Cikacak inşallah cikana kadar ben evime gitmis olacam zaten ben biraz utangacim böyle konularda adet dönemlerimde bile kimse bilmezdi soylemezdimAma cekineck bisey yok ki mecbur cikcak annesii
mCikacak inşallah cikana kadar ben evime gitmis olacam zaten ben biraz utangacim böyle konularda adet dönemlerimde bile kimse bilmezdi soylemezdim
Sağol canım ben daha hareket hissetmiyorum ve hissetmeyi cok istiyorumO zamn sen nasi raht ediceksen oyle olsun insallh canim
m
Yok canim bu ikinci drt yil olacakHayirlisi olsun genelde bebis arayi isitiyor insallah düzelir hayırlısı ile
Kacinci haftadasin senSağol canım ben daha hareket hissetmiyorum ve hissetmeyi cok istiyorum
Hayirlisi olsun zor bir durumYok canim bu ikinci drt yil olacak
Usg ölçümüne göre 15 16 civariKacinci haftadasin sen
17 de fln hissdersn o zmn annedi az kalmissUsg ölçümüne göre 15 16 civari
Saol canim aynen oyle rabbim kimseye yasatmasin konusmamak cok kotu evimiz de cok yakin ama ikk ccgumu grmediler bile uc yasina girecek kizim buda ikinci bebegim dokuz hafta iki gunluk hamileyimHayirlisi olsun zor bir durum
Ozur fln dilmye gtmedin mi peki sen cnmSaol canim aynen oyle rabbim kimseye yasatmasin konusmamak cok kotu evimiz de cok yakin ama ikk ccgumu grmediler bile uc yasina girecek kizim buda ikinci bebegim dokuz hafta iki gunluk hamileyim
İnşallah canım17 de fln hissdersn o zmn annedi az kalmiss
Canim basda kabl etmediler denedik snrada daha gtmedim hep haberleri gldi baskalrindan cnkuOzur fln dilmye gtmedin mi peki sen cnm
İnşallah düzelir canım hayirla kucağına al bebeğiniSaol canim aynen oyle rabbim kimseye yasatmasin konusmamak cok kotu evimiz de cok yakin ama ikk ccgumu grmediler bile uc yasina girecek kizim buda ikinci bebegim dokuz hafta iki gunluk hamileyim
Allahm hakkinda hayrlisini versin insallh canim ama sn yinede uzmemeye calis kendinide bebisini deCanim basda kabl etmediler denedik snrada daha gtmedim hep haberleri gldi baskalrindan cnku
Bende 53 kuzuu53 canim sen
Takip edelim baklm kac kiloyla dogum yapcaz boyun kac cnm seninBende 53 kuzuu
Amin canimAllahm hakkinda hayrlisini versin insallh canim ama sn yinede uzmemeye calis kendinide bebisini de
Bn szden kiloluyum 58le hamile kaldimmTakip edelim baklm kac kiloyla dogum yapcaz boyun kac cnm senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?