Maşallahh kuzucummmEvet kuzum doldu
11+3 olduk
Tam canim atEve gidince çekip atıyım olurmu kuzum annemdeym şimdi biri düz lacivert biride grili lc waikiki den aldm
İnşallah hayırlısı kuzumm bi gün sende böyle telaşlı olucaksn test hala temiz miKucuk al canim nasil uygun olursa oyle al neguzel ya bebek alisverisi insAllah bende birgun bebek alisverisi yaparim nasip olur insAllah❤
Tam canim atEve gidince çekip atıyım olurmu kuzum annemdeym şimdi biri düz lacivert biride grili lc waikiki den aldm
İyi etmişsin kuzucumm danışdığınaEsimin isi var kuzum
Gitmisken benide goturuyor gorumcelerimde orda onlarin yanina gidecegim gebelikten korktum doktoru aradik son ay degilse sıkınti olmaz dedi sorayim dedom
Evet canim tertemiz yav malesef:)İnşallah hayırlısı kuzumm bi gün sende böyle telaşlı olucaksn test hala temiz mi
Cnm yanlis anla beni ama degmez besik icin 2 sene yatar yatmaz cok daha uygunlari var tabi butcenizi bilemem700 lira civarında canımm
Hic canini sikma canim bigun cok tatli bi bebegin olcak ins. Allah tasiyamicamiz yuku yuklemez. Bak sogan suyu ic yumurtaliklarina birebir bn evlenmeden once cok ictim miyomlarm vardi ilk aydan hatta sanrm ilk geceden kaldm. Corekotu bal sabah 1 tatli kasigi ye bayan cayi ic bunlar yumurtaliklari kalitelendiriyoEvet canim tertemiz yav malesef:)
Bütçe önemli değilde kuzum evime sığmaz büyüğü sonrasnda da nerde yatackCnm yanlis anla beni ama degmez besik icin 2 sene yatar yatmaz cok daha uygunlari var tabi butcenizi bilemem
Hiçç sıkıntı etme kuzumm ellebt bi gün olacak daha erken hemEvet canim tertemiz yav malesef:)
Rabbim isteyen herkese versin insallhHiçç sıkıntı etme kuzumm ellebt bi gün olacak daha erken hem
Valla canim bizde anlamadik kalp atişini duymustuk ama bi hata sonra asiri kanamayla dusurdum kanama devam edincede kurtaj oldum allah kimseye yasatmasin çok zor duİnşallah canm rabbm gönlüne göre versn. Neden kalbi durdu bebeğinin
Aminn canmm zor bi durumm kürtaj olmadm ama bende 2 defa yaşadımValla canim bizde anlamadik kalp atişini duymustuk ama bi hata sonra asiri kanamayla dusurdum kanama devam edincede kurtaj oldum allah kimseye yasatmasin çok zor du
Bişeymi alerji yaptı canımKizlar,asiri,kasiniyorum ya bu neden,oluyo,acaba
Suan hamilemisin canim bu arada sanada çok geçmiş olsun canimAminn canmm zor bi durumm kürtaj olmadm ama bende 2 defa yaşadım
Im tamam canim ben cogu seyi yemiyorum ya cok sıkıntı olacak ama artik yemek secmemem lazim bebis icin :/Hic canini sikma canim bigun cok tatli bi bebegin olcak ins. Allah tasiyamicamiz yuku yuklemez. Bak sogan suyu ic yumurtaliklarina birebir bn evlenmeden once cok ictim miyomlarm vardi ilk aydan hatta sanrm ilk geceden kaldm. Corekotu bal sabah 1 tatli kasigi ye bayan cayi ic bunlar yumurtaliklari kalitelendiriyo
Sağol canmm evet hamileyim çok şükür darısı sana inşallahSuan hamilemisin canim bu arada sanada çok geçmiş olsun canim
Allah bağişlasin canim sağlikla tamamina erdirsin sevindim senin adinaSağol canmm evet hamileyim çok şükür darısı sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?