Aminn canımSağol canim hepimizinkini.
Tühhh hiçmi barışmayız diyolar canm varmı abin falndort yila grecek canm yok canm secgiliydik vermeyiz dediler isdeme olmadan
Bilmem ki canim anlasam bn tek ccuk gbi buyudum herkes evlenince bn kaldm baya alismislardi okuyodm cok kirlmislar ondan galaibaBayada yakınmış baba gaddar olur biraz ama annen nasl dayanıyo
Uc abim uc ablam varTühhh hiçmi barışmayız diyolar canm varmı abin faln
Bnde eylulKizlar ben de geldim. Ben daha cok yeniyim eylül annesi olacagim insaallah
Rabbim inşallah kalplerini yumuşatir.zaman herşeyin ilacidirBilmem ki canim anlasam bn tek ccuk gbi buyudum herkes evlenince bn kaldm baya alismislardi okuyodm cok kirlmislar ondan galaiba
☺Rabbim inşallah kalplerini yumuşatir.zaman herşeyin ilacidir
Hayırlısı olsunn canmm keşke barışsalarmışş zor oluyo. Hiç gitmedinizmi bsrışmak içinBilmem ki canim anlasam bn tek ccuk gbi buyudum herkes evlenince bn kaldm baya alismislardi okuyodm cok kirlmislar ondan galaiba
Hoş geldin canımm kaç haftalıksınKizlar ben de geldim. Ben daha cok yeniyim eylül annesi olacagim insaallah
Esimin ailesi gtti yok dedilr cnmHayırlısı olsunn canmm keşke barışsalarmışş zor oluyo. Hiç gitmedinizmi bsrışmak için
Bugün (pazar) 5+6 yım canimHoş geldin canımm kaç haftalıksın
Hangi devirde yaşıyorz acaba yaa ne sanki barışsalar nolack annen hiç mi konuşmuyo tlfonda faln. Üzüldüm canm ya bizimde başımızda var aynı durumEsimin ailesi gtti yok dedilr cnm
Yok cnm knsmuyorzHangi devirde yaşıyorz acaba yaa ne sanki barışsalar nolack annen hiç mi konuşmuyo tlfonda faln. Üzüldüm canm ya bizimde başımızda var aynı durum
Maşallah canımm rabbm sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin. İlk miBugün (pazar) 5+6 yım canim
Rabbm kalbni yumuşatsn inşallahh canımmYok cnm knsmuyorz
Insallh canim insallhRabbm kalbni yumuşatsn inşallahh canımm
Olabilir suauz kaliyosundr bol bol su ic ihmal etmeKızlar ya benm sağ böbreğim ağrımaya başladı şuan niye acaba turşudan susuz kalmş olablrmiyim o yüzden ağrırmı çok ağrıyo bi anda başladıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?