Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasll kızlar biraz küçük ama tamda emn olamadm

Eklentiler

• IMG_20170204_162552.webp
    7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar merhaba 1aylik tüp bebek sayesinde hamileyim ancak karnım 5 aylık gibi çok dmfazla şiş ve sert bu normal midir patlicak gibiyim. Yorumlarınizi bekliyorum lütfen

Kızlar merhaba 1aylik tüp bebek sayesinde hamileyim ancak karnım 5 aylık gibi çok dmfazla şiş ve sert bu normal midir patlicak gibiyim. Yorumlarınizi bekliyorum lütfen

Normaldir canm bende 2 aylık hamileyim özellikle az bise yesemde cok sis gibi hissediyodum ama azaldı cok şükür ,

Cok normal korkma ilk uc ay hep gaz ole sisiriyo

Nasll kızlar biraz küçük ama tamda emn olamadm
Cok pahalli bide cok kucuk benim oglan 16aylik ben birazdaha buyugunu aldim hala,icinde,yatiyo madem,aliyosun daha buyuk bisey olsun ben 600 mazemeleri ivir zivir 700e geldi bana ama buyuk cekmeceli yani

Normaldir canm bende 2 aylık hamileyim özellikle az bise yesemde cok sis gibi hissediyodum ama azaldı cok şükür ,
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattiniz valla korktum bende çünkü 5 aylık gibiyim gizleyemiyorim

Cok pahalli bide cok kucuk benim oglan 16aylik ben birazdaha buyugunu aldim hala,icinde,yatiyo madem,aliyosun daha buyuk bisey olsun ben 600 mazemeleri ivir zivir 700e geldi bana ama buyuk cekmeceli yani
Aslında ben büyüyen beşiklerden istiyorm canımm ama evim dar canımm yatak odamda çok zorlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…