Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kivi canm istiyo bakalım hayırlısı ya ama elim yüzüm cok kuruyo oglusummu olacakki daha cok var öğrenmeye 8+2 hafyalıgz, ayy gönlümde kız istiyo ama hayırlısı sağlıklı olsunda İnsaAllah
Bnm hamile oldgmu ögrenen herkes senin kızın olcak bence dedi ben rüyamda erkek gördüm ve hep erkek hssettim dogruymuş rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsn kuzum

Kivi canm istiyo bakalım hayırlısı ya ama elim yüzüm cok kuruyo oglusummu olacakki daha cok var öğrenmeye 8+2 hafyalıgz, ayy gönlümde kız istiyo ama hayırlısı sağlıklı olsunda İnsaAllah
benim bir kizim var bn onda hep tatli yedim canisi hayirlisi olsn bnde 8+6haftaligim canim

Doktor dış gebelik diyor canım bende anlamış değilim 143,85--2 gün sonra 254 buna iyi dedi--- 4 gün sonra yani bugün 495,8 dış gebelik kesin dedi sağlık ocağı da 72 saatte normal diyor

Suçlu hissediyorum kuzum hakkını helal et nolur benim için çok geçe kaldın nasılsın şimdi uykunu alabildin mi
Ayy aşk olsunn kuzumm ne demek tabikide helal olsun sohbetmiz. İyiydi konuşduk aslnda ben dün akşam annmlerde kalackdm işimiz vardı ama kocişi bırakıp gidemedm gidecm diye uyumadm yani sennle alakası yok kuzumm bu gece uyurum amaa eve gidiyimde bi yarnda erken kalkcm hastaneye gdp troidlerimi ölçdrcm

Doktor dış gebelik diyor canım bende anlamış değilim 143,85--2 gün sonra 254 buna iyi dedi--- 4 gün sonra yani bugün 495,8 dış gebelik kesin dedi sağlık ocağı da 72 saatte normal diyor
Canım hemen ümitsizliğe kapılma bikaç gün bekle ve direk doktora git bence rakamlar yanıltıcı olabiliyor bazen

Bekle bakalımm kuzumm allahtan hayırlısı

Sevindim kuzum evet bu gece uyu dinlen iyice canım yarın sonucu yaz mutlaka merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…