Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kucuk al canim nasil uygun olursa oyle al neguzel ya bebek alisverisi insAllah bende birgun bebek alisverisi yaparim nasip olur insAllah❤
İnşallah hayırlısı kuzumm bi gün sende böyle telaşlı olucaksn test hala temiz mi

Esimin isi var kuzum
Gitmisken benide goturuyor gorumcelerimde orda onlarin yanina gidecegim gebelikten korktum doktoru aradik son ay degilse sıkınti olmaz dedi sorayim dedom
İyi etmişsin kuzucumm danışdığına

Evet canim tertemiz yav malesef:)
Hic canini sikma canim bigun cok tatli bi bebegin olcak ins. Allah tasiyamicamiz yuku yuklemez. Bak sogan suyu ic yumurtaliklarina birebir bn evlenmeden once cok ictim miyomlarm vardi ilk aydan hatta sanrm ilk geceden kaldm. Corekotu bal sabah 1 tatli kasigi ye bayan cayi ic bunlar yumurtaliklari kalitelendiriyo

İnşallah canm rabbm gönlüne göre versn. Neden kalbi durdu bebeğinin
Valla canim bizde anlamadik kalp atişini duymustuk ama bi hata sonra asiri kanamayla dusurdum kanama devam edincede kurtaj oldum allah kimseye yasatmasin çok zor du

Valla canim bizde anlamadik kalp atişini duymustuk ama bi hata sonra asiri kanamayla dusurdum kanama devam edincede kurtaj oldum allah kimseye yasatmasin çok zor du
Aminn canmm zor bi durumm kürtaj olmadm ama bende 2 defa yaşadım

Im tamam canim ben cogu seyi yemiyorum ya cok sıkıntı olacak ama artik yemek secmemem lazim bebis icin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…