Kuzucan vrsa baska ona bakNasll kızlar biraz küçük ama tamda emn olamadm
Bende istiyorum bana da attEve gidince çekip atıyım olurmu kuzum annemdeym şimdi biri düz lacivert biride grili lc waikiki den aldm
Arkadaslar ben y3niyim aranizda hamile degilim henüz ama 6 gün kaldi ögrenmeme ilk bebeğimi 9 haftalikken kayb ettim kürtaj oldum simdi tekrar dusunduk dua edin nolur isallah hameyimdir eger öyleyse burada paylaşırim ve belirtilerimde var o yüzden burada yaziyorum hanile olanlarin belirterini bende göğsumdre kasiklarimda ve belimde ara ara aşıri derecede sizlamalar oluyo ve cok fena halsizlik uyuma istegi oluyo ve adet oluyomuşum gibi akintilarim oliyo ama adet olmamış oluyorum tuvalte gittiğimde nolur bana bilgi verebilirmisinizÇok teşekkür ederim canım içimi rahatlattiniz valla korktum bende çünkü 5 aylık gibiyim gizleyemiyorim
Bakcm kuzumm bqşka brşik modellerine de. Atarmm canmm eve gidinceBende istiyorum bana da att
Bişy olmaz herlde kuzum 3.ncü ayın doldumu senndeKuzular
Sali aydina gidecegim ucakla
Hamis olup ilk aylarda yolculuk yapan var mi ?
Yada herhangi bir sorun olur mj
Aydın a neden gidiyosn kuzum hayırdırKuzular
Aydın'li misin canim?Kuzular
Kesinlikle doktorunun iznini alman lazimKuzular
Yarndan sonra test yap canmm çıkar hamilesindir inşallahBana kimse cevap vermiycek mi
Isaalah nolur dua edinYarndan sonra test yap canmm çıkar hamilesindir inşallah
İnşallah canm rabbm gönlüne göre versn. Neden kalbi durdu bebeğininIsaalah nolur dua edin
Evet kuzum dolduBişy olmaz herlde kuzum 3.ncü ayın doldumu sennde
Yok canim gorumcelerimin yanina gidecegimAydın'li misin canim?
Esimin isi var kuzumAydın a neden gidiyosn kuzum hayırdır
Konustik canim doktor son ay da sıkinti yasanir simdi sorun olmaz dediKesinlikle doktorunun iznini alman lazim
Ben Aydın'lıyım da o yüzden sordum canım.Yok canim gorumcelerimin yanina gidecegim
Yaptm test bidaha kz negatifAfferinnn sanaaaaa gelll kizzzz bogacam seni
Kucuk al canim nasil uygun olursa oyle al neguzel ya bebek alisverisi insAllah bende birgun bebek alisverisi yaparim nasip olur insAllah❤Aynenn güzl kuzumm beğendm ama küçük olsn bunun gibi bişy alcm evm çok geniş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?