O kadar mı ciddi tatlım şimdi daha iyi kaşımaktan yara yapmıştım tahriş oldu sanırım şimdi doktorumu arıcam ona göre giderimCanım bence hemen doktora git yara falan diyosun hafif bişeye benzemiyo doktorun yonlendirsin daha güvenilir olur
Korkutmak istemem kuzum ciddimi degilmi bilmiyorm ama cok kasınıyosa yara yapcak kadar vardır bi sorun mantardır büyük ihtimal akıntın kokulumu?O kadar mı ciddi tatlım şimdi daha iyi kaşımaktan yara yapmıştım tahriş oldu sanırım şimdi doktorumu arıcam ona göre giderim
Korkutmak istemem kuzum ciddimi degilmi bilmiyorm ama cok kasınıyosa yara yapcak kadar vardır bi sorun mantardır büyük ihtimal akıntın kokulumu?
En iyisi ara dokotrunu ona göre hareket et canım benim doktorlar daha iyisini bilir
Kuzu saat 4ttu bi siteye bakim dedim uyanıktın o saatte yatarsan tabisi uykun olurÇok şükür iyiym kuzum uykum var sadece
Canım idrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilirsin. Akıntın çoksa günlük ped kullan çünkü gün aşırı iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor. Orası ıslak kalırsa enfeksiyona çevirebilir. Eğer enfeksiyon yüksek olursa, ciddi olabiliyor. Muhakkak doktorunla görüş. Allah korusun düşüğe kadar götürüyormuş.Ne gibi bir sıkıntı olabilir ki tatlım anlatsana ilk gebeliğim hiç bilgim Yok bu konuda
Kuzum benimde cok bilgim yok benmde ilk bebegim, ama bildiğim kadarıyla enfeksiyon kapılmaması gerek ilac kullanamıyosn eger varsa oyle bisey doktorun yönlendirir seni ilerlemeden tedavi edilirNe gibi bir sıkıntı olabilir ki tatlım anlatsana ilk gebeliğim hiç bilgim Yok bu konuda
Stres yapma yeter canım merak etme bebişin seni tiksindirir :)Herkes öyle diyor tiksineceksin diye çoook istiyorum o anı yaşamayı :) evet bu hafta çok önemli fındık kurdum saolsun beni tutuyor :)teşekkür ederimmm :))
Çalışıyorum, otur otur yoruldum. Evime gitmek istiyorumNapıyosunuz canlar
Bi sıkıntın yok demi kuzu kanama sancı gibiArkadaşlar 254 4 gün önce bugün 495,8 bu değer 4 gün sonra doktor sağlıksız dedi sizce de öyle mi bir doktor 72 saatte bir dedi diğeri normal değil dedi sizce normal mi
Hamissin sen birtanemmmm kucucugum guzel minnoss annem benimmmSağlık ocağında olduğu için internttn bakılmıyor kuzum
Sagol canimin iciiiiiiiUmya hayırlı yolculuklar balımm sağlıklı sıhatli git gel İnşallah
Sağlıksız gibi duruyo canım doktor daha iyi bilir tabi ama 4 gunde 4 katı artması gerektiArkadaşlar 254 4 gün önce bugün 495,8 bu değer 4 gün sonra doktor sağlıksız dedi sizce de öyle mi bir doktor 72 saatte bir dedi diğeri normal değil dedi sizce normal mi
Kuzum sen mahvoldu mide rahatsizligi bir yandan kusma bur yandan kiyamam yaKiz ole hastayimkii dun gece hic yatmadim dewamli kustum berbatti ya halim yoktu yazmaya
Kuzumm 1 paket aycekirdegi 1 kutu folik asite esdeger deİcmeyim kuzum ozaman, hic içmeyen insanlarda var , yarın yine aynı devam ederm
Ankara aktarmadan izmir e gecisi bekliyorum :)Napıyosunuz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?