Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattiniz valla korktum bende çünkü 5 aylık gibiyim gizleyemiyorim
Arkadaslar ben y3niyim aranizda hamile degilim henüz ama 6 gün kaldi ögrenmeme ilk bebeğimi 9 haftalikken kayb ettim kürtaj oldum simdi tekrar dusunduk dua edin nolur isallah hameyimdir eger öyleyse burada paylaşırim ve belirtilerimde var o yüzden burada yaziyorum hanile olanlarin belirterini bende göğsumdre kasiklarimda ve belimde ara ara aşıri derecede sizlamalar oluyo ve cok fena halsizlik uyuma istegi oluyo ve adet oluyomuşum gibi akintilarim oliyo ama adet olmamış oluyorum tuvalte gittiğimde nolur bana bilgi verebilirmisiniz

Kuzular
Sali aydina gidecegim ucakla
Hamis olup ilk aylarda yolculuk yapan var mi ?
Yada herhangi bir sorun olur mj

Aydın a neden gidiyosn kuzum hayırdır
Esimin isi var kuzum
Gitmisken benide goturuyor gorumcelerimde orda onlarin yanina gidecegim gebelikten korktum doktoru aradik son ay degilse sıkınti olmaz dedi sorayim dedom

Aynenn güzl kuzumm beğendm ama küçük olsn bunun gibi bişy alcm evm çok geniş değil
Kucuk al canim nasil uygun olursa oyle al neguzel ya bebek alisverisi insAllah bende birgun bebek alisverisi yaparim nasip olur insAllah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…