden yana ama suprizde yapabilir Rabbimin meyvesi her turlu guzeldir.
Canim bende gordum cikintiyi ama cikinti yukarimi asagimi o kafami kurcaladi en iyisi 2 hafta sonra git merakin dinsin cnm zaten senin yigit hemen gosterir gibiTekrar çekdm yakndan yanlş görmüyom demi kuzumm orda çıkıntı var kız yada erkek se bide bu sıpa arkdası dönük yatıyo sankii şuan farkettm elini yüzüne koymuş
11nci hafta olmasa aşağımı yukarımı net görünürdü de işte tüh bilemedkkk kiiCanim bende gordum cikintiyi ama cikinti yukarimi asagimi o kafami kurcaladi en iyisi 2 hafta sonra git merakin dinsin cnm zaten senin yigit hemen gosterir gibi
18.hafta ayrintiliya gir parmaklarina kadar goruyosun o kadar guzel bir duygu ki bebegimi a dan. Z ye izledim o kadar guzeldiki o an dedim iyiki bayan olarak yaratmissin beni rabbim cok sukurAynenn öylee kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?