Cok,az,kalmis sra snde artik :)Doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın..allah anali babalı buyutsun..bende daha yapmadım..beklemedeyiz.
Evet canım çok az kaldı..bizde bekliyoruz prensesimiziCok,az,kalmis sra snde artik :)
Maşallah canım hayırlı olsun bize de dua etDogurdumm kizlarrrr dqrisi dogurmayanlarin bqsinaaa insallah uc gunluk olduk bizzz
Evet canım bende o durumdayım..suan biraz daha iyiyim.Normal doğum yapan annelere sorum olacak, kızlar o bölgeniz ıcerden agriyomu ayakta durunca?
Aynı gün doğurmuşuz canım:))) normalmi olduBende 29 unda yaptim dogum
Canım nasıl olsun.Aynı gün doğurmuşuz canım:))) normalmi oldu
Daha iyiyim canm geçti o ağrı ama bu seferde dikisimn açıldığına supeleniyormCanım nasıl olsun.
Geçmesine çok sevindim..benimde geçti çok rahatladım..sanmiyorum dikişlerin açıldığını..cunku 21 gün olmuş..dusmesi gerekiyor dikişlerin..Daha iyiyim canm geçti o ağrı ama bu seferde dikisimn açıldığına supeleniyormgeniş gözüküyo orası normalmi öyle gözükmesi acaba toparlanirmi daha 21 gün oldu bu gün
Düştü çoğu ama aşağı dogru geniş gözüküyo yada bana öyle geliyo bilmiyorumGeçmesine çok sevindim..benimde geçti çok rahatladım..sanmiyorum dikişlerin açıldığını..cunku 21 gün olmuş..dusmesi gerekiyor dikişlerin..
Hiç kullanmadım canım bi bilgim yok benim :) ama adetin bittikten 14 15. günlerini ve sonrasını iyi degerlendirSze bsey sorcm kızlar bu ovulasyon testini yorumlar mısınız?Eki Görüntüle 2048084
Evet canim normalAynı gün doğurmuşuz canım:))) normalmi oldu
Ilk doğumdu demi yanlış hatırlamıyosam, nasıl kolaymı oldu zor muEvet canim normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?