İnşallah canım inşallahAynenn kuzumm bnde merak ediyorm inşallah ilacın dozunu faln yükseltmez
Cok.sagol kuzummCanım ben hamile kaldığımdan beri akıntım var, hatta arttı. Bazen cok geliyor dediğin gibi bazen su gibi. Değişiyor yani. Kokusu falan rahatsız edecek şekilde değilse, normaldir.
Iyiym kuzu sen nasilsinBurdayiz kuzu nasilsinn
hayirli olsun kuzum tahmini dogum ne zamanSlm kizlaaaarrr 10+5 günlük hamileyim
Benim de cogaldiii yaa anlamadimKiz benim,akinti wardiya,azaldi hep
Iyiyim bnde canimmm☺Iyiym kuzu sen nasilsin
Sagol birtanemmmKuzum o haftada benimde akıntımın rengi hafif değişikti ve çok fazlaydı akıntı rengi pembe kırmızıya yakın vs olduğunda sıkıntı olabiliyor yada kokulu olduğunda onun dışında hepsi normal karşılanıyor endişe etme
Iyiyim bnde canimmm☺
Yok kuzum cok sukur sag salim geldim zuzummmmmCanım yolculuk nasıl geçti bu arada sıkıntı yaşadınmı
Benimde erkek doguyor :)Ayy kızlar bebeğimin cinsiyeti yakınlarımın içine hep erkek doguyomus benimde icime erkek doğuyo bakalım hayırlısı Rabbimden sağlıklı olsunda İnsaAllahsizlerin icine ne doguyo bebisinzn cinsiyeti?
Erkek olursa Agâh PaşaKizlar isim dusunen varmi bebegine
Çok sevindim kuzumYok kuzum cok sukur sag salim geldim zuzummmmm
Yol.yorgunuyum sadece
İkiside çok güzel hayırlısını versin rabbimErkek olursa Agâh Paşa
Kiz olursa Vuslat
El ayak çekildi herkes yataklarında uyku öncesi dinlenceNeapiyosunz
Aynen kuzu Bn heyecandan uyuyamıyorum yaaEl ayak çekildi herkes yataklarında uyku öncesi dinlencesen napıyosun canım nasılsın
İnşallah hayırlı haberler alıcaz kuzum dualarım seninle saatler kaldı çok şükürAynen kuzu Bn heyecandan uyuyamıyorum yaa
İnsallh kuzum bu kadr umuda sevince negatif çıkmasa bariİnşallah hayırlı haberler alıcaz kuzum dualarım seninle saatler kaldı çok şükür
İnşallah kuzummm inşallah rabbim gönlünden geçeni ömrüne eşlesin saatler kaldı müjdelerini almayaAynen kuzu Bn heyecandan uyuyamıyorum yaa
Bendeİkiside çok güzel hayırlısını versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?