Bende adetim gecikse bile olurdu canm bide adet dönemmde hep oluyo cildim zatn yağlı sivlcede hep olur kızında olmamşmıydıCildim asiri yaglandi vr sivilcelenme oldu szdede varmi
Benimde sivilceler çikti normalde hiç olmazdiCildim asiri yaglandi vr sivilcelenme oldu szdede varmi
Benide kardeşimm acıktımm acıktmm diye kaldırıyo bu gecede doyurdumda uyuttum :)Bni kizim sabah kaldirdigi icin
Kardesinz sizlemi yasiyorBenide kardeşimm acıktımm acıktmm diye kaldırıyo bu gecede doyurdumda uyuttum :)
Senn ne kadsrlık hamişsin canmmBenimde sivilceler çikti normalde hiç olmazdi
Yok canmm 15 tatil diye geldi 2 gün kaldı öyle alışmışımki 2 günde gitdiği gece ağladım sonra geri getrdmKardesinz sizlemi yasiyor
Kardeslik cok gzl ama bn hpsine hasretimYok canmm 15 tatil diye geldi 2 gün kaldı öyle alışmışımki 2 günde gitdiği gece ağladım sonra geri getrdm
Bende hep oldğu için araştırmadm canmm göğüslerm de çok hassas değil zatn miniklerdi az büyüdülrr :)Kizm da bu kadar degildi smdi hc gtmiyor arasdrdim hamilelikde olup snra gecicyms ama cnsiytle alaksi varmi dye dusundum bide gogusler daha hassa onda oyle degildi
Canim sat 20 aralikti.hcg 100 dü perşembe günüSenn ne kadsrlık hamişsin canmm
Nerdeler sennkler canm. Aynen çok gzl ben ondan o benden ayrı duramıyorzKardeslik cok gzl ama bn hpsine hasretim
Canm ya ailrmle grsmuyorumNerdeler sennkler canm. Aynen çok gzl ben ondan o benden ayrı duramıyorz
Hıı daha yenii canmm allahm sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nap etsinnCanim sat 20 aralikti.hcg 100 dü perşembe günü
Ne kadar oldu canm evleneli niye barşmadınız vermedimi ailen. Bnmde görümcmle knşmuyolarKacarak evlendim
Canm ya ailrmle grsmuyorum
Canim sat 20 aralikti.hcg 100 dü perşembe günü
Sağol canim hepimizinkini.Hıı daha yenii canmm allahm sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nap etsinn
Hayirli olsnHıı daha yenii canmm allahm sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nap etsinn
Bayada yakınmış baba gaddar olur biraz ama annen nasl dayanıyoEvlerimiz cok yakin bes dakika hepsne sadece ablalarmla knsuyorm
Sağol canim.Hayirli olsn
dort yila grecek canm yok canm secgiliydik vermeyiz dediler isdeme olmadanNe kadar oldu canm evleneli niye barşmadınız vermedimi ailen. Bnmde görümcmle knşmuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?