EvefCnm sabaha kadar diosun idrarn etkisiyle hafif pembelesmis buhar cizgisi gecenki 1 saat sonra fln desen belki ama sabaha kadar idrarda duran bi test
Nasll kızlar biraz küçük ama tamda emn olamadm
Cok guzell ❤❤Cnm sabaha kadar diosun idrarn etkisiyle hafif pembelesmis buhar cizgisi gecenki 1 saat sonra fln desen belki ama sabaha kadar idrarda duran bi test
Hamilelik pantolonumu aldin canmGeldimm canmm dışardaydm pantoln aldm 2 tane çatlıyodum olmuyodu hiç bi kıyafetimm @sweet
Kızlar merhaba 1aylik tüp bebek sayesinde hamileyim ancak karnım 5 aylık gibi çok dmfazla şiş ve sert bu normal midir patlicak gibiyim. Yorumlarınizi bekliyorum lütfen
700 lira civarında canımmBiraz küçük gibi evet , fiyatı ne kadar canm
Evett kuzumm 3.ncü ayımız bittiya çok şükürHamilelik pantolonumu aldin canm
bakabilirimmi pantolonlara canim :)Evett kuzumm 3.ncü ayımız bittiya çok şükür
Cokguzel canimNasll kızlar biraz küçük ama tamda emn olamadm
Eve gidince çekip atıyım olurmu kuzum annemdeym şimdi biri düz lacivert biride grili lc waikiki den aldmbakabilirimmi pantolonlara canim :)
Aynenn güzl kuzumm beğendm ama küçük olsn bunun gibi bişy alcm evm çok geniş değilCokguzel canim
Cok normal korkma ilk uc ay hep gaz ole sisiriyoKızlar merhaba 1aylik tüp bebek sayesinde hamileyim ancak karnım 5 aylık gibi çok dmfazla şiş ve sert bu normal midir patlicak gibiyim. Yorumlarınizi bekliyorum lütfen
Cok pahalli bide cok kucuk benim oglan 16aylik ben birazdaha buyugunu aldim hala,icinde,yatiyo madem,aliyosun daha buyuk bisey olsun ben 600 mazemeleri ivir zivir 700e geldi bana ama buyuk cekmeceli yaniNasll kızlar biraz küçük ama tamda emn olamadm
Çok saol canım valla korktum içim rahatladı sanırım çok yemek yaramıyorCok normal korkma ilk uc ay hep gaz ole sisiriyo
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattiniz valla korktum bende çünkü 5 aylık gibiyim gizleyemiyorimNormaldir canm bende 2 aylık hamileyim özellikle az bise yesemde cok sis gibi hissediyodum ama azaldı cok şükür ,
Evet benimnetim 7 sinde yenilenecek ara ara giriyorum denk gelemiyoruzKiz hic gorudemiyooooz
Aslında ben büyüyen beşiklerden istiyorm canımm ama evim dar canımm yatak odamda çok zorlar beniCok pahalli bide cok kucuk benim oglan 16aylik ben birazdaha buyugunu aldim hala,icinde,yatiyo madem,aliyosun daha buyuk bisey olsun ben 600 mazemeleri ivir zivir 700e geldi bana ama buyuk cekmeceli yani
Afferinnn sanaaaaa gelll kizzzz bogacam seniTamam yapmadim onun icin bayadr giremedim beni doversiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?