Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bence hemen doktora git yara falan diyosun hafif bişeye benzemiyo doktorun yonlendirsin daha güvenilir olur
O kadar mı ciddi tatlım şimdi daha iyi kaşımaktan yara yapmıştım tahriş oldu sanırım şimdi doktorumu arıcam ona göre giderim

O kadar mı ciddi tatlım şimdi daha iyi kaşımaktan yara yapmıştım tahriş oldu sanırım şimdi doktorumu arıcam ona göre giderim
Korkutmak istemem kuzum ciddimi degilmi bilmiyorm ama cok kasınıyosa yara yapcak kadar vardır bi sorun mantardır büyük ihtimal akıntın kokulumu?
En iyisi ara dokotrunu ona göre hareket et canım benim doktorlar daha iyisini bilir

Ne gibi bir sıkıntı olabilir ki tatlım anlatsana ilk gebeliğim hiç bilgim Yok bu konuda

Ne gibi bir sıkıntı olabilir ki tatlım anlatsana ilk gebeliğim hiç bilgim Yok bu konuda
Canım idrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilirsin. Akıntın çoksa günlük ped kullan çünkü gün aşırı iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor. Orası ıslak kalırsa enfeksiyona çevirebilir. Eğer enfeksiyon yüksek olursa, ciddi olabiliyor. Muhakkak doktorunla görüş. Allah korusun düşüğe kadar götürüyormuş.

Kuzum benimde cok bilgim yok benmde ilk bebegim, ama bildiğim kadarıyla enfeksiyon kapılmaması gerek ilac kullanamıyosn eger varsa oyle bisey doktorun yönlendirir seni ilerlemeden tedavi edilir

Arkadaşlar 254 4 gün önce bugün 495,8 bu değer 4 gün sonra doktor sağlıksız dedi sizce de öyle mi bir doktor 72 saatte bir dedi diğeri normal değil dedi sizce normal mi

Arkadaşlar 254 4 gün önce bugün 495,8 bu değer 4 gün sonra doktor sağlıksız dedi sizce de öyle mi bir doktor 72 saatte bir dedi diğeri normal değil dedi sizce normal mi
Bi sıkıntın yok demi kuzu kanama sancı gibi

Gece baya geç yattım sabahda kalktm erkenden şimdi başıma ağrılar giiriyooorr uyumak istiyormmm

Sağlıksız gibi duruyo canım doktor daha iyi bilir tabi ama 4 gunde 4 katı artması gerekti

Kiz ole hastayimkii dun gece hic yatmadim dewamli kustum berbatti ya halim yoktu yazmaya
Kuzum sen mahvoldu mide rahatsizligi bir yandan kusma bur yandan kiyamam ya

Ku
İcmeyim kuzum ozaman, hic içmeyen insanlarda var , yarın yine aynı devam ederm
Kuzumm 1 paket aycekirdegi 1 kutu folik asite esdeger de
Yani folik asiti cekirdekten de temin edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…