Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar mrb bende 5+4 hamileyim daha keseyide gormek kap atisinida doktorumz 3subata cagrdi bi tup bebek denememz olmustu kmyasal gebelkle sonuclandi kendiligmden kaldim hala inanamiyrm
Oyy masallah rabbim sirasiyla hepsini yasamayi nasip etsin kuzucanim benim
Rabbim demekki uygun gormus vermis sukurler olsun
Tahmini dogum ne yazayim

Tamam hayatim ekliyorum hemen
Nasil gidiyor hamislikk
Var mi bulanti falan
Bulanti olayi tam yok tiksinme var yedigim şey sonradan gozume tuhaf geliyor ve yiyemedigim şeyler çoğaldı yumurta tavuk kırmızı et lahana cay vs

Oyy masallah rabbim sirasiyla hepsini yasamayi nasip etsin kuzucanim benim
Rabbim demekki uygun gormus vermis sukurler olsun
Tahmini dogum ne yazayim
Valla int baktigmda 25eylul diyo canm oyle yaz bakalm doktor ne dicek ona gore degistirrz ay ins burda devamli muhabbet devam edr

Bulanti olayi tam yok tiksinme var yedigim şey sonradan gozume tuhaf geliyor ve yiyemedigim şeyler çoğaldı yumurta tavuk kırmızı et lahana cay vs
Oyy kuzum yaa o daha kotu cerez tuket bolbol pekmez ye ki yerini tutsun

Selam kızlarr bende 16+6 günlük hamişim 3lü test yaptırıcaz bizdee

Rabbim bi de ilerde kardes nasip eder ins :)
Aminn manolyamm
Bu bebisi sag salim alalim kucagimiza
1. Yasina girdikten sonra 2. Yi Allah nasip ederse yapmayi planliyorum

Aminn manolyamm
Bu bebisi sag salim alalim kucagimiza
1. Yasina girdikten sonra 2. Yi Allah nasip ederse yapmayi planliyorum
Ay sende benden canm bende oyle istiyrmbiz 3.5 sene sonunda kavustk bu mutluluga rabbm sonunu hayirlisiyla gostersb

Valla int baktigmda 25eylul diyo canm oyle yaz bakalm doktor ne dicek ona gore degistirrz ay ins burda devamli muhabbet devam edr
Eder kuzum insallahh
Esim biraz mizmizlik yapiyor radyasyon falan ama ben giriryorum arada 10 gun yok zaten kendisi rahatim :)

Sakin yaptirmayin bu testi beni cok aglattilar down sendromlu dediler bebegimin hicbiseyi yokms cok sukur cok yaniltici bu testler internetten arastirin once tabi kendi fikriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…