Keske ben uyuyabilseydimmmmm ahhhBugn pzar demii ama tersine ben uyuyamadm bu sabah yaa eşimde işe gitti
İnsan çalışınca uykuya hasret kalıyo valla canmmKeske ben uyuyabilseydimmmmm ahhh
Ben geldimmmKimse yokmi
Calisan anneler cok var sanirim pazar pazar bende isyerindeyimGunaydin kuzumm
Ben erkenciyim mesaim varrr
Kolay gelsin tüm hamiş annelere o zamanCalisan anneler cok var sanirim pazar pazar bende isyerindeyim
Aynen kuzum yaaCalisan anneler cok var sanirim pazar pazar bende isyerindeyim
3 ay sonra izne ayriliyorum sizin ne kadar var izninizeAynen kuzum yaa
Tesekkur ederizKolay gelsin tüm hamiş annelere o zama
Naptin kiz,senKimse yokmi
Meraba kuzuSlm kizlar nasilsiniz☺
Hamilelik dışında da zor canmm satış danışmanı olmak ayakda kalmann zararı olmazmı bebeğine
Hayırlısı olsun artık canımmmAllahın izniyle olmaz inşallah eve gelıp dırek dınlenmeye calısıyorum zaten cok zor oluyo ama 4 bucuk ay dayanmısken sımdı cıkmak alıcağım doğum parasındanda mahrum kalmak ıstemıyorum keşke 32 haftadan önce çıkılabılsw ızne
Ya hafif bi kanama var kucagima bebek almistim sonrada hafif kanama oldu adetmi ne bilmiyorumki dusuk olmaz heralde kucaga bebek almakla morelim bozuldu yerlesme kanamasi mi acaba ne bodaha korkudan bakamiyorum :/Naptin kiz,sen
Hoageldin canm ikimizde ayniyiz ben daha doktra gtmedm ama son adet tarihime gore 25eyll dyo dogumu rabbm hayrlisiyla kucagna almayi nasip etsn hepimizinİlk degil canım 2.
Kızım var bir tane su an 7.5 yaşında
Bayaği arasi olacak
Kizlar sesiniz cikmiyorHayırlısı olsun artık canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?