Benm kaşlar uzasada alınmş gibi duruyo ama çok eriniyorm bişy yapmaya valla yaa bıyıklaı alıyom kaşa gelnce puufffKasim bnmde yavas uzadi gbi
Bende uyuyamiyorum 4.30 kalkmiştim bu saat oldu hala uyku yokYokmus galiba ya bazilari kizda bazilari erkekde uyuyomus
Sivasada geliriz srada gezmeye ilk abmn yemn törenine gitmişdim snrasnda ayak alışdı yaz geldikçe aklıma paşa fabrikası geliyo :)Hahhah ☺
Bnde o kabiliyt yok bnde kuafore gitmeye eriniyorumBenm kaşlar uzasada alınmş gibi duruyo ama çok eriniyorm bişy yapmaya valla yaa bıyıklaı alıyom kaşa gelnce puufff
Guzel valla sivasSivasada geliriz srada gezmeye ilk abmn yemn törenine gitmişdim snrasnda ayak alışdı yaz geldikçe aklıma paşa fabrikası geliyo :)
Akşam 4. 30 mu canmmmBende uyuyamiyorum 4.30 kalkmiştim bu saat oldu hala uyku yok
Bn bu ara asiri uyuyorum vallaBende uyuyamiyorum 4.30 kalkmiştim bu saat oldu hala uyku yok
Akşam değil canim sabah 4.30Akşam 4. 30 mu canmmmgayet normal uyuyaman canmm bende aynıyım
Aynen seyyrm svasıGuzel valla sivas
Anamm ben o saatde uyansam bu saatlere mışıl mışıl uyuyo olurumAkşam değil canim sabah 4.30
Uyuyamiyorummmmmm
Smdi rahatsiniz snra o uykulari arayacaksinizAnamm ben o saatde uyansam bu saatlere mışıl mışıl uyuyo olurum
Niye öyle oldu canmm1.30 da yatmiştim 3 saatlik uykuyla duruyorum
Uykusuzluğa dayanıyorm şimdi ama bebek doğunca nasl olurum allah bilirSmdi rahatsiniz snra o uykulari arayacaksiniz
Cildim asiri yaglandi vr sivilcelenme oldu szdede varmiUykusuzluğa dayanıyorm şimdi ama bebek doğunca nasl olurum allah bilir
Kuaförede gitmiyorm kaş bıyık için vallaBnde o kabiliyt yok bnde kuafore gitmeye eriniyorum
Bni kizim sabah kaldirdigi icinCildim asiri yaglandi vr sivilcelenme oldu szdede varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?