- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Sizin 2. Bebis miYaaa insallah canimm benimmm
Gözün aydın hayatım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kizlar mrb bende 5+4 hamileyim daha keseyide gormek kap atisinida doktorumz 3subata cagrdi bi tup bebek denememz olmustu kmyasal gebelkle sonuclandi kendiligmden kaldim hala inanamiyrm
Oyy masallah rabbim sirasiyla hepsini yasamayi nasip etsin kuzucanim benimKizlar mrb bende 5+4 hamileyim daha keseyide gormek kap atisinida doktorumz 3subata cagrdi bi tup bebek denememz olmustu kmyasal gebelkle sonuclandi kendiligmden kaldim hala inanamiyrm
Yok ilkk kuzumSizin 2. Bebis mi
30 Ağustos 10 eylül arası canımTabiii merak ediyor elimi biseye atiyorum ama kizmi erkek mi bilmedigim icin almiyorum belli olsunda ciciler alalimm :)
Senin tahmini dogum ne kuzum gormedim ben yazayim
Bulanti olayi tam yok tiksinme var yedigim şey sonradan gozume tuhaf geliyor ve yiyemedigim şeyler çoğaldı yumurta tavuk kırmızı et lahana cay vsTamam hayatim ekliyorum hemen
Nasil gidiyor hamislikk
Var mi bulanti falan
Rabbim bi de ilerde kardes nasip eder ins :)Yok ilkk kuzum
Cok tesekkr ederm canm amin ins hayirlisiylaGözün aydın hayatım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kiz :))Senin içine ne doğuyor peki canım?
Valla int baktigmda 25eylul diyo canm oyle yaz bakalm doktor ne dicek ona gore degistirrz ay ins burda devamli muhabbet devam edrOyy masallah rabbim sirasiyla hepsini yasamayi nasip etsin kuzucanim benim
Rabbim demekki uygun gormus vermis sukurler olsun
Tahmini dogum ne yazayim
30 agustos yazalim biz kuzum :)30 Ağustos 10 eylül arası canım
Oyy kuzum yaa o daha kotu cerez tuket bolbol pekmez ye ki yerini tutsunBulanti olayi tam yok tiksinme var yedigim şey sonradan gozume tuhaf geliyor ve yiyemedigim şeyler çoğaldı yumurta tavuk kırmızı et lahana cay vs
Aminn manolyammRabbim bi de ilerde kardes nasip eder ins :)
Eli ayagi duzgun olsn canm kiz olsunKiz :))
İnsallh kuzummm bata 13 gün war bitmz bu 13 gunnDiyeceksinn balimmm diyeceksinn insallahh az kaldiii
Ay sende benden canm bende oyle istiyrmbiz 3.5 sene sonunda kavustk bu mutluluga rabbm sonunu hayirlisiyla gostersbAminn manolyamm
Bu bebisi sag salim alalim kucagimiza
1. Yasina girdikten sonra 2. Yi Allah nasip ederse yapmayi planliyorum
Eder kuzum insallahhValla int baktigmda 25eylul diyo canm oyle yaz bakalm doktor ne dicek ona gore degistirrz ay ins burda devamli muhabbet devam edr
Sakin yaptirmayin bu testi beni cok aglattilar down sendromlu dediler bebegimin hicbiseyi yokms cok sukur cok yaniltici bu testler internetten arastirin once tabi kendi fikrinizSelam kızlarr bende 16+6 günlük hamişim 3lü test yaptırıcaz bizdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?