Devlette öğrendigimde sagolsun doktor usg kagidi bile vermedi ben de bugun gittim özele bir sürü çıktı aldim video kaydi yaptım bak bu da 10+4 deki haliVay utanmaz vaayy :)) maşallah annesi yine seni sabırsızlandırmamış hiç dktrlar bende bacak arasına bakmadılar kii
İnşallahh kuzumm inşallah yanılmayız iyi bi doktr olursa söyler bakar görene kadarBnce ogrenecen kuzu bn oyle hssediyorumm☺
Evet Allah izin verirse inşallahBebisin prenses mi cnm
Maşallah prensese annesii pek güzl görünüyoDevlette öğrendigimde sagolsun doktor usg kagidi bile vermedi ben de bugun gittim özele bir sürü çıktı aldim video kaydi yaptım bak bu da 10+4 deki hali
Daha öncesnde gitmemiişmiydin kuzum dktraBnde gecen hafta ogrendim daha canim uclu taramada onada dha net bisey diyemedi bile insallh pazartesi kesin belli olur
Ins canim sag salim kucahina al hayirlisiylaEvet Allah izin verirse inşallah
Aynen güzl olur bakmak toplamak hepsiKizlar en guzeli sn aylar biseyler aliyn ya canta hazrliyon bn onlara bakmaya doyamazdim hergun ortaya serer geri toplardimm cok gzl bisey yaa
Bizimkide acsa keske de net bi sonuc alsak artikBenim kiz cok utanmaz iki bucuk aylikken de acmisti ama o zaman belli değildi cinsiyet
Insallh kuzum bak bnde heyecanlandim simdiİnşallahh kuzumm inşallah yanılmayız iyi bi doktr olursa söyler bakar görene kadar
Insallah sen de öğrenirsin canim ben kiz hissediyordum öyle olduMaşallah prensese annesii pek güzl görünüyo
Bir an once glse ya o zamnlar syle bi yedi aylik olsakAynen güzl olur bakmak toplamak hepsi
Gttm canim ikili tarmasni falan yaptrdm fakat ama bizm ki inat biraz galba gostermedi hep sirti donuktu bizeDaha öncesnde gitmemiişmiydin kuzum dktra
Ayyy insallah insan kizim ya da oğlum demek istiyor ben de sirf pembe ya da mavi bir sey alayim da onu seveyim diye sabirsizlaniyordumBizimkide acsa keske de net bi sonuc alsak artik
Ayyy insallah insan kizim ya da oğlum demek istiyor ben de sirf pembe ya da mavi bir sey alayim da onu seveyim diye sabirsizlaniyordumBizimkide acsa keske de net bi sonuc alsak artik
Aynen bnde hic bisey alamiyorum renk konusunda.kararsizim anneannesi hep erkek yelegi ordu ama doktrmz kiz gibi dedi bakalimAyyy insallah insan kizim ya da oğlum demek istiyor ben de sirf pembe ya da mavi bir sey alayim da onu seveyim diye sabirsizlaniyordum
Rabbim gonlunuzdekini verir insallh saglikli olsnda annesi☺Aynen bnde hic bisey alamiyorum renk konusunda.kararsizim anneannesi hep erkek yelegi ordu ama doktrmz kiz gibi dedi bakalim
İnşallahh öğrenirmm saat 7 ye doğru gidip sıra bekliycm hastanedeInsallah sen de öğrenirsin canim ben kiz hissediyordum öyle oldu
Benim de yok daha ama eli kulağında çıkacak artık gibi hissediyorumKarinlarniz ne durumda kizlar peki bna herkes diyo ki nasil.hamilesin karnin nerde sanki varda ben sakliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?