Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamilelik dışında da zor canmm satış danışmanı olmak ayakda kalmann zararı olmazmı bebeğine

Allahın izniyle olmaz inşallah eve gelıp dırek dınlenmeye calısıyorum zaten cok zor oluyo ama 4 bucuk ay dayanmısken sımdı cıkmak alıcağım doğum parasındanda mahrum kalmak ıstemıyorum keşke 32 haftadan önce çıkılabılsw ızne

Hayırlısı olsun artık canımmm

Ya hafif bi kanama var kucagima bebek almistim sonrada hafif kanama oldu adetmi ne bilmiyorumki dusuk olmaz heralde kucaga bebek almakla morelim bozuldu yerlesme kanamasi mi acaba ne bodaha korkudan bakamiyorum :/

Kizlar yaa hafif bi kanama var kucagima bebek almistim sonrada hafif kanama oldu adetmi ne bilmiyorumki dusuk olmaz heralde kucaga bebek almakla morelim bozuldu yerlesme kanamasi mi acaba ne bodaha korkudan bakamiyorum :/

İlk degil canım 2.
Kızım var bir tane su an 7.5 yaşında
Bayaği arasi olacak
Hoageldin canm ikimizde ayniyiz ben daha doktra gtmedm ama son adet tarihime gore 25eyll dyo dogumu rabbm hayrlisiyla kucagna almayi nasip etsn hepimizin

Kizlar mrb napiysnz yazamadm bugn ya temizlige kadn cagrdim bende basinda dolanmaktan yoruldm az once bailer yedm mide bulantim basladi sanki cikarcam gbi hisaediyrm sz baya konusmussunz oku oku bitiremedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…