- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
Gtmisdr canim banada oluyor oyle gruyorm gttiGidip gitmedigini gormedim kuzum ama hemen icer icmez wcye kostum gitmemismidir
canim biyerde ayaklar hamile kalmadan oncekinden daha cok usuyosa diye bisey okumusdum cinsiyetle alakaliymis ne kadar gercek bilmem amaSelam kızlar, iyi akşamlar hepinize benim normalde de ayaklarım üsürdü ama hamile kaldıgımdan beri hiç ısınmaz oldu.Kalın coraplarla dolaşıyorum yinede buz gibi benim gibi olanlar var mı ?
Burdayiz kuzu nasilsinnKizlarrrr nerdesiniz
Bilmiyorumki canım hic duymadım bu arada oğluşum olacakcanim biyerde ayaklar hamile kalmadan oncekinden daha cok usuyosa diye bisey okumusdum cinsiyetle alakaliymis ne kadar gercek bilmem ama
Canim onla alakali olabilirr☺[/QUOTE]Bilmiyorumki canım hic duymadım bu arada oğluşum olacak
Kac ayliksin kuzum[/QUOTE]Canim onla alakali olabilirr☺
17 haftalık kaç aylık oluyo canım 4 aylık sanırımKac ayliksin kuzum
Canlar bebişini hisseden var mı ben üç dört gündür kıpır kıpır bişeyler hissediyorum, karnımı bişeyler gıdıklıyor sanki bebişimmi aceba o
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum netten bakdim da erkek bebekde oluyomus ayaklarin usumesi ve eller baya kuruyomus[/QUOTE]17 haftalık kaç aylık oluyo canım 4 aylık sanırım
Bnde ozledim valla ikinci ccuk ayri bi heyecanli grliyor bana canlarbizz hala bekliyoruz kuzum maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah süper bişey özledim o duyguyu
Ayy benimde ellerim kuruyoRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum netten bakdim da erkek bebekde oluyomus ayaklarin usumesi ve eller baya kuruyomus
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum netten bakdim da erkek bebekde oluyomus ayaklarin usumesi ve eller baya kuruyomus[/QUOTE]17 haftalık kaç aylık oluyo canım 4 aylık sanırım
Benim daha ilk bebegim cnm o yüzden biraz acemiyim ilk defa hissettim cok heycanlıyım Allahh herkese nasip etsin bu güzel duyguyubizz hala bekliyoruz kuzum maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah süper bişey özledim o duyguyu
Aynen kuzum ilkde acemilik oluyo heyecandan çogu durumu anlayamıyorsun bileBnde ozledim valla ikinci ccuk ayri bi heyecanli grliyor bana canlar
Amin insallh canim benimki ikinci rabbim hayirli evlatlar nasip etsinBenim daha ilk bebegim cnm o yüzden biraz acemiyim ilk defa hissettim cok heycanlıyım Allahh herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Oyy Kuzum maşallah o zaman daha bir güzel heyecan yaşamışsındır tadını çıkar kuzumBenim daha ilk bebegim cnm o yüzden biraz acemiyim ilk defa hissettim cok heycanlıyım Allahh herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?