Amin cümlemiz insallahIns canim sag salim kucahina al hayirlisiyla
Bnlar tatli gobuslerBenim de yok daha ama eli kulağında çıkacak artık gibi hissediyorum
Bencede bn zaten zayifim pek bi gobek beklemiyorum ama yinede ciksin tabiBnlar tatli gobusler
Şimdi annemlerdeyim 10 gun sonra evime dönünceye kadar cikmasin çekiniyorum biraz benBnlar tatli gobusler
Eskiden hamilelerin karni kocaman olrdu smdi hamilelikde degisdi vallaBencede bn zaten zayifim pek bi gobek beklemiyorum ama yinede ciksin tabi
Bende yazıfım kuzu kaç kilosunBencede bn zaten zayifim pek bi gobek beklemiyorum ama yinede ciksin tabi
Ayy bende çok çekiniyorm ve biz bi gün görüşmesek ertesi gün kesin görüşüyorz napcm blmiyormmŞimdi annemlerdeyim 10 gun sonra evime dönünceye kadar cikmasin çekiniyorum biraz ben
Utanacak ne var ki kuzu en dogal olan sey sncdaŞimdi annemlerdeyim 10 gun sonra evime dönünceye kadar cikmasin çekiniyorum biraz ben
Yok ya utanirim ben yapim bu bi tuhaf olurumUtanacak ne var ki kuzu en dogal olan sey sncda
Ben Adana annemler istanbul o yüzden doguma kadar bi daha görüşmeyiz büyük ihtimalle rahatim o bakimdanAyy bende çok çekiniyorm ve biz bi gün görüşmesek ertesi gün kesin görüşüyorz napcm blmiyormm
Bnm oyle srunmarim yok canim ailemle grusmuyorm ya gtsem blki bnde utanirim daYok ya utanirim ben yapim bu bi tuhaf olurum
Uzaktalar mı darginlik mi var ve bence utanirdin çünkü guzel bir sey ama insan bi tuhaf olurBnm oyle srunmarim yok canim ailemle grusmuyorm ya gtsem blki bnde utanirim da
Yok canim evler bes dakika ama kacdm afftmedilerUzaktalar mı darginlik mi var ve bence utanirdin çünkü guzel bir sey ama insan bi tuhaf olur
53 canim senBende yazıfım kuzu kaç kilosun
Aynen oyle gercektenEskiden hamilelerin karni kocaman olrdu smdi hamilelikde degisdi valla
Hayirlisi olsun genelde bebis arayi isitiyor insallah düzelir hayırlısı ileYok canim evler bes dakika ama kacdm afftmediler
Ama cekineck bisey yok ki mecbur cikcak annesiiŞimdi annemlerdeyim 10 gun sonra evime dönünceye kadar cikmasin çekiniyorum biraz ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?