Bnm ilk hamileligm canmbril senin ilk cocugun kac yaşında ve dogumun nasildi?
Hoz geldin kuzummmmmMerhaba arkadaşlar 15+4 günlük hamileyim bende aranıza katılmak istiyorum hamile arkadaslarıma hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsinn diyorumm kızlar
Hoşbuldukk canım tşklerHoz geldin kuzummmmm
Nasilsin kuzu ilk gebelik miHoşbuldukk canım tşkler
Akşama kadar uyudum canm benn yemek yaptm anca oturdum naslsn napıysnKizlar sesiniz cikmiyor
Ikimiz de ayniyiz deyunce ben bunu da anlamisim demekki :)Bnm ilk hamileligm canm
Daha erken değilmi kuzuşummmm resmini st baride sevelm cicişleriniSelam kızçeler bugun kızıma ilk hastane çıkışını aldım:))
Misafrlktyım kuzum evde kıyafet:) erken ama gorunce dayanamadm:)Daha erken değilmi kuzuşummmm resmini st baride sevelm cicişlerini
Bende geçen baktm ama almadm dayanamasamda bıraktmm öle ama sen cinsiyetini Biliyosn kuzuu normal ben alsam ne alcmMisafrlktyım kuzum evde kıyafet:) erken ama gorunce dayanamadm:)
Ortak gyılbln bi renk alablrsn kuzum ama ogren ole al maviş yada pembiş:)Bende geçen baktm ama almadm dayanamasamda bıraktmm öle ama sen cinsiyetini Biliyosn kuzuu normal ben alsam ne alcm
İnşallah canımmm öğrenelimmdee ozaman alırımm erkek olursa toprak rengi yada griler almayı istiyorm kız olursa da her renk cıvıl cıvılOrtak gyılbln bi renk alablrsn kuzum ama ogren ole al maviş yada pembiş:)
Guzl olur kuzum bnmİnşallah canımmm öğrenelimmdee ozaman alırımm erkek olursa toprak rengi yada griler almayı istiyorm kız olursa da her renk cıvıl cıvıl
Oyy yerim hayirli olsun balimSelam kızçeler bugun kızıma ilk hastane çıkışını aldım:))
Hoşgeldin canim takvim doğruysa maşallah bitirmisin sen son günler darisi bize artik hayirlisyla inşallah :))Hayırlı aksamlar bende geldim hamislere hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah .
Iyiyim canim bnde sen nasilsinAkşama kadar uyudum canm benn yemek yaptm anca oturdum naslsn napıysn
Çok. Şükürr canmmm bugn kaşları aldımm rahatladımm :))Iyiyim canim bnde sen nasilsin
Aynenn kuzumm güle güle giysin inşallah bebişin cicileriniiGuzl olur kuzum bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?