Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gidip gitmedigini gormedim kuzum ama hemen icer icmez wcye kostum gitmemismidir
Gtmisdr canim banada oluyor oyle gruyorm gtti
Selam kızlar, iyi akşamlar hepinize benim normalde de ayaklarım üsürdü ama hamile kaldıgımdan beri hiç ısınmaz oldu.Kalın coraplarla dolaşıyorum yinede buz gibi benim gibi olanlar var mı ?
canim biyerde ayaklar hamile kalmadan oncekinden daha cok usuyosa diye bisey okumusdum cinsiyetle alakaliymis ne kadar gercek bilmem ama

canim biyerde ayaklar hamile kalmadan oncekinden daha cok usuyosa diye bisey okumusdum cinsiyetle alakaliymis ne kadar gercek bilmem ama[/QUOTE]
Bilmiyorumki canım hic duymadım bu arada oğluşum olacak

Canlar bebişini hisseden var mı ben üç dört gündür kıpır kıpır bişeyler hissediyorum, karnımı bişeyler gıdıklıyor sanki bebişimmi aceba o

Ayy kızlar bebeğimin cinsiyeti yakınlarımın içine hep erkek doguyomus benimde icime erkek doğuyo bakalım hayırlısı Rabbimden sağlıklı olsunda İnsaAllah sizlerin icine ne doguyo bebisinzn cinsiyeti?

Canlar bebişini hisseden var mı ben üç dört gündür kıpır kıpır bişeyler hissediyorum, karnımı bişeyler gıdıklıyor sanki bebişimmi aceba o
bizzhala bekliyoruz kuzum maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah süper bişey özledim o duyguyu

17 haftalık kaç aylık oluyo canım 4 aylık sanırım
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum netten bakdim da erkek bebekde oluyomus ayaklarin usumesi ve eller baya kuruyomus[/QUOTE]
Ayy benimde ellerim kuruyo

17 haftalık kaç aylık oluyo canım 4 aylık sanırım
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum netten bakdim da erkek bebekde oluyomus ayaklarin usumesi ve eller baya kuruyomus[/QUOTE]
Amin canım cümlemizze insallah. Evet bnde baktmm simdi ellerim ve yüzüm cok kuruydu demekki ondanmış :)

Kivi canm istiyo bakalım hayırlısı ya ama elim yüzüm cok kuruyo oglusummu olacakki daha cok var öğrenmeye 8+2 hafyalıgz, ayy gönlümde kız istiyo ama hayırlısı sağlıklı olsunda İnsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…