Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın..allah anali babalı buyutsun..bende daha yapmadım..beklemedeyiz.

Hepinizin bebeklerine Rabbim uzun omur versin ins cok sevindim grubun cogu dogum yapmis yapmayanlards bi avazda alsinlar bebislerini kucaklarina ins biz 3 aylik oldukk

Normal doğum yapan annelere sorum olacak, kızlar o bölgeniz ıcerden agriyomu ayakta durunca?

Canım nasıl olsun.
Daha iyiyim canm geçti o ağrı ama bu seferde dikisimn açıldığına supeleniyorm geniş gözüküyo orası normalmi öyle gözükmesi acaba toparlanirmi daha 21 gün oldu bu gün

Daha iyiyim canm geçti o ağrı ama bu seferde dikisimn açıldığına supeleniyorm geniş gözüküyo orası normalmi öyle gözükmesi acaba toparlanirmi daha 21 gün oldu bu gün
Geçmesine çok sevindim..benimde geçti çok rahatladım..sanmiyorum dikişlerin açıldığını..cunku 21 gün olmuş..dusmesi gerekiyor dikişlerin..

Geçmesine çok sevindim..benimde geçti çok rahatladım..sanmiyorum dikişlerin açıldığını..cunku 21 gün olmuş..dusmesi gerekiyor dikişlerin..
Düştü çoğu ama aşağı dogru geniş gözüküyo yada bana öyle geliyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…